Şimdi Ara

2 gündür uyuyamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece 1 de kafamı yastığa koydum 10 dk önce uyandım bu ne saçmalıktır 😤

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissMelody -- 6 Aralık 2024; 4:3:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yalnız uyuma

• Günaydın!

Eskiden deliksiz uyuyan ben de bir süredir uyuyamıyorum. Aklıma kötü düşünceler geliyor, uykum kaçıyor. Bazen boğulacak gibi olup üstümdekileri atıyorum.

Niye böyle oldu, bilmiyorum. Sanırım fazla düşünmekten. Her şeyi düşünüyorum, üzerime vazife olmayan şeyleri bile.

Desteğe ihtiyacım var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikiyatrik muayenede ilk uyku sorulur çünkü beyin bozulduğunda uyku önce bozuluyor,

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kimle uyuyayım bu yaştan sonra ayıcıkla falan mı 😁

• Leon FR kullanıcısına yanıt

Günaydın overthinking berbat bişey benim sanırım hasta olacağım için midem ağrıyomuş ben stresten sanıyodum ama değilmiş

• MissMelody kullanıcısına yanıt

orasını bilmem artık 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1,5 AYDIR GÖĞSÜM AĞRIYOR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  

• MissMelody kullanıcısına yanıt
    AJS Müzikyoutube
    GÜLDEN KARABÖCEK / Ben Olmalıydım AJS Klasikler arşivinin en önemli albümlerinden bir tanesi, yapımcılığını Aziz Çorluk'un üstlendiği en sevilen Gülden Karaböcek şarkıları en temiz kayıtlarıyla karşınızda. Tüm tarzlarda en kaliteli müziklere kolayca erişebilmek için tek yapmanız gereken kanalımıza abone olmak. Ben Olmalıydım O sevgi en başta benim hakkımdı Biricik sevdigin ben almalıydım. Gonlune baskası girmemeliydi Tanrıdan dileğim ben olmalıydım O sevgi en başta benim hakkımdı Biricik sevdigin ben almalıydım. Gonlune baskası girmemeliydi Tanrıdan dileğim ben olmalıydım Ellerin ellerinde bulusmalıydı Gozlerim gozlerinde konusmalıydı Kalbim kalbimde ağlaşmalıydı Boynuna sarılan ben olmalıydım Ben olmalıydıım ben olmalıydıım Sevilen özlenen ben olmalıydım Seni bir başkası sevmemeliydi Kalbininsahibi ben olmalıydım Ben olmalıydıım ben olmalıydıım Sevilen özlenen ben olmalıydım Seni bir başkası sarmamalıydı Kalbinin sahibi ben olmalıydım Ellerin ellerinde bulusmalıydı Gozlerim gozlerinde konusmalıydı Kalbim tek kalbimde ağlaşmalıydı Boynuna sarılan ben olmalıydım Ben olmalıydım ben olmalıydım Boynuna sarılan ben olmalıydım Söz & Müzik : Ali Tekintüre iTunes satın almak için : https://itunes.apple.com/tr/album/duyarm-s-n-feryad-m-gulden/id657226939?l=tr www.ajsmuzik.com www.ajseshop.com JET PLAK 1987
    https://www.youtube.com/watch?v=jE_6tVIYO8Q&feature=youtu.be
  • 😭😭

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.