Şimdi Ara

5 dk bir dc..Sizde durum nasıL...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BeyLer 5 dk'da bir dc yiyorum sizdede aynı sorun varmı Avcılarda oturuyorum acaba netten mi kaynaklanıyor yoksa benm pc' uctumu ?

• Bendede çok lag var net te çok yavaş
  • dün qece bi arkadaş avrupa yakasında net yavaş feln demişdi acaba ondan mı kaynaklanıyor.. Muhabbet ederken bile dc yiyorum 4 5 dk'da bir dc :S son patchi silsem düzelirmi acaba ?
  • Netim normal hızında,dc sıfır,Antalya
  • yeni pacht geldi QeryDosDevice diye bir sorun çıkıyor oyunda belli bir süre kaldıktan sonra dc bendede oluyor ist, B.düzü
  • Net Normal (Kotayı aşmış olsamda )

Dc yok

Adana
  • alakası yok kimsede dc sorunu banlanmadan önce bende sürekli dc yiyiyordum ßence itemlerini ßa$ka bir chara aktar ßekle..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dc olmuyorm bende avc da oturuyorum
  • Sürekli dc 15 20 dk da bir bazen 1 2 saat duruyorum şimdide bdw de dc oldum.

Alanya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MotoChriss

alakası yok kimsede dc sorunu banlanmadan önce bende sürekli dc yiyiyordum ßence itemlerini ßa$ka bir chara aktar ßekle..

Hurafe .

F
  • dün paso dc oluyordum dün akşamdan beri start bile yok kafayı yemek üzereyim (başakşehir)
  • Border'da DC oldum, onun haricinde DC yok henüz.
  • 2 dk da bir dc TRABZON
  • beyler pach i 1730 a çektim tekrar yüklesin diye ama onuda yapmıyo sizce oyunu tekrar yüklemenin bir faydası olurmu?
  • Gariptir, Adana'da oturuyorum... Masaüstü Pc ve Laptopum var... Masaüstü Pc'de Ko Açınca Herşey Normal, Hiç dc yemiyorum, Laptoptan Açınca da Neredeyse 10 saniyede bir dc yiyorum
  • 2dk da bir dc
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThePhenoM

Netim normal hızında,dc sıfır,Antalya

demek ko nun gunu gununu tutmuyor
  • sabah bdw nin bitmesine 5 dakka kala dc yedim adam askıda kaldı uğraşmadım 15 dakka sonra geldim girdiğimde bdw yi almıs exp kırmızı kutu gelmis durumdaydı

15 deki bdw ye girisdm durum aynı bilerek bıraktım bakalım yine olur
  • Sürekli dc. Paramuna vurur vurmaz dc. Konya
  • Sorun kesinlikle ttnet'de
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.