Şimdi Ara

5 Sene sonrasına kendinize mesaj bırakın. (6 Mart 2020 de uplanacaktır) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.266
Cevap
65
Favori
21.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doçent olmak istiyorum. Acaba oldum mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuraya yazanlara bak hey koçum be ne liderler ne fabrikatörler ne adamlar ne yiğitler varmış aramızda

• şu an yurtta yatağımdan yazıyorum,her sey üst üste geliyor ve çoğu sey kötü gidiyor.umarım işleri yolunu koymussudur 1 hafta sonra ygs ye gireceğim,üzerimdeki baskılar ve yurttali durum..Mimar olma hayallerinden ne haber?spora ciddi anlamda basladın mı?babanla konusabildin mi ve artık mutlu musun?

• Sayin 5 yil sonraki halim g*tün kalkmasin 'im not who u think' senden daha zekiyim.

• Hadi olum gir şu hayata.üniyi yarıladın sayılır hllll olsun

• tapınakçılar (sözde tapınak şövalyesi) hala taştan tapınaklarda, insanlara yarattığımız ululuklara tapın (ibadet edin) diye yönlendirme peşindemi
  • Daedra Malthael kullanıcısına yanıt
    1. suanda kiz arkasim yok, araniyorum,, cevrem yok, guvenilir sitelere bakiyorum.
    2. su anda 3 yildir pek hoslanmadigim iste calisiyorum, umarim ailemin yanindan ayrilmis olup, kendi evimde hayata baslamis olurum.
    3. megmurlugu dusunuyorum, 2016 da sinav var, calisirsam, kazanirsam, burada yazdiklarim gercekten onem kazanacak (donum noktasi).
    4. kendi odamda rahatca stereo sistemimi ayrica avr sistemimi ozgurce kurmak istiyorum,, birde cengiz kurtoglunu oyle dinlemek isterim, orjinal.
    5. en onemlisi herkese saglik ve huzur diliyorum,, su anda iyiyim cok sukur,, hine boyle olsada,, daha kotu olmasa,, Allah saglik huzur versin, herkese.. iyi forumlar.
    Buda en.yakin arkadasim Soner abimin dilegi;
    " Sarz bitti furki donemedim bugunumuzden geri olmamayi işe devam yaninda + olarak eslerimiz olsun hatta furkicikler olsun servisi bu duygularla bekleyip birbirimize misafirlige gidelim" 5 sene sonra gorusuruz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 7 Mart 2015; 0:33:33 >
  • Zamanın bir nebze olsun daha iyi geçiyor mu?
    Geleceğin için neler yaptın?
  • Yaşıyon mu len sen
  • boş beleş iler.......
  • 5 sene sonra askerliği yapmış, iş varsa işimde gücümde, nasipse evli bi şekilde hayata atılmış bi vaziyette olacağım.

Üni'yi dolu dolu bitirebildin mi ?
    İngilizceyi ögrenebildin mi ?
    Kaç kitap bitirdin 5 sene sonunda ?
  • Hayallerin vardı gök yüzüne aşıktın ygs'ye son 1 hafta varken hiç kafaya takmayan sen acayip taktın umutsuzluğa katıldın şimdi onun acısını çekmiyorsundur umarım hee birde bi aralar çok sevdiğin kız vardı ne olursa olsun o benim yanımda olacak bir gün onunla olacağım diyordun bu 5 yıl içinde bir kere arayıp sordumu seni ? Neyse takma elbet bir gün mutlu olacaksın bu umut sana 5 yıl yeter hadi eyvallah

• Yine güzel bir cuma akşamı. Çay beyaz show takılıyoruz. Evde anne, abi, kardeşim ve ben. Fenerbahçe maçına bilet bulamadım sinirliyim. İçimden geçen soruları yazıcam bakalım nasip olurda yaşarsak cevaplarım.

Ailede durumlar nasıl? 4.yıldızı kim taktı? İstediğin motosikleti alabildinmi ?
    The Walking Dead de rick öldümü? Abi evlendimi?
    İşe devammı? Emre abim polis olucaktı noldu o iş?
    Hala sap sap dolanıyonmu?

• tebrikler 33 yaşındasın :)

• 3 kuluvalah 1 elhem
  • Boşanmanın üzerinden 3 sene geçti. Şu an sevdiğim kızla ilgili ailevi sıkıntılar yaşıyorum inşallah düzelmiş olur. Kızım şu an 7 yaşında bu yazıyı tekrar okuduğumda allah ömür verirse inşallah 12 yaşında olucak. İnşallah mutlu bir yuvada beraber okuyor oluruz bu satırları. Kızım seni öz annensiz büyütmek zorunda kaldığım için gerçekten üzgünüm. İnşallah mutlu edebiliyorumdur seni. Ve merve inşallah herşey düzelmiş yoluna girmiştir istediğimiz gibi olmuştur herşey. Hepinizi seviyorum.

• -Songülle Ayrıldınmı bi hatırla onu?
    -Şuan Kimle Birliktesin?
    -Body Buildinge devam dimi?
    -Gazi Üniversitesinndemisin?
    -Baban kuaföre ortak oldumu?
    -VE EN BÜYÜK SORU MİLLİ OLDUNMU?
  • ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba , sen ne sekil adamsin oyle ! Gencsin guxlusun zekisin bilgilisin zenginsin senin icin canini verecek guzel bir kadina sahipsin arabaya sahipsin doktorsun , gotun kalkmamasi elde degil,

Cok ugrasiyorum burda , beni sakin unutma , eve az once geldim , yururken bir seyler icin dua ettim , bunu da sakin unutma , degismissin epey , ama beni sevip kendinden nefret ediyor hale gelme , kendini sev , benden daha iyi olmus ol.

Friday 06th march ,
    Under a scarlet street lights
    A dark , cloudly night of 2015

#bbga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty81 -- 6 Mart 2015; 23:55:04 >
  • Hala Öznur'u hatırlıyormusun?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.