Bildirim
5 joker kampanyası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
link veririmisin kardeş merak ettim kampanyayı -
quote:
Orijinalden alıntı: ogameci
link veririmisin kardeş merak ettim kampanyayıquote:
Orjinalden alıntı: ogameci
link veririmisin kardeş merak ettim kampanyayı
http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/ -
Tam olarak nasıl br kampanyadır bu?quote:
Orijinalden alıntı: ask_bocegiquote:
Orjinalden alıntı: ogameci
link veririmisin kardeş merak ettim kampanyayı
http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/
Alıntıları Göster
-
MU MAİLİ TURKCELE GÖNDERDİM. BAKALIM NE CEVAP VERECEKLER.quote:
Orijinalden alıntı: EneRGy.
Tam olarak nasıl br kampanyadır bu?
Alıntıları Göster
5 jokerli kampanyanızla ilgili olarak gnctrkcll sitesinde açıklamalara baktığımda şöyle yazdığını farkettim.
gece dakikası 1 kontör jokerini kullandığında 30 gün boyunca 21:00 - 09:00 arasında BEDAVA konuşabilirsin yazıyor.
şimdi sizden ayrıntılı bir cevap bekliyorum. bu jokerde gece dakikası 1 kontörmü, yoksa yazdığınız gibi BEDAVA mı? eğer açıklamalarda bir yanlışlık varsa lütfen acilen düzeltin. halkı yanıltmayın.
kampanya ile ilgili açıklamahttp://gnctrkcll.turkcell.com.tr/
-
kandırmaca ve şaka gibi yaquote:
Orijinalden alıntı: piri.reis
MU MAİLİ TURKCELE GÖNDERDİM. BAKALIM NE CEVAP VERECEKLER.
5 jokerli kampanyanızla ilgili olarak gnctrkcll sitesinde açıklamalara baktığımda şöyle yazdığını farkettim.
gece dakikası 1 kontör jokerini kullandığında 30 gün boyunca 21:00 - 09:00 arasında BEDAVA konuşabilirsin yazıyor.
şimdi sizden ayrıntılı bir cevap bekliyorum. bu jokerde gece dakikası 1 kontörmü, yoksa yazdığınız gibi BEDAVA mı? eğer açıklamalarda bir yanlışlık varsa lütfen acilen düzeltin. halkı yanıltmayın.
Alıntıları Göster
yazdığını okumuyor mu bunu yapanlar. .
faturalılar gene üvey evlat gene üvey evlat. .
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: bilalalkan
bi anlasam sana cevap vericem dakikası 1 kontormu bedavamı
-
önce hatalarını kabul etmediler ama sonunda düzelttirdimquote:
Orijinalden alıntı: kinetikquote:
Orjinalden alıntı: bilalalkan
bi anlasam sana cevap vericem dakikası 1 kontormu bedavamı
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 7 Mart 2007; 11:00:57 >
-
tam bi saçmalık hiç uğraşmayın derim...quote:
önce hatalarını kabul etmediler ama sonunda düzelttirdim
Alıntıları Göster -
kampanya yeni hat alanlar icinquote:
Orijinalden alıntı: DemirKipi
tam bi saçmalık hiç uğraşmayın derim...
Alıntıları Göster
ben cuma gunu aldım 20ytl ye 100 kontor icinde ve numara ilk seriden 0 535 2xx xx xx
amacım kampus 5000sms kampanyasıydı cunku faturalı hattımda 500 sms kampanyasına katıldıgımdan 5000 i alamıyordum 1 ay icinde
neyse cuma gunu jokerli hazır kart aldım ve 1. jokeri kullandım
cuma 24.00-pazar 24.00 bedava sms tam bir ay boyunca yani 4x2=8 gun (haftasonları)
daha 4 joker var istediginiz zaman kullanabiliyorsunuz 12 ay icinde
-
güzel bir kampanyaya benziyor ya türkcell'de kampanya sersemi yaptı hangi birini alacağız artık herkesin 4-5 hattı olacak bu gidişlequote:
Orijinalden alıntı: buraqovic
kampanya yeni hat alanlar icin
ben cuma gunu aldım 20ytl ye 100 kontor icinde ve numara ilk seriden 0 535 2xx xx xx
amacım kampus 5000sms kampanyasıydı cunku faturalı hattımda 500 sms kampanyasına katıldıgımdan 5000 i alamıyordum 1 ay icinde
neyse cuma gunu jokerli hazır kart aldım ve 1. jokeri kullandım
cuma 24.00-pazar 24.00 bedava sms tam bir ay boyunca yani 4x2=8 gun (haftasonları)
daha 4 joker var istediginiz zaman kullanabiliyorsunuz 12 ay icinde
Alıntıları Göster
-
bencede..quote:
Orijinalden alıntı: sero77
güzel bir kampanyaya benziyor ya türkcell'de kampanya sersemi yaptı hangi birini alacağız artık herkesin 4-5 hattı olacak bu gidişle
Alıntıları Göster -
quote:
güzel bir kampanyaya benziyor ya türkcell'de kampanya sersemi yaptı hangi birini alacağız artık herkesin 4-5 hattı olacak bu gidişle
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: sero77
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satcell -- 14 Haziran 2007; 12:40:31 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: satcellquote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: satcell
quote:
kullanılmış hatlar sadece 5 joker li kampanya da var.yani kullanılmış hatları satmak için yapılmış gerçekte bana göre hiç avantajı olmayan kampanya,5 jokerli kullanılmış hatları almak isteyenler iki kere düşünsün
kullanılmıs olsa ne olacak?
adam sana sıfır kart ve kutusunu veriyor jokerleriyle beraber
simdi 1. jokeri kullanırsan 1 ay boyunca tüm haftasonları bedava mesaj
en basiti 4 hafta sonu yapar ki ben 5. haftasonuda kullanıyorum
yani 10 gün bedava mesaj atıyorum tüm turkcell e
günde 100 mesaj attıgım zamanlar oluyor bence avantajlı
kaldı ki daha 4 joker var
ctesi ve pazar tüm gün bedava konusma (24 saat boyunca kapatmadan)
simdi sen buna avantajı yok diyorsan kusura bakma ama biraz arastır öğren derim
-
öyle ya ne var düşünecek verirlerse ben bir kaç tane hat alırım jokerlerini kullansam yeter daha ne olsun zaten 1 sene boyunca geçerliymiş jokerler ama ara bayilere gelmedi daha bu hatlarquote:
Orijinalden alıntı: _Valve_quote:
Orjinalden alıntı: satcell
quote:
kullanılmış hatlar sadece 5 joker li kampanya da var.yani kullanılmış hatları satmak için yapılmış gerçekte bana göre hiç avantajı olmayan kampanya,5 jokerli kullanılmış hatları almak isteyenler iki kere düşünsün
kullanılmıs olsa ne olacak?
adam sana sıfır kart ve kutusunu veriyor jokerleriyle beraber
simdi 1. jokeri kullanırsan 1 ay boyunca tüm haftasonları bedava mesaj
en basiti 4 hafta sonu yapar ki ben 5. haftasonuda kullanıyorum
yani 10 gün bedava mesaj atıyorum tüm turkcell e
günde 100 mesaj attıgım zamanlar oluyor bence avantajlı
kaldı ki daha 4 joker var
ctesi ve pazar tüm gün bedava konusma (24 saat boyunca kapatmadan)
simdi sen buna avantajı yok diyorsan kusura bakma ama biraz arastır öğren derim
Alıntıları Göster
-
Uzak durmak lazımquote:
öyle ya ne var düşünecek verirlerse ben bir kaç tane hat alırım jokerlerini kullansam yeter daha ne olsun zaten 1 sene boyunca geçerliymiş jokerler ama ara bayilere gelmedi daha bu hatlar
Alıntıları Göster -
ankara da ortalama 20 - 22 - 29 ytl ye muhtelif abone merkezlerinden alınabiliyor. Sıfır hat olduğunu söylüyorlar. numaralar da 535 li ve 2 ile başlamakta. 5 joker hakkı var, 1i mi kullanılır 5i de mi belli değil!quote:
Orijinalden alıntı: EneRGy.
Uzak durmak lazım
Alıntıları Göster -
bunların hatları ayrı yani, daha pahalı öyle mi ben mi yanlış anladım.bunun yanında 50kontöre 5000sms olayından da yararlanılabiliyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: atox
ankara da ortalama 20 - 22 - 29 ytl ye muhtelif abone merkezlerinden alınabiliyor. Sıfır hat olduğunu söylüyorlar. numaralar da 535 li ve 2 ile başlamakta. 5 joker hakkı var, 1i mi kullanılır 5i de mi belli değil!
Alıntıları Göster
mesele 13.5YTLye 100kontörlü hat satıyorlar onlardan alsam yararlanabilecek miyim bundan? 100kontör de hediye diyor yahu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayalttantire -- 22 Mart 2007; 2:25:52 >
-
şu 1 kontöre konuşma jokerini anlamadım ben o da mı şebek içi hiçbir bilgi yok yahu kampuscell içi zaten 10dk 1 kontör değil mi insan bi açıklama yazarquote:
Orijinalden alıntı: korayalttantire
bunların hatları ayrı yani, daha pahalı öyle mi ben mi yanlış anladım.bunun yanında 50kontöre 5000sms olayından da yararlanılabiliyor mu?
mesele 13.5YTLye 100kontörlü hat satıyorlar onlardan alsam yararlanabilecek miyim bundan? 100kontör de hediye diyor yahu.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: korayalttantire
şu 1 kontöre konuşma jokerini anlamadım ben o da mı şebek içi hiçbir bilgi yok yahu kampuscell içi zaten 10dk 1 kontör değil mi insan bi açıklama yazar
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: mobilist
şu 1 kontöre konuşma jokerini anlamadım ben o da mı şebek içi hiçbir bilgi yok yahu kampuscell içi zaten 10dk 1 kontör değil mi insan bi açıklama yazar
evet yani bir açıklama yok ama bu genç türkcell kampanyası olduğuna göre sadece genç türkcell'lileri arayabiliriz tahminim o yani şebeke içi bile değildir bence zaten bi kere kullanınca öğreniriz neyin ne olduğu
Benzer içerikler
- turkcell şebeke sorunu
- yeni sim kartı taktım servis yok diyor
- turkcell sms gelmiyor
- turkcell 5g açma
- turkcell sanal numara alma
- e sim nedir
- ağda kayıtlı değil samsung
- wifi araması nedir
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- turkcell akıllı fatura nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X