Şimdi Ara

5 Sene sonrasına kendinize mesaj bırakın. (6 Mart 2020 de uplanacaktır) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.266
Cevap
65
Favori
21.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaşıyorsam şuan evlenmeyi düşündüğüm kişi ilemi evlendin yada yaşıyorsum ? Evet 5 sene içinde ne Yaptım acaba onLa evendiysem ona bu yazıyı göstericem . bÜyük bi ihtimaL ile anlamıcak allahım dualarım kabul olsunda onla birlikte olayım :) buda totel olsun bakalım :)
  • Bugün de ölmedik seni seviyorum Yasemin

Karşılıksız Aşk Üzerine / Cemal Süreya

"Kaç kez sana uzaktan baktım 5.45 vapurunda;
    hangi şarkıyı duysam, bizim için söylenmiş sanki

Tek yanlı aşk kişiyi nasıl aptallaştırıyor
    nasıl unutmuşum senin bir başkasını sevdiğini"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAKSAF10 -- 15 Mart 2015; 12:33:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • degismemissindir insallah kendine dikkat et ha birde sana inaniyorum sen de kendine inan!
  • Yaşamadı...

• bende yerimi alayım bakalım neler değişecek
  • Tutturdun mu
  • özlediğin yerde ve özlediğin kişiyle misin?
  • Marmara Üni. Endüstri Mühendisliğini kazandım mı?
    Hatun buldum mu?
    Piyano öğrendim mi?
  • Nilgün seni seviyorum ama sen en çaresiz anımda bile bana bir mesajı çok görüyon dönüp arkana bakmıyon. 5 yıl sonra hakkımda olacakları çok merak ediyorum burayı açıp okuruz artık.

• Yurtdışı durumları nasıl? Çıkabildin mi, veya YLden sonra mı çıkma ihtimali var? Başarılı olduğuna eminim, o gerizekalıların hepsini geride bıraktığına da eminim. Unutma, herkes kendi torpilini yaratır. Sen bunu beş sene önce inşa etmeye başladın. Birtanen, eşin, en değerlin ne iş yapıyor? En çok da bunu merak ediyorum. Asker zamanı ne yaptınız, nasıl atlattınız. Iki gün görüşmeyince canı yanan insanlardınız, nasıl dayandınız? Son olarak, üç sene önce ilk günden beri, ve şu andan beş sene sonra bile hala seviyor olacağım. Çok seviyor olacağım. Umarım beş senede hayallerinizi gerçekleştirmişsinizdir. Bizi çok seviyorum.

• Evlenebildin mi lan sen ?
    Çoluk çocuk ?
    Sevdiğin kızla olmadı demi bişeyler ?
  • böyle konuların etki toplaması yemin ediyorum çok enteresan
  • Hayalini kurduğun o büyük projenin gerçekletiğini söyle bana
  • ah olm ah şuan büyük ihtimalle bu yaşında yapmaya korkup yapamadığın şeyler için üzülüyosundur kabuğundan çıkamadığın ve hedefine odaklanmadığın içinde büyük ihtimalle sövüyorsundur eğer 5 sene önceki halindeysen bi an önce kurtul ve hayata atıl utangaç olma ne olur diye korkma sadece dene asla denemeden yapamam deme kendine güven inşallah artık interrail ve yamaç paraşütü yapmışsındır yapmadıysanda gökyüzünde adını haykırıcağın kızı unutmamışsındır umarım belki evlenmişsindir bile onla neyse şimdilik bukadar kendine iyi bak ve 5 senede hala değişemediysen artık bekleme çünkü artık YETER!!
  • Kafandaki problemleri çözdün mü yoksa hala devam mı?

• Sarjim6saat giden galaxt s3 den selamlar :))

• Yıl 2020 Dolar almış başını gitmiş ülke tüm gelir kaynaklarını özelleştirmiş ve elden çıkarmış vergiler dağ gibi olmuş ve türkiyeyi parçalamanın planları yapılıyor olacaktır belki savaşıyor olacağız sokaklarda olacağız ahanda buraya yazıyorum .
  • kalbine sıkacaktın inş kanserden filan gidersinde cehennemlik olmassın

gerçi büyük ihtimalle okuyamıcağım için 5 yıl sonra gerek yok
  • matçıyı hatırladın mı
    980 sli hala ultrada götürüyor mu
    nereyi tutturdun
    sevdiğin biri var mı
    bunları sorardım 5 yıl sonraki halime
  • Koçum benim bunları okuyorsan yaşıyorsun demektir.
    İnşallah iyi bir kız bulmuşsundur, kpss ye ile atanıp, arabanı almışsındır.
    İnşAllah annemiz yaşıyorsa, ona benim davrandığım gibi, davranma, kızma ona, o hep seni düşünecek unutma, hayatta tek varlığın o kaldı, onu da sakın üzme.
    Eğer hayla annemizi üzüyorsan senin kalıbına, okuduğun üniversitelere, kazandığın paraya tüküreyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattekno -- 7 Mart 2015; 0:47:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.