Şimdi Ara

5 Gb İle Bp Priest Dizmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 Gb War Bp Priest Diziorm Bu Arada Bp Priest = Attack Priest - Üstüne Dd 15 +8 Ezik İtemleri Aldım 2 Tanesi Str 15 2 Tanesi Hp 15 Kafalık da Dd 15 Weren Ezik İtemi.Elinede Size Sorucağım Hb +6 Mı ? Mirage +8 Mi ? İron İmpact +1 Reb Mi Son Kaldı 3 Gb 3 Gb ye Hangi Silahı Alabilirim Size Soruorm Kardeşler ?? :) Yardımcı Olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProtectoR053 -- 5 Mart 2010; 23:18:30 >

• +6 hb
  • 15 dd yi 2 gb ye nasıl aldın?
  • 80 m :S
  • çok konu açıyosun yav diğer konudan devam etsenee
  • quote:

Orijinalden alıntı: MavimsiDünya

çok konu açıyosun yav diğer konudan devam etsenee

Yazıolar Konu Kapanmıştır
  • hb al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pathosta +7 dv kaç ytl eder?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

hb al

Bunu görünce amd al diyesim geldi

Dostum hb al sen o paraya 8 ms alamazsın sanırım
  • kesinlikle ms8

priest silahı msdir aga
  • Eger +8 ms e paran yetiyorsa tabiki +8 ms al
  • Tekrardan Ben Söyliim Hbler Neden Tercih Edilior Yawh :S Str Hp Int fln Werse Nolucak Atağı Çok Düşük Ms +8 e de Param Yetio Bu Arada Beramus da Ms +8 320 M 20 M i de Bulurum Çok Ark.larım War Oyunda Neden Hb Dionz Atağı çok düşük anlamadım gtti 83 ler bile hb kullanıor bunu açıklarmısınız :S ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProtectoR053

Tekrardan Ben Söyliim Hbler Neden Tercih Edilior Yawh :S Str Hp Int fln Werse Nolucak Atağı Çok Düşük Ms +8 e de Param Yetio Bu Arada Beramus da Ms +8 320 M 20 M i de Bulurum Çok Ark.larım War Oyunda Neden Hb Dionz Atağı çok düşük anlamadım gtti 83 ler bile hb kullanıor bunu açıklarmısınız :S ?

ya hb +7-8 iyidir ama hb +6 yerine tabikide ms+8 derim tabi 59 kasacaksan ms alma malum sword ama 69 yada czisen ms+8 al ileri ii+8 yada hb+8 falan yaparsın yada krowaz kılıcı varya adını bilmiyorum ondan alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsbduman

quote:

Tekrardan Ben Söyliim Hbler Neden Tercih Edilior Yawh :S Str Hp Int fln Werse Nolucak Atağı Çok Düşük Ms +8 e de Param Yetio Bu Arada Beramus da Ms +8 320 M 20 M i de Bulurum Çok Ark.larım War Oyunda Neden Hb Dionz Atağı çok düşük anlamadım gtti 83 ler bile hb kullanıor bunu açıklarmısınız :S ?

ya hb +7-8 iyidir ama hb +6 yerine tabikide ms+8 derim tabi 59 kasacaksan ms alma malum sword ama 69 yada czisen ms+8 al ileri ii+8 yada hb+8 falan yaparsın yada krowaz kılıcı varya adını bilmiyorum ondan alırsın

Ardream Kasıorm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Validat3

Eger +8 ms e paran yetiyorsa tabiki +8 ms al

Ardream chara ms atak vermez fazla
  • bence şimdilk item alma yani dandik bi item al ölesine yada hiç alma pazar yap 3 gb ile ii8 al
  • ardream cara ms alınmaz master açtırınca atak verir swordlor priestlere hb al alabiliosan +8 ii +7 hb
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

ardream cara ms alınmaz master açtırınca atak verir swordlor priestlere hb al alabiliosan +8 ii +7 hb

+1907
    Ardream isen Ms'yi düşünme bile bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizH

quote:

ardream cara ms alınmaz master açtırınca atak verir swordlor priestlere hb al alabiliosan +8 ii +7 hb

+1907

Saolun Arkadaşlar Dizdim Charı +8 paper set aldım bide dd 10 aldım kafalık eline ii +1 reb old harpy belt bide warrior pendant bide 2 tane old diamond ring aldım iyi dizmişmiyim ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProtectoR053 -- 8 Mart 2010; 0:17:46 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wizH

quote:

+1907

Saolun Arkadaşlar Dizdim Charı +8 paper set aldım bide dd 10 aldım kafalık eline ii +1 reb old harpy belt bide warrior pendant bide 2 tane old diamond ring aldım iyi dizmişmiyim ??

Elindeki butcenle yapabilceginin en iyisi diyebiliriz.

• quote:

5 Gb War Bp Priest Diziorm Bu Arada Bp Priest = Attack Priest - Üstüne Dd 15 +8 Ezik İtemleri Aldım 2 Tanesi Str 15 2 Tanesi Hp 15 Kafalık da Dd 15 Weren Ezik İtemi.Elinede Size Sorucağım Hb +6 Mı ? Mirage +8 Mi ? İron İmpact +1 Reb Mi Son Kaldı 3 Gb 3 Gb ye Hangi Silahı Alabilirim Size Soruorm Kardeşler ?? :) Yardımcı Olun

baska bi sayfada 10 yıldır ko oynuyorum demissin aam master olmadan miragenin atak vermicegini bilmiyorsun buyuk bi çelişki var ortada
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.