Şimdi Ara

Üç gündür sadece patatesle besleniyorum, hep açım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kilo alayım dedim ve üç gündür sadece patates kızartması yiyorum ama her saat acıkıyorum. Böyle kilo alabilir miyim? ( günlük soyulmamış 2,5KG yani soyulmuş haliyle 1kg patates kızartması yiyorum ) Kilo alır mıyım

• Merhaba, kilo böyle kızartmalar yiyerek yağ olarak alınmamalıdır. Kas kütlenizi spor yaparak artırınız.

Not: Sağlıklı olmak istiyorsanız.
  • Nasil diskila yapiyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 gün daha devam edersen kalp krizi geçirir ölürsün çok ciddiyim bir tıp öğrencisi olarak söylüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sutura Coronalis S kullanıcısına yanıt
    Seni hatırlıyorum. Sen ülkeden gitmek isteyen tıpçısın. Dediklerini unutmadım kardeşim ygs-lys forumunda
  • yaş kaç ? bende kilo almaya çalışıyorum seninle paylaşayım bildiklerimi.

spora gitmen senin için faydalı olur. bak benim ki gibi bir program yap kendine , mutlaka kilo alacaksın.

sabah en geç 10 da kahvaltı et, 4-5 yumurta yiyorum ben, peynir bol yiyorum, çay değil meyve suyu içiyorum ve tam buğday ekmek.
    daha sonra öğle yemeğinden önce bir tabak yulaf gömüyorum , yulaf ucuz al sütle ye.
    öğle yemeğinde pilav yada makarna,yanında ton balığı 1 konserve .
    öğle yemeğinden sonra ara öğünde muz yada bi meyve, meyveli yoğurt da tavsiye ederim.
    akşam krmızı yada beyaz et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Software Maker

Seni hatırlıyorum. Sen ülkeden gitmek isteyen tıpçısın. Dediklerini unutmadım kardeşim ygs-lys forumunda

Aynen akrabalarım hep orda gidicem sana tavsiyem yapma ben kalp krizi geçirdim bildiğimden çok şükür bişey olmadı eğer göğüste yanma ve sol kolda uyuşma olursa aşırı öksür ne kadar öksürürsen o kadar zaman kazanırsın. Yağ kalbini besleyen koroner arter damarını tıkar ardından beslenemez ve kriz başlar. Yağ aşırıya kaçılmadıkça faydalı ama sen ben sadece kızartma yiyorum diyorsun mazallah dikkat et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sutura Coronalis -- 26 Ağustos 2016; 19:18:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sutura Coronalis

2-3 gün daha devam edersen kalp krizi geçirir ölürsün çok ciddiyim bir tıp öğrencisi olarak söylüyorum.

Yarım bilgi adam öldürür.

• İlla kilo alıcam diyosan önüne ne gelirse ye herşeyi ye sadece 1 ini değil hepsini ye fazla spor yapma kilo alırsın yada sporla dengeli yiyerek kas yapabilirsin.

• Sutura Coronalis S kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam sağolasınız. Tekrar normalde döneyim ben en iyisi
  • Software Developer kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam sizde sağlun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.