Şimdi Ara

5 mi s4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gine bir soruyla karşınızdayım ben iphone 5 almaya karar vermiştim ama lanet olsun ki çıkardıkları ios 7 yi hiç beğenmedim iphoneu kendisiyle özdeşleşmiş ayarlardaki maviliği klavyesi arayüzüyle sevdim o yüzden s3 miniden soğumuştum ama ios 7 de her şeyi değiştirmişler ve şuan aklım çok karıştı sizce iphone 5 alıp güncellemeden mi kullanmalıyım ya da s4 mü almalıyım s4 gerçekten kaba görünüyor ve arayüzünü uygulamalarının kullanışını androidte beğenmiyorum yani iphone alıp en azından 6 ay güncellemem sonra güncellerim yorumlarınızı bekliyorum
     5 mi s4 mü?

• Bence iphone al ios7 yi kullandıkça seversin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smile of Joker

Bence iphone al ios7 yi kullandıkça seversin
    ios 7 ye alışılacaktır daha yeni tanıtıldı ve 7 yıldır aynı olan arayüz değiştirildi buna da zamanla alışılacaktır 5 al derim ben s4 ne öyle tepsi gibi telefon yapıyor samsung giderek büyütüyorlar telefonları tamam büyük ekran iyi hoşta birde kullanım kolaylığı var , ergonomi var bunlar önemli değilse s4 al iki cihazda üzmez seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: 32aslan

ios 7 ye alışılacaktır daha yeni tanıtıldı ve 7 yıldır aynı olan arayüz değiştirildi buna da zamanla alışılacaktır 5 al derim ben s4 ne öyle tepsi gibi telefon yapıyor samsung giderek büyütüyorlar telefonları tamam büyük ekran iyi hoşta birde kullanım kolaylığı var , ergonomi var bunlar önemli değilse s4 al iki cihazda üzmez seni

Alıntıları Göster
    iPhone 5 çıktığında da tasarımı beğenilmedi, zamanla alışıldı. Bence iOS 7 de öyle olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Surprise Mothafucka

iPhone 5 çıktığında da tasarımı beğenilmedi, zamanla alışıldı. Bence iOS 7 de öyle olacak.

Alıntıları Göster
    ben s4 diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: agaçe

ben s4 diyorum

Alıntıları Göster
    Kardeş ios 7 dün bir bugün iki. Daha bir bismillah şu beta sürümden bir çıksın ondan sonra ona yönelik telefon alma kararları ver. S4'üm büyüklüğü benim için sorun değil ve ben telefonla uğraşmayı sevmem ( Jb miş ıvır zıvırmış ) dersen S4 tavsiye ederim. Ama benim gibi telefonun ayarlarını değiştirip kişisel bir telefon yapma merakın varsa tabii ki iphone almalısın. iphone jb yapınca sınırları aşıyorsun ancak jb siz kullanmak 3310 kullanmak gibi bir şey :) Son olarak piyasa da i5 çok fazla tutulmadı.(benim düşüncem) değiştirilen kasa yapısı nedeniyle bir çok sorun yaşayan insan var. (eğilme bükülme , siyahlarda renk atması) o yüzden 4s tavsiye ederim ya da 5s bekle derim. Kararını kendin vermelisin. Nelerde hoşlandığını düşün ve ona göre hareket et.

• reyeso R kullanıcısına yanıt
    S4' un deli gibi donanıma sahip olmasına rağmen kastığını, ve çoğu uygulamayı iPhone 5'e göre geç açtığını, stabilite olarak iPhone ile kıyaslanamayacak derecede berbat olduğunu tecrübelerime dayanarak belirteyim.

Tek avantajı büyük ekran, bana kalırsa o android ile kendimi paralayacağıma iPhone 5 ile rahatlığı tercih ederdim. Ki öyle yaptım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İphone 5.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

İphone 5.
    benim kendi şahsi fikrim ıphoneden şaşma ikisininde kendilerine göre artıları var özellik çeşitliliği bakımından s4 uygulama ve stabilite konusunda ıphone derim biraz senin telefondan beklentilerine bağlı kardeş bu durum artıları ve eksileri bir yana koy sana hitap edeni seç derim sonuçta ciddi rakam veriyorsun seni tatmin etmesi önemli olan
  • quote:

Tepsi gibi telefon yapıyor İstemsiz güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Nachtsicht93

quote:

Tepsi gibi telefon yapıyor İstemsiz güldüm

Alıntıları Göster
    sorunun cevabını kendi yorumunda da vermişsin zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

sorunun cevabını kendi yorumunda da vermişsin zaten...

Alıntıları Göster
    S4 kaba.5'te ios 7 yi beğenmiyorsan farklı seçeneklere yönelebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMERICOS

S4 kaba.5'te ios 7 yi beğenmiyorsan farklı seçeneklere yönelebilirsin.

Alıntıları Göster
    s4 aklımı çelmiyor değil çok güzel yapmışlar gidip geliyorum şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

s4 aklımı çelmiyor değil çok güzel yapmışlar gidip geliyorum şuan

Alıntıları Göster
    tamam ya kararımı verdim ben bir iphone alıcam ipad minim var zaten onda ios 7 yi deniyicem hoşuma giderse iphoneada yüklerim yoksa ios 6.1.3 le takılırım :)
  • quote:

ben s4 diyorum

apple forumunda napıyorsun hocam vururlar seni

s4 çok büyük kullanımda sıkıntı olur ben arkadaşa i5 i taviye ediyorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kungfukid -- 16 Haziran 2013; 23:55:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: reyeso

tamam ya kararımı verdim ben bir iphone alıcam ipad minim var zaten onda ios 7 yi deniyicem hoşuma giderse iphoneada yüklerim yoksa ios 6.1.3 le takılırım :)

ipad mini den memnun musunuz? ben de almayı düşünüyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

quote:

ben s4 diyorum

sonunu düşünen kahraman olamaz öğrtmenim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

ben s4 diyorum

aferin evlat

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben s4 diyorum

aferin evlat

Alıntıları Göster
    Bende bir apple kullanıcısı olarak tarafsız pencereden bakarsam düşüncem s4 alabilirsin zevk ve renkler bir değildir. apple bizimle ölene kadar sözleşme yapmadı tabiki ama sırf ios 7 beğenmediğin için telefon markanı apple den samsung değiştirmen komik çünkü bağanen yetersiz bence iphone 5 al hiç düşünmeden.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben s4 diyorum

aferin evlat

Alıntıları Göster
    s4 ne kadar büyükmüş öyle yahu.. hani öyle bi kurcalamışlığım dahi var ama ip5 den baya baya büyükmüş... ilginç..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.