5 saattir ders çalışıyorum beynim sulandı,açım,midem ağrıyo,üsüdüm = 5 saattir forum.donanımhaber.com olmasın??
quote:Orjinalden alıntı: AltınYumruk 5 saattir ders çalışıyorum beynim sulandı,açım,midem ağrıyo,üsüdüm = 5 saattir forum.donanımhaber.com olmasın?? Olmadı zaten.
quote:Orjinalden alıntı: çaaari afiet olsn hadi Tok açın halinden anlamaz. Sağol anca işte biri yapmadığı sürece kendim gidip hazırlamayı sevmem bilirsin.
quote:Orjinalden alıntı: çaaari hmm bilirim açlıkan ölcen bigün bu yüzden + yarınki sınavına çalış () + ha ha İstediğinin en baştan beri benim açlıktan ölmem olduğunu biliyorum artık gizleyemezsin herkes öğrendi +5 saattir ip atlıyorum ben zaten. +hi hi
quote:Orjinalden alıntı: çaaari sefgi iftira atma ders çalış, ip atlama + hö hö +Hı hı diyerek senin seviyene düşmiyeceğim @Werder Weremem, onlar diğer klişeler
quote:Orjinalden alıntı: çaaari kiim ben ve kötü espri kulağım çınlıyo valla tam bunları yazarken biri ya anıyo ya küfredio bana No comment
quote:Orjinalden alıntı: irfanyus 5 saat mi zuhaah bizim yerimizde olsan naparsın artık bilmem. @çaaari,senin adında niye bu kadar "a" var.Git değiştir gel