BeyLer 5 dk'da bir dc yiyorum sizdede aynı sorun varmı Avcılarda oturuyorum acaba netten mi kaynaklanıyor yoksa benm pc' uctumu ?
Bendede çok lag var net te çok yavaş
dün qece bi arkadaş avrupa yakasında net yavaş feln demişdi acaba ondan mı kaynaklanıyor.. Muhabbet ederken bile dc yiyorum 4 5 dk'da bir dc :S son patchi silsem düzelirmi acaba ?
Netim normal hızında,dc sıfır,Antalya
yeni pacht geldi QeryDosDevice diye bir sorun çıkıyor oyunda belli bir süre kaldıktan sonra dc bendede oluyor ist, B.düzü
Net Normal (Kotayı aşmış olsamda )
Dc yok
Adana
alakası yok kimsede dc sorunu banlanmadan önce bende sürekli dc yiyiyordum ßence itemlerini ßa$ka bir chara aktar ßekle..
Sürekli dc 15 20 dk da bir bazen 1 2 saat duruyorum şimdide bdw de dc oldum.
Alanya..
quote:
Orjinalden alıntı: MotoChriss
alakası yok kimsede dc sorunu banlanmadan önce bende sürekli dc yiyiyordum ßence itemlerini ßa$ka bir chara aktar ßekle..
Hurafe .
F
dün paso dc oluyordum dün akşamdan beri start bile yok kafayı yemek üzereyim (başakşehir)
Border'da DC oldum, onun haricinde DC yok henüz.
2 dk da bir dc TRABZON
beyler pach i 1730 a çektim tekrar yüklesin diye ama onuda yapmıyo sizce oyunu tekrar yüklemenin bir faydası olurmu?
Gariptir, Adana'da oturuyorum... Masaüstü Pc ve Laptopum var... Masaüstü Pc'de Ko Açınca Herşey Normal, Hiç dc yemiyorum, Laptoptan Açınca da Neredeyse 10 saniyede bir dc yiyorum
2dk da bir dc
quote:
Orjinalden alıntı: ThePhenoM
Netim normal hızında,dc sıfır,Antalya
demek ko nun gunu gununu tutmuyor
sabah bdw nin bitmesine 5 dakka kala dc yedim adam askıda kaldı uğraşmadım 15 dakka sonra geldim girdiğimde bdw yi almıs exp kırmızı kutu gelmis durumdaydı
15 deki bdw ye girisdm durum aynı bilerek bıraktım bakalım yine olur