Şimdi Ara

5 lp geliyor hep :( [bronze 1]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ilk 10 macın 4 ünü kazandım bronz 1 e attı sonra 2 ye düstüm geri bronze 1 e cıktım çıktıkdan sonra her kazandığım maçta 5 lp geliyor ranked W/L OP ondan mı ??

W/L 23 win 27 lost

• Bronze 1 i bilemicemde Silver 1, Gold 1, Plat 1, Diamond 1 de genelde az puan geliyor +4 ile +10 arası
  • silver 1 gold 1 de falanda öyle geliyor diye biliyorum
  • o zaman bronzdan çıkmak için 20 maç kazanmam lazım benim ya işim zor harbiden
  • Gold birisiyle falan duo gir ben öyle çıktım bronze dan 25 den aşağı LP gelmiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben bronze 1 de geldim tr ye öle attı yani 4 maça çıktım direk. sanırım şöyle bir durum var bana pbe de olmuştu. bir ligde ne kadar fazla kalır ne kadar fazla lost alırsan o kadarda zor puan geliyor diye biliyorum. bilmem doğrumudur. gold 5 de 35 35 puan geliyordu 5 in elemelerini oynadım direk 3 e attı beni daha sonra 33 33 gelmeye devam etti 2 oldum ama sonra üst üste aldığım lostlar yüzünden gold 4 e kadar geriledim şimdi tekrar 3 çıktım ama çıkarken en fazla gelen puan 22 oldu genelde olarak da 11 16 17 20 arasında geldi.4 macda sıralama maçlarına çıkarken şimdi 7 maça çıktı bu istatislik.siz siz olun belli bi yere gelene kadar duo girmeye gayret edin.
  • Bronz,Silver,gold,plat falan her yerde aynı bende west gold 1 3-5 arası geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    top 10'da master
    2 hafta önce açıldı
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • w/l den öyle büyük ihtimal. 6 oyunda silver3 ten 1 e atlattı beni
  • Benim wldenmi kaynaklanıyor (239w 193l) Silver 1 de +14 geliyordu sonradan +24 geldi ardından - 3 gitti
  • kinqcastle kullanıcısına yanıt
    Dün bir arkadaş daha dedi bana bunu silver 1 de 20 küsür lp geldiğini söyledi 4 oyunda seriye çıktım diyodu Ben hala 6lp 7lp WL eşit ama sıkıntı yok Aatrox ile zeri zeri win e devam. Harbiden sağlam hero imiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Dün bir arkadaş daha dedi bana bunu silver 1 de 20 küsür lp geldiğini söyledi 4 oyunda seriye çıktım diyodu Ben hala 6lp 7lp WL eşit ama sıkıntı yok Aatrox ile zeri zeri win e devam. Harbiden sağlam hero imiş

duo arıyosan canglırın olurum pek iyi olmasam da olurum

• mmr ile alakalı.

15 win 9 lose ile silver 1 deydim. Duo girdiğim adam 300 win 300 lose ile silver 1 di . Oyun kazanınca bana 20 ona 3-4 geliyordu :)
  • Gold larla girmiyom ben bikerem canım hıh Ondan sonra nerde kömür var bizim takımımıza düşüyor karşıya insanlar düşüyor. Gold olayım da bi ondan sonra takılırıx senle arada
  • quote:

Bende aatrox ile çıktım. Golda çıkarken 3 win 0 lose vardı. Az önce 3 0 3 gittiğim maçta top ve bot kaybedince hangisine gideceğimi şaşırdım ve LOSE

• kinqcastle kullanıcısına yanıt
    Solo Top Aatrox better. 4 oyun attım 4 ünde de top da ezilmedim. Şuana kadar ezilmiceğimi anladıklarım: Nasus,Kennen,KhaZix ve Lee sin (Lee normaldi aslında, çok agresif oyndaı early trade girmek zorunda kaldım biraz zorladı ama farm üstünlüğü ile sonlara doğru ona karşı üstünlüğümü kurdum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndlessRage

beyler ilk 10 macın 4 ünü kazandım bronz 1 e attı sonra 2 ye düstüm geri bronze 1 e cıktım çıktıkdan sonra her kazandığım maçta 5 lp geliyor ranked W/L OP ondan mı ??

W/L 23 win 27 lost

Bronze 1

• şöyle söyleyeyim 142/80 olan wl oranımda gold 1 de iken 0 puan gelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinqcastle

Benim wldenmi kaynaklanıyor (239w 193l) Silver 1 de +14 geliyordu sonradan +24 geldi ardından - 3 gitti

wl çok yüksek goldlarla oynuyorsundur. o yüzden yenince çok gelir yenilince çok gider
  • quote:

Bana 25 25 geliyordu s1 de.Bronze 1 de 5-15 arasi hep.

• 225/202 ile silver 1 de 5-6 puan geliyor şuan. 1 Haftada 68 puan oldum. Uğraşıyoruz işte
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.