Şimdi Ara

5 Sene Formatsız Kullandığım Sistemimi Nİhayet Yeniliyorum - YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kaç küsür senedir kullandığım sistemimi sonunda bir fırsat bulup yeniliyorum. daha önce half life 2 için yenilemiştim, bu sefer bf3'e kısmet oldu yenilik :)

netekim uzun süren araştırmalarım ve kısıtlı bütçemin desteği ile kafam oldukça karıştı, fakat sonunda sonuca ulaştım sanıyorum. hazır vatanbilgisayar da indirim yapıyorken haftasonu, niyetlendim iyice;

AMD FX 6100
    Gigabyte 970A-D3
    Sapphire 6870 1gb
    Kingston HyperX 6gb 1600mhz cl9
    Seagate 1tb sata3 32mb
    Xilence 600w 80+ psu

1276 TL'ye toplayabiliyorum vatanın yüzde 25 indirimi sayesinde. exadan bile ucuza geliyor...

bu arada eski sistemimi satıyorum, ilgilenenler mcyaltun@gmail.com adresine mesaj atsınlar.
    core2duo e6750 işlemci
    2gb geil ram
    palit 8600gt sonic+
    Gigabyte p35 DS3
    thermaltake güç kaynağı 450watt

• işlemciyi bir daha düşünebilirsin. phenom x6'lar x4'ler daha iyiler. i5 2320 falan da alabilirsin bütçeyi zorlarsan. xilence psular gerçek değerlerini vermiyor olabilirler. pclabs testinde görmüştüm. daha iyi bi psu bakabilirsin.
    ram olarak da 4*2lik gskill ripjawsx'leri öneririm. bahsettiğin ramler zaten stokta yok. o fiyata zaten 1866 mhz lik ripjawsx alabilirsin.
  • Eski sistemini görünce aklıma gelen şu oldu eskiden 8600gt sonic+ gibi bir kart vardı bu kartla güncel oyunların hepsini yüksek denebilecek ayarlarda oynayabiliyorduk fiyatıda gayet makuldü şimdi bu fiyat aralığında giriş seviyesi kartları alıyoruz nerden nereye teknoloji gelişiyor üretim maliyetleri düşüyor ancak giren yine bize...
  • @asterisk: fiyatına göre baktım aslında. gördüğüm testlerde fx6100'ün fiyat/performans oranı bir nebze daha iyi geldi. fiyatları arasında takriben 30 dolar var sanıyorum. intel işlemciler ise çok pahalılar, zira nvidia kartlarda öyle... kingston bulunuyor aslında? geçen teknobiyotikten kuzene söyledik geldi 2x 2gb (ayrı ayrı söyledik tabi, kiti kalmamış). yine de gskill lere bakacağım. psu olarak xilence reklamlarında iddialı tabi fakat ne kadar güvenilir. bir de Inwin Commander 650watt var.. fiyatları farklı fakat güzel birşeye benziyor?

@kemal: sorma... bir çok oyunu çok güzel oynattı bu kart bana.. hatta fifa 2012'yi bile yüksek çözünürlükte gayet güzel oynuyorum... call of duty mw3 te bile son ayarlarda 1024'te gayet güzel oynuyorum fakat gel gör ki bf3 elini kolunu bağladı kartın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.