Turkcel faturalı 5 GB 1000 dak bir paket arıyorum. 12 ay taahhütlü direk olarak hattımı taşıyabileyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
5 GB faturalı tavsiyeniz
-
-
Faturasizdan mı geçecen
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
ttmobilde faturalıyım, akıllı 6 GB ye geçmek için önce faturasız hangine geçmeli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtkn -- 8 Ekim 2020; 0:5:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam öncelikle cayma bedeli olduğunu biliyorsunuzdur onu ödediğinizi varsayalım.
Turkcell faturasız hatta geçiş yapın, ardından da uygulama üzerinden Akıllı 3 GB (28 TL) veyahut Akıllı 6 GB (36 TL) olan pakete geçiş yapın derim, ama hiç uğraşamam bunlarla derseniz hocam direk faturalı'ya geçeceğim derseniz Süper Fırsat 5 GB paketi var, ama oda 39 TL hocam tercih sizin.
Taahhütün bitsin öyle taşi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Taahhütüm bitti. Her an geçebilirim. Akıllı 6 GB güzel. Faturasız hangi pakete geçmeli
Siz sadece faturasız'a geçiş yapmak istiyorum deyin hocam bayiye gidince, paket almanıza gerek yok. Hattınız açılınca hemen geçiş yapabilirsiniz Akıllı 6 GB paketine hocam.
Sağolun hocam inşallah yaparız
Burada kullananlardan araştırdım turkcelin çekimi çok kuvvetli deyil, onun için 12 ay taahhüte girmek istemiyorum. Geçici olarak turkcel faturasıza geçsem, kaç ay sonra hattımı eski operatörüme taşıyabilirim. Bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.
Hangi operatöre döneceksiniz hocam? TT'ye geri döneceksiniz 90 gun(3 ay) beklemeniz gerekli hocam. Yani hattı taşımak için bir süre limiti yok, ancak yeni müşteri kampanyalarından yararlanmanız icin 90 gun başka bir operator kullanmanız gerekli.
Edit: konuyu okudum, TT Faturali kullandığınızı yazmışsınız. Dediğim gibi süre 90 gun. Ancak eğer tekrar TT'deki Faturalı yeni müşteri paketlerinden birini kullanmak istiyorsanız 90 gün beklemek yerine 30TL ceza ödeyerek 90 gün beklemeyebilirsiniz. TT Faturasız kullanacaksanız ve yeni müşteri paketlerinden yararlanmak istiyorsanız 90 gün beklemeniz şart.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 14 Ekim 2020; 19:20:42 >
30 TL ceza ödeyerek TT'deki Faturalı yeni müşteri paketlerinden birini kullanmak istiyorum,
Yapacağım işlemlerı sıralarsak
Önce turcel faturasıza taşıyorum
Hattım açıldıktan kaç gün sonra tekrar tt ye geri müracaat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtkn -- 14 Ekim 2020; 20:6:55 >
Yetis ya @yokizm ditecektim gelmis bile
@yokizm kardeş sen ne diyon ☺
Direkt geri dönebilirsiniz hocam. Beklemenize gerek yok. Eğer Turkcell'de 90 gün beklerseniz 30TL ceza ödemezsiniz. Ancak siz 30 TL odeyerek yapmak istiyorsunuz, o nedenle beklemenize gerek yok. Turkcell hat açılır açılmaz TT'ye geri müracaat yapabilirsiniz.
Ha belki problem çıkmaması adına son faturaniz çıktıktan sonra da geçebilirsiniz. Gerçi problem olacağını zannetmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 14 Ekim 2020; 21:55:22 >
İstediğiniz zaman başvuru yapabilirsiniz hocam, 30 TL ödüyecekseniz.
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- turkcell cayma bedeli
- telefon meşgul olmadığı halde meşgul çalıyor turkcell
- turkcell hat devir ücreti
- lifecell nedir
- e sime geçince fiziksel sim iptal olur mu
- vodafone mobil imza
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- e sim nedir
- turkcell internet gönderme
- ağda kayıtlı değil samsung
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X