Şimdi Ara

5 Sene sonrasına kendinize mesaj bırakın. (6 Mart 2020 de uplanacaktır) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.266
Cevap
65
Favori
21.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocugum kız mı erkek mi ? boşandım mı ya la ? yoksa bu ay aldıgım evın kredisinin bitmesine 5 sene mi kaldı ? :)
  • Umarim baban hala hayattadir...
  • tipini seviyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eLEKTRONİK MÜHENDİSİ OLDUNMU?
    İNGİLİZCE VE ALMANCA ÖĞRENDİNMİ ?
    KAYDA DEĞER BİR PROJEN OLDUMU?
  • kızım burçağa;
    sen bu satırları okurken 11 yaşına girmiş olacaksın. şimdi bu saatte cips yiyor, cartoon networkta Garfield izliyorsun. ve şu anda "sıcak çikolata muhteşem olmuş" dedin. koltuğa damlattığın kısmı da annen görmesin diye göz göze geldik gözlerini pörtlettin (: umarım 5 sene sonra bugün keşke dediğin herşey senin olmuş olur. seni çok seviyorum
    (konu patlamaz umarım)
  • Okulu en geç 2018 a kadar halletmişsindir umarım çokta uzatmanın alemi yok. Hala onunla mı birliktesin ? Şuan onunla çok güzel planlarımız var ve hala birlikteysen evlen hiç düşünme emin ol.Büyük ihtimal askerliğini yapmışsındır yuksek lisans ve amerikayı kovalıyorsundur.Umarım bu mesajı amerikada okursun herşey istedigin gibi olsun

• Aldın mı la bi araba ?
  • Ee , durumlar nasıl ? Kıza açıklayabildin mi yoksa halen sap mısın lan aptal !

• okulu bitirdiysen sıkıntı yok :D
  • Ulan Akeneton bakalım 5 sene sonra ne yapacan ?
  • Askerlik tecil süren bitti ve araştırma için dh ye geldin demek.
    Askerlik zordur dikkat et kendine bu 5 sene içinde adam olamadıysan daha da bir kok olmaz senden.

Yine hıyarlık yapıp aşık olduysan ve hayatına yön veren bir kız varsa kendini tokatla lanet olası.

• Lan hala ayni kizin peşinden kosuyorsan...

Birde umarım 2. Ligden cikmisizdir. Yoksa umarım ben takımdan cikmisimdir.#rhinos

• Boşa geçirdiğin gençliğine dön bi bak istedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayallerini gerçekleştirdin mi
  • hala atanmadıysan ve evli deelsen yazıklar olsun sana bu zaman diliminden.Diğer ben olarak senden fena tiksinirim gerçekten anana babana yazık,onlar gül gibi yetiştirip büyüttüler...
  • Ulan hiç değişmicekmiyim ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet sen! Sana diyorum. Sen şuan da bu mesajı okuyorsun ve 2020 yılındasın. Eğer senin için zahmet olmazsa beni alıntılayıp halimi, hatrımı sorar mısın? Bende bir 5 yıl öncesini düşünüp bir nostalji yaparım...

• bakalım 5 sene sonra düzgün bir işe girecekmisin en son topladıgın pc 4000 tl idi hala o pc ile mi idare ediceksin yoksa çıtayı yukarımı cıkardın hala evde boş boş oturup oyun mu bitiriyorsun yoksa artık ortamlara akmaya mı başladın en son 100 kilonun yukarısında idin 5 sene sonra ibreyi kaça vurdun kilo verdin mi yoksa dahada tipsizleşip monoton hayatına devam mı ediyorsun 5 sene sonra görüşürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 7 Mart 2015; 1:13:29 >
  • kendime burdan çok selam yolluyorum

edit : saat 12 yi geçmiş mesajım kabul görür mü? ona göre alarm kurucam 5 sene sonraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glaitaht -- 7 Mart 2015; 1:14:07 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.