Şimdi Ara

5'İNCİ ZH. TUG. K.LIĞI GAZİANTEP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260
Cevap
0
Favori
78.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Şimdi işlerimiz var biliyorum.
    Akşam 21 30 da buluşalım forumda.
    Konuşalım.

MSN : fatihoner@hotmail.com

Şimdi işleri halletme zamanı.
    Görüşmek üzere.
    Şimdiden hayırlı olsun.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gaziantep 5'İnci Zırhlı Tugay Komutanlığı

Gaziantep 5'İnci Zırhlı Tugay Komutanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Kara Kuvvetleri'ne bağlı bir askeri birliktir. Komutanlık, Gaziantep ilinin Akçakoyunlu ilçesinde yer almaktadır.

Gaziantep 5'İnci Zırhlı Tugay Komutanlığı, aralarında 1'İnci Hudut Alayı ve 1'İnci Hudut Taburu'nun da bulunduğu çeşitli birimlerden oluşmaktadır. Tugay, Türkiye'nin güneydoğu sınırının güvenliğinden sorumludur ve terörle mücadele operasyonlarına katılmaktadır.

Komutanlık, askerlik hizmetini yerine getirmek için acemi birliklere ev sahipliği yapmaktadır. Acemi birlikleri, Gaziantep'teki Soylu Bölük Merkezi'nde temel askerlik eğitimini almaktadır.

Gaziantep 5'İnci Zırhlı Tugay Komutanlığı Yorumları

Gaziantep 5'İnci Zırhlı Tugay Komutanlığı hakkında yapılan yorumlar genellikle olumludur. Askerler, komutanlığın disiplinli ve düzenli bir ortam sağladığını ve askerlere iyi bir eğitim verdiğini belirtmektedir. Komutanlık, sınır güvenliği konusunda önemli bir rol oynamaktadır ve bölgedeki terörle mücadele çalışmalarına aktif olarak katılmaktadır.

Gaziantep 5'İnci Zırhlı Tugay Komutanlığı - 1'İnci Hudut Alayı - 1'İnci Hudut Taburu - Soylu Bölük Merkezi

Gaziantep 5'İnci Zırhlı Tugay Komutanlığı'na bağlı olan 1'İnci Hudut Alayı, 1'İnci Hudut Taburu ve Soylu Bölük Merkezi, Türkiye'nin güneydoğu sınırında görev yapmaktadır. Bu birimler, sınır güvenliğini sağlamak, kaçakçılıkla mücadele etmek ve terörle savaşmakla yükümlüdür.

Gaziantep 5'İnci Zırhlı Tugay Komutanlığı, Türkiye'nin güvenliği için hayati önem taşıyan bir askeri birliktir. Komutanlık, sınır güvenliği, terörle mücadele ve asker eğitimi konularında önemli bir rol oynamaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • fatih kardeş

akşama giremem ama orda buluşuruz inşallah

ben uçak bileti bakıyorum 1 gün sonrasına yada öncesine var. ayın 13 üne 29 ytl diyo. napıcaz
  • arkadaşlar ben onur air istanbul antep 9.30'a ucak bileti aldım
    thy sabah 7.35 ucağınada yer ayırttım bulamayan varsa rezervasyonum salı saat 14:00 a kadar gecerli bana ulaşsın.

ben il jandarmaya gidiyomusum baska oraya giden var mı ?

ilhamyyr@hotmail.com
    0532 467 29 00
  • bende geldim arkadaşlar aynı yerdeyim. Üsküdarlı varmı aranızda
  • ARKADAŞLAR HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN.BURSADAN UÇAK YOK YARIN AKŞAM GELEN VARMI? BEN BİLETİMİ ALDIM.
  • Merhaba arkadaşlar ; bende ankaradan 23:15 varan turizm bileti aldım.Ankaradan gidecekler varsa eklesinler
    5'İNCİ ZH. TUG. K.LIĞI GAZİANTEP Piyade Er
    msn: chromophobia@tegaonline.com
  • Abiler merhabalar. Biz iki arkadaş SEç Tuzim 23.00 arabasıyla gidiyoruz. Peron 43 - 44. Ankaradan yola çıkıp sabah oradayız inşallah. Herkesin bilgisine... Selamlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tertipler bende ankaradan 23:15 Varan turizm ile Ankaradan Gaziantepe gidicem aldım bilet gidenler olursa haberleşelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redfish06 -- 10 Aralık 2007; 23:07:43 >
  • ben yarın sabah ( salı sabahı ) saat 9,30 da bilet anca bulabildim ve aldım. 1 gün önceden gidip bi otelde kalacam gezecem biraz bakalım nasıl bir yermiş bu arada askerliğini burada yapmış bir arkadaş varsa bizi bilgilendirirse gitmeden biraz cok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldfire3 -- 11 Aralık 2007; 0:47:29 >
  • Gençler... Ben herhalde sizden erken gelirim. Varanı beklerim. Varandan 2 arkadaş gelecek sanırm. Ben Ankaradan seçle gidiyorum. Sizi bulurum. Sonra beraber tanışırız orda görüşürüz.

Sevgiler.
  • musa ve ben varanla gidiyoruz.ama armadanın oradan kendi tesisinden binecez biz.orda görüşürüz dediğin gibi adalet.
  • meraba arkadaslar bende "5'İNCİ ZH. TUG. K.LIĞI GAZİANTEP"

antalyadan seç turizmle gidiorm

çarş. öğleden sora teslim olcam.

hepimize hayırlı teskereler :)

Aday No 35093
    Adı ve Soyadı OĞUZ ŞENER
    Baba Adı BÜLENT
    Doğum Yeri GAZİOSMANPAŞA
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Er
    Branş
    Kabul Toplanma Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 5'İNCİ ZH. TUG. K.LIĞI GAZİANTEP
  • bende 87/3'üm ve şuan 5'inci ZH. TUG. K.LIĞI 1'inci Hudut Alayı 1'inci Hudut Taburu OĞUZELİ/ANTEP'teyim (:
  • 321.dönem buraya cıkan yok mu benden baska ya? :)
  • 323 Kısa Donem Olarak 5'İNCİ ZH. TUG. K.LIĞI GAZİANTEP e gidecek Arkadaşlar Lutfen burda Birleşelim. Şimdilik 5 kişiyiz.
    1)iLLeT(ben)
    2)capariz48
    3)REBEL020
    4)kythera
    5)mustiiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iLLeT -- 11 Ağustos 2008; 3:17:18 >
  • bilgisi olan arkadaş var mı? 5 İNCİ ZH.TUG.K.YRD.LIĞI VE KAHRAMANMARAŞ
  • Bende kısa dönem 12 nisan teslim tarihli bu birliğe düştüm..Vatana millete hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: scoppi

Bende kısa dönem 12 nisan teslim tarihli bu birliğe düştüm..Vatana millete hayırlı olsun

Bende oraya düştüm, kısa dönem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GökhanErol -- 10 Nisan 2009; 1:12:16 >
  • 5'İNCİ ZH. TUG. K.LIĞI GAZİANTEP düşen arkadaşlar mavises@hotmail.com muhakak haberleşerlim birlikte gidelim ben pazar sabahı ucakla istanbuldan gececm...
  • evet arkadaşlar bende artık 5'İNCİ ZH. TUG. K.LIĞI GAZİANTEP te askerim 12 nisan 2009 itibariyle.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.