Şimdi Ara

5 joker kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • genç turkcelin 5 joker kampanyalı paketin fiyatı nedir bilen warmı arkdaşlar??

• link veririmisin kardeş merak ettim kampanyayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

link veririmisin kardeş merak ettim kampanyayı
    quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ask_bocegi

quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/

Alıntıları Göster
    Tam olarak nasıl br kampanyadır bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Tam olarak nasıl br kampanyadır bu?

Alıntıları Göster
    MU MAİLİ TURKCELE GÖNDERDİM. BAKALIM NE CEVAP VERECEKLER.

5 jokerli kampanyanızla ilgili olarak gnctrkcll sitesinde açıklamalara baktığımda şöyle yazdığını farkettim.

gece dakikası 1 kontör jokerini kullandığında 30 gün boyunca 21:00 - 09:00 arasında BEDAVA konuşabilirsin yazıyor.

şimdi sizden ayrıntılı bir cevap bekliyorum. bu jokerde gece dakikası 1 kontörmü, yoksa yazdığınız gibi BEDAVA mı? eğer açıklamalarda bir yanlışlık varsa lütfen acilen düzeltin. halkı yanıltmayın.

kampanya ile ilgili açıklamahttp://gnctrkcll.turkcell.com.tr/

• quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

5 jokerli kampanyanızla ilgili olarak gnctrkcll sitesinde açıklamalara baktığımda şöyle yazdığını farkettim.

gece dakikası 1 kontör jokerini kullandığında 30 gün boyunca 21:00 - 09:00 arasında BEDAVA konuşabilirsin yazıyor.

şimdi sizden ayrıntılı bir cevap bekliyorum. bu jokerde gece dakikası 1 kontörmü, yoksa yazdığınız gibi BEDAVA mı? eğer açıklamalarda bir yanlışlık varsa lütfen acilen düzeltin. halkı yanıltmayın.

Alıntıları Göster
    kandırmaca ve şaka gibi ya

yazdığını okumuyor mu bunu yapanlar. .

faturalılar gene üvey evlat gene üvey evlat. .

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bilalalkan

bi anlasam sana cevap vericem dakikası 1 kontormu bedavamı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zubizu Kampanya ve Fırsatları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinetik

quote:

Orjinalden alıntı: bilalalkan

bi anlasam sana cevap vericem dakikası 1 kontormu bedavamı

Alıntıları Göster
    önce hatalarını kabul etmediler ama sonunda düzelttirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 7 Mart 2007; 11:00:57 >

• quote:

önce hatalarını kabul etmediler ama sonunda düzelttirdim

Alıntıları Göster
    tam bi saçmalık hiç uğraşmayın derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

tam bi saçmalık hiç uğraşmayın derim...

Alıntıları Göster
    kampanya yeni hat alanlar icin

ben cuma gunu aldım 20ytl ye 100 kontor icinde ve numara ilk seriden 0 535 2xx xx xx
    amacım kampus 5000sms kampanyasıydı cunku faturalı hattımda 500 sms kampanyasına katıldıgımdan 5000 i alamıyordum 1 ay icinde
    neyse cuma gunu jokerli hazır kart aldım ve 1. jokeri kullandım
    cuma 24.00-pazar 24.00 bedava sms tam bir ay boyunca yani 4x2=8 gun (haftasonları)
    daha 4 joker var istediginiz zaman kullanabiliyorsunuz 12 ay icinde

• quote:

Orijinalden alıntı: buraqovic

kampanya yeni hat alanlar icin

ben cuma gunu aldım 20ytl ye 100 kontor icinde ve numara ilk seriden 0 535 2xx xx xx
    amacım kampus 5000sms kampanyasıydı cunku faturalı hattımda 500 sms kampanyasına katıldıgımdan 5000 i alamıyordum 1 ay icinde
    neyse cuma gunu jokerli hazır kart aldım ve 1. jokeri kullandım
    cuma 24.00-pazar 24.00 bedava sms tam bir ay boyunca yani 4x2=8 gun (haftasonları)
    daha 4 joker var istediginiz zaman kullanabiliyorsunuz 12 ay icinde

Alıntıları Göster
    güzel bir kampanyaya benziyor ya türkcell'de kampanya sersemi yaptı hangi birini alacağız artık herkesin 4-5 hattı olacak bu gidişle

• quote:

Orijinalden alıntı: sero77

güzel bir kampanyaya benziyor ya türkcell'de kampanya sersemi yaptı hangi birini alacağız artık herkesin 4-5 hattı olacak bu gidişle

Alıntıları Göster
    bencede..
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sero77

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satcell -- 14 Haziran 2007; 12:40:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: satcell

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: satcell

quote:

kullanılmış hatlar sadece 5 joker li kampanya da var.yani kullanılmış hatları satmak için yapılmış gerçekte bana göre hiç avantajı olmayan kampanya,5 jokerli kullanılmış hatları almak isteyenler iki kere düşünsün

kullanılmıs olsa ne olacak?
    adam sana sıfır kart ve kutusunu veriyor jokerleriyle beraber

simdi 1. jokeri kullanırsan 1 ay boyunca tüm haftasonları bedava mesaj
    en basiti 4 hafta sonu yapar ki ben 5. haftasonuda kullanıyorum
    yani 10 gün bedava mesaj atıyorum tüm turkcell e
    günde 100 mesaj attıgım zamanlar oluyor bence avantajlı

kaldı ki daha 4 joker var
    ctesi ve pazar tüm gün bedava konusma (24 saat boyunca kapatmadan)

simdi sen buna avantajı yok diyorsan kusura bakma ama biraz arastır öğren derim

• quote:

Orijinalden alıntı: _Valve_

quote:

Orjinalden alıntı: satcell

quote:

kullanılmış hatlar sadece 5 joker li kampanya da var.yani kullanılmış hatları satmak için yapılmış gerçekte bana göre hiç avantajı olmayan kampanya,5 jokerli kullanılmış hatları almak isteyenler iki kere düşünsün

kullanılmıs olsa ne olacak?
    adam sana sıfır kart ve kutusunu veriyor jokerleriyle beraber

simdi 1. jokeri kullanırsan 1 ay boyunca tüm haftasonları bedava mesaj
    en basiti 4 hafta sonu yapar ki ben 5. haftasonuda kullanıyorum
    yani 10 gün bedava mesaj atıyorum tüm turkcell e
    günde 100 mesaj attıgım zamanlar oluyor bence avantajlı

kaldı ki daha 4 joker var
    ctesi ve pazar tüm gün bedava konusma (24 saat boyunca kapatmadan)

simdi sen buna avantajı yok diyorsan kusura bakma ama biraz arastır öğren derim

Alıntıları Göster
    öyle ya ne var düşünecek verirlerse ben bir kaç tane hat alırım jokerlerini kullansam yeter daha ne olsun zaten 1 sene boyunca geçerliymiş jokerler ama ara bayilere gelmedi daha bu hatlar

• quote:

öyle ya ne var düşünecek verirlerse ben bir kaç tane hat alırım jokerlerini kullansam yeter daha ne olsun zaten 1 sene boyunca geçerliymiş jokerler ama ara bayilere gelmedi daha bu hatlar

Alıntıları Göster
    Uzak durmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Uzak durmak lazım

Alıntıları Göster
    ankara da ortalama 20 - 22 - 29 ytl ye muhtelif abone merkezlerinden alınabiliyor. Sıfır hat olduğunu söylüyorlar. numaralar da 535 li ve 2 ile başlamakta. 5 joker hakkı var, 1i mi kullanılır 5i de mi belli değil!
  • quote:

Orijinalden alıntı: atox

ankara da ortalama 20 - 22 - 29 ytl ye muhtelif abone merkezlerinden alınabiliyor. Sıfır hat olduğunu söylüyorlar. numaralar da 535 li ve 2 ile başlamakta. 5 joker hakkı var, 1i mi kullanılır 5i de mi belli değil!

Alıntıları Göster
    bunların hatları ayrı yani, daha pahalı öyle mi ben mi yanlış anladım.bunun yanında 50kontöre 5000sms olayından da yararlanılabiliyor mu?

mesele 13.5YTLye 100kontörlü hat satıyorlar onlardan alsam yararlanabilecek miyim bundan? 100kontör de hediye diyor yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayalttantire -- 22 Mart 2007; 2:25:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: korayalttantire

bunların hatları ayrı yani, daha pahalı öyle mi ben mi yanlış anladım.bunun yanında 50kontöre 5000sms olayından da yararlanılabiliyor mu?

mesele 13.5YTLye 100kontörlü hat satıyorlar onlardan alsam yararlanabilecek miyim bundan? 100kontör de hediye diyor yahu.

Alıntıları Göster
    şu 1 kontöre konuşma jokerini anlamadım ben o da mı şebek içi hiçbir bilgi yok yahu kampuscell içi zaten 10dk 1 kontör değil mi insan bi açıklama yazar
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayalttantire

şu 1 kontöre konuşma jokerini anlamadım ben o da mı şebek içi hiçbir bilgi yok yahu kampuscell içi zaten 10dk 1 kontör değil mi insan bi açıklama yazar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mobilist

evet yani bir açıklama yok ama bu genç türkcell kampanyası olduğuna göre sadece genç türkcell'lileri arayabiliriz tahminim o yani şebeke içi bile değildir bence zaten bi kere kullanınca öğreniriz neyin ne olduğu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.