Şimdi Ara

5 Sene sonrasına kendinize mesaj bırakın. (6 Mart 2020 de uplanacaktır) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.266
Cevap
65
Favori
21.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O zamana kadar yașarsan tabi :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • napıyosun

yazılım mühendisi olabildinmi ?

iyi bi yerde misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepHard2494 -- 14 Mart 2015; 19:24:33 >
  • ne değişti? ne oldum? kim var yanımda? başladığım yeri hatırlıyorum değil mi? he bide umarım hala dh de olurum buralarda hava güzel he birde bugün fena ekildim hatırlayabilcekmiyim acaba?
  • Bu salakça depresyondan kurtuldum mu kurtulduysam sıçıp batırmadım inş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba gelecekteki ben inşallah hayallerini gerçekleştirmişsindir. Evet se bravo başaramadıysan da canın sağolsun.

• Üniversiteyi (hkk) kazandın mı? Mutlumusun? Ülkenin duru mu hala kötü mü? Acaba bunları okurken ne hissedeceksin

• Syme kullanıcısına yanıt
    Güzel yazmışsın ama acı bir gerçeği de ortaya dökmüşsün. Üniversite okuyan biri olarak bu devirde ateistligin temeli bilim ile yıkılmışken ateist kalabilmis ne hikmetse dinden uzak olan çoğu insan gibi sende Atatürkçü olmuşsun (sözüm meclisten dışarı).

Umarım, 5 yıl sonra ne olursun bilmem ama inşaallah doğru yolu bulduktan sonra ölürsün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KraftMK -- 7 Mart 2015; 1:53:14 >
  • Hala iş bulamadıysan intihar et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 sene gecmis ve sen yasiyosum sevdiklerinde yasiyorsa ne mutlu sana.
    Lan olum bak namaza hala baslamadiysan yazik sana

• Gta 5 çıktımı la ?
  • İnşallah halâ namaz kılıyorum dur. Dünya hayatına yapışıp kalmamisindir. Sevdiğim bölümden mezun olmuş, evlilik hayatına adım atmaya hazırlanıyorum dur.
    İnşaallah şuan olduğundan daha akıllı, bilinçli hayırlı bir ömür sürüyorsundur. Unutma Allah merkezli yaşamalısın. Çünkü bu 5 yıla ulasagin bile kesin değildi.

• iş bulabildin mi ?
  • İnş hala yaşıyor yaşlanıyor olurum...
    Eğer yaşıyorsam sizde inş. benim yanımda olursunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayff -- 7 Mart 2015; 2:06:43 >
  • Merhaba 5 yıl sonraki ben.
    Tabi Allahın izniyle gelebildiysek 5 sene sonraya. Hayatta çok şey değişmiş olmalı, muhtemelen ya üni bitmiştir yada son senemdeyim. Herşey 7 gün sonraki sınava bağlı. İnşallah istediğim üniversite olurda 5 sene sonra bunu okurken okul hayatım bitmiş iyi bir iş sahibi olurum.
    En çokta merak ettiğim şey 5 yıl sonraki teknoloji. Şuan yazmak için kullandığımız klavyeler yerine acaba neler gelicek; kim bilir?
    Neyse inşallah herkes 5 sene sonra sevdikleriyle, ailesiyle, arkadaşlarıyla yine beraber olur. Sevgilerimle Ahmet İlbey...
  • Ölmediysen editle bir zahmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackSea99

Hangi Üniyi bitirdim?
    Askerliği nerede yaptım?
    Hangi Ülkedeyim?
    Kaç yaşındayım

Sütçü İmam Üniversitesini bitirdin.
    Askerliğini Ankara/Mamak da yaptın.
    Hala Türkiyedesin.
    Şuanda olduğunun 5 yaş ilerisindesin işte bunu da biz mi söyleyelim.

• polis oldum mu
    askere gittim mi
    evlendim mi
    cocugum var mı
    şuan hayat cok kötü
    bide hala akp başta mı
  • şu an nerdesin pişman mısın?
  • Koca adam oldun hala ne bir işin ne bir sevgilin oldu bence intihar etme vakti.
  • Merhaba 5 yıl sonraki ben,
    -Öncelikle hazırlığı geçtin mi ? Yoksa korktuğum şeyi yapıp 2. üniversiteni de mi yarıda bıraktın?
    -Yoksa sende artık yeni mezun, sudan çıkmış balıklardan mısın?
    -O en büyük hayalin olan sinema sektöründe kendine kayle alınır bir yer edinebildin mi ya da edinebilmek için neler yapıyorsun?
    -Sigarayı bırakmadın mı hala ya canına yazık be aslanım.
    -New York'a yerleşme durumları ne oldu? Umarım bu hayalimi sekteye uğratmazsın..
    -Ve son olarak söyle bana hala seviyo musun Serpil'i? Unuttun mu yoksa, mümkün müymüş onu unutabilmek?

**07.03.2020'de görüşebilmek dileği ile.. Hadi kal sağlıcakla, huzurlu 5 senelere..
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.