merhaba arkadaşlar evime yeni superonline fiber internet bağlatmak istiyorum. fakat bu interneti 5 kişi kullanıcaz o amaçla toplam 5 port a ihtiyacım var. bina içersinde sadece kablo geçişi yapıcam ama herkes sadece pc de kullanabilcek o amaçla wifi olayınıda kullanmalarını istiyorum ama şöyle bişi war ben 3. kattayım 1. kattaki kişi wifi yi göremicek. 1. kattakininde wifiyi rahat görmesi için bir modeme ihtiyacımız war. fiyat problem değil yeterki herkes internetini rahatlıkla kullanabilsin. bu isteklerimi karşışıcak modem biliyorsanız tavsiye edermisiniz... ?
5 portlu modem üretilmedi piyasada, modemin yanına gigabit switch alıp port sayısını arttırabilirsin.
merhaba arkadaşlar evime yeni superonline fiber internet bağlatmak istiyorum. fakat bu interneti 5 kişi kullanıcaz o amaçla toplam 5 port a ihtiyacım var. bina içersinde sadece kablo geçişi yapıcam ama herkes sadece pc de kullanabilcek o amaçla wifi olayınıda kullanmalarını istiyorum ama şöyle bişi war ben 3. kattayım 1. kattaki kişi wifi yi göremicek. 1. kattakininde wifiyi rahat görmesi için bir modeme ihtiyacımız war. fiyat problem değil yeterki herkes internetini rahatlıkla kullanabilsin. bu isteklerimi karşışıcak modem biliyorsanız tavsiye edermisiniz... ?
asus un gigabit ve fiber destekli dsl17u modeli var şiddetle tavsiye ederim ben çok memnunum 3 yıl bire bir değişim garantili 350 liraya almıştım şimdi aynı modem n11 comda 195 lira indirim çekin varsa yada temin edersen bu forumda çekler bölümünde görüyorum 30-50 liralık indirim çekleri havada uçuşuyor modem sana 150 lira ya gelir ki çok komik rakam gerçekten modemin ping 7 ila 10 arası işlemcisi çok hızlı wifi sinyali mükemmel ötesi diğer wifi modemlerden çok kullandım 2 diş çeken modemler asus 4-5 diş çekiyor torrent indirme özelliği bulut olayı falan extraları hiç düşünmeden al derim tabi son karar senin