Şimdi Ara

5 Sene sonrasına kendinize mesaj bırakın. (6 Mart 2020 de uplanacaktır) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.266
Cevap
65
Favori
21.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nisa'yla evlendin mi? veya hala birlikte misiniz?
  • İstediğin şeyler oldu mu bak bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020 yılında TÜRKİYE anlı şanlı bayrağı Göklerde dalganırken öylece izlemek istiyorum o şerefli bayrağı hafif rüzgarla sallanırken...Bu manzarayı değiştirmemek için yaşıyoruz...Ya bayrak Ya İstiklal Ya Ölüm...Tek yaşama sebebimiz bu vatan ve bu şanlı bayrak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BorckaArtvin -- 6 Mart 2015; 22:32:26 >
  • Aşık oldun mu len kerata ? Üniversiteyi bitirebildin mi ? Kilo verebildin mi bari ?
  • - üniversiteyi bitirip memur olabildin mi?
    - audi a3'ü alabildin mi?
    - hastalığından turtuldun mu?
    5 yıl sonunda ölmezsem yanıtlarım...

• Lana sen benim aşkımsn ve hep öyle kalacaksın <3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

quote:

Orijinalden alıntı: Syme

quote:

quote:

Merhaba 5 sene sonraki ben:

*Bugün doğum günün, öncelikle kutlu olsun.24 mü oldun lan sen şimdi.
    *Mezun olmana birkaç ay kaldı umarım sağlam bir yeri garantilemişsindir zaten ülkenin alanındaki en iyi üniversitesinden çıkıyorsun, bir zahmet.
    *Umarım hala bakir değilsin.
    *Dedeni kaybedeli 6 yıl oldu, biliyorum o günden sonra hayat eskisi gibi olmadı umarım eskisi kadar acıtmıyordur
    *Hazırlık denen lanet de bayağı geride kaldı bak, o günleri hatırla 5 sene önce depresif ezik bir preptin böbürlenme.
    *En çok bu hüzünlendirecek biliyorum, tiyatro kulübündeki 5. ve son senendesin o kadar güzel bir yuvayı bir daha nerede bulacaksın.
    *Tiyatro kulübünde yenilere iyi davran, onları sahiplen unutma 5 sene önce sen o kulüpte ürkek bir yavruydun.
    *5 sene önce bugün burnun kırık ve yamuktu neyseki 4 gün sonra ameliyat oldun da kurtuldun.
    *Telden kurtulup implanta geçeli de 4 yıl oldu.
    *Popüler ve başarılı oldun çok şeyler yaşadın güzel zamanlardı efsaneydin biliyorum ama 5 sene önce tünelin ucunda ışık hayatında zerre umut yoktu unutma hep bundan ders al.
    *Umarım bu 5 sene içinde başka bir yakınını kaybetmezsin, yoksa toparlayamazsın olm.
    *Efendilikten kurtulup fırlama olalı çok oldu, biliyorum bir daha asla efendi olma
    *Kır kabuklarını uç kaç
    *Büyük bir yazar ve şair olacaksın unutma, hatta bunun çalışmalarını yapmış ol
    *Lan en çok da hala ateist misin onu merak ediyorum, ne bileyim hala Atatürkçü, Türkçü ideolojide misin
    *Kristal elmasıydı osuydu busuydu ödüllerin alayını alıp parlayan bir reklamcılık öğrencisi oldun umarım, o kadar senede ses getirecek bir şeyler yapmış olmalısın
    *Kalk git annene sarıl öp 5 yıl önce bugünlerde hayattan soğutuyordun.
    *Yazmaya üşendim arada döner eklerim ve umarım 5 senede bu üşengeçliğini aşarsın

Sen gerçek bir lidersin

Hocam nerede reklamcılık öğrencisisiniz? Ben kocaelide birinci snıf reklamcılık öğrecisiyim. Bende yazar olmak istiyorum. Çok ortak yanımız var. Önerdiğiniz film kitap filan varsa çok iyi olur. Yardımlaşalım :D

Kadir Has'tayım, bir gün beklerim. Daha bölüme geçmedim, prepim.

Saol hocam cevap için. Güzel üniversitedesin. Bölüme geçince çok ilginç şeylerle karşılaşacaksın. İlk olarak nedense bizim hocalar çok rahat. Sülaleleri rahat herhalde. Gerçekten güzel dersler var. Reklam Tarihi. Reklamcılığın Temelleri, Temel Fotoğrafçılık filan çok eğlenceli geçen dersler. Sizin üninin ders planını bilmiyorum ama bir bakmanızı öneririm. Şimdiden hayırlı olsun. Belki bir gün sektörde karşılaşırız :D

Büyük ihtimalle siz beni tanırsınız Bu arada diğer soruların için: Kitap olarak son zamanlarda hayatım tiyatro merkezli ilerlediğinden Peter Brook'tan Boş Mekan'ı, Stanislavski'den Bir Karakter Yaratmak'ı okudum ikisini de tavsiye etmiyorum hatta ikisinden de nefret ediyorum hani olurda es kaza böyle tiyatroyla ilgili sanattır diye bir kitap alırsın falan alma çünkü entel muhabbeti hiç çekilmiyor. Bunun dışında tüm kitapları alabilirsin tavsiye verecek seviyede görmüyorum kendimi film olarak da aynı şekilde. Kafana estiğinde pm den ulaşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syme -- 6 Mart 2015; 22:40:02 >

• Buraya birakayim. Neler degisicek acaba.

• kıdemli üçvş olabildin mi ?
  • Neyi nekadar başarabildin? İçindeki çelişkilerden kurtulabildin mi? Yoksa hala aynı şeylerimi hissediyorsun? Günışığına sımsıkı sarıl eğer hala yanındaysa..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba 5 sene sonraki ben:

*Bugün doğum günün, öncelikle kutlu olsun.24 mü oldun lan sen şimdi.
    *Mezun olmana birkaç ay kaldı umarım sağlam bir yeri garantilemişsindir zaten ülkenin alanındaki en iyi üniversitesinden çıkıyorsun, bir zahmet.
    *Umarım hala bakir değilsin.
    *Dedeni kaybedeli 6 yıl oldu, biliyorum o günden sonra hayat eskisi gibi olmadı umarım eskisi kadar acıtmıyordur
    *Hazırlık denen lanet de bayağı geride kaldı bak, o günleri hatırla 5 sene önce depresif ezik bir preptin böbürlenme.
    *En çok bu hüzünlendirecek biliyorum, tiyatro kulübündeki 5. ve son senendesin o kadar güzel bir yuvayı bir daha nerede bulacaksın.
    *Tiyatro kulübünde yenilere iyi davran, onları sahiplen unutma 5 sene önce sen o kulüpte ürkek bir yavruydun.
    *5 sene önce bugün burnun kırık ve yamuktu neyseki 4 gün sonra ameliyat oldun da kurtuldun.
    *Telden kurtulup implanta geçeli de 4 yıl oldu.
    *Popüler ve başarılı oldun çok şeyler yaşadın güzel zamanlardı efsaneydin biliyorum ama 5 sene önce tünelin ucunda ışık hayatında zerre umut yoktu unutma hep bundan ders al.
    *Umarım bu 5 sene içinde başka bir yakınını kaybetmezsin, yoksa toparlayamazsın olm.
    *Efendilikten kurtulup fırlama olalı çok oldu, biliyorum bir daha asla efendi olma
    *Kır kabuklarını uç kaç
    *Büyük bir yazar ve şair olacaksın unutma, hatta bunun çalışmalarını yapmış ol
    *Lan en çok da hala ateist misin onu merak ediyorum, ne bileyim hala Atatürkçü, Türkçü ideolojide misin
    *Kristal elmasıydı osuydu busuydu ödüllerin alayını alıp parlayan bir reklamcılık öğrencisi oldun umarım, o kadar senede ses getirecek bir şeyler yapmış olmalısın
    *Kalk git annene sarıl öp 5 yıl önce bugünlerde hayattan soğutuyordun.
    *Yazmaya üşendim arada döner eklerim ve umarım 5 senede bu üşengeçliğini aşarsın

Sen gerçek bir lidersin

Hocam nerede reklamcılık öğrencisisiniz? Ben kocaelide birinci snıf reklamcılık öğrecisiyim. Bende yazar olmak istiyorum. Çok ortak yanımız var. Önerdiğiniz film kitap filan varsa çok iyi olur. Yardımlaşalım :D

Kadir Has'tayım, bir gün beklerim. Daha bölüme geçmedim, prepim.

Saol hocam cevap için. Güzel üniversitedesin. Bölüme geçince çok ilginç şeylerle karşılaşacaksın. İlk olarak nedense bizim hocalar çok rahat. Sülaleleri rahat herhalde. Gerçekten güzel dersler var. Reklam Tarihi. Reklamcılığın Temelleri, Temel Fotoğrafçılık filan çok eğlenceli geçen dersler. Sizin üninin ders planını bilmiyorum ama bir bakmanızı öneririm. Şimdiden hayırlı olsun. Belki bir gün sektörde karşılaşırız :D

Büyük ihtimalle siz beni tanırsınız Bu arada diğer soruların için: Kitap olarak son zamanlarda hayatım tiyatro merkezli ilerlediğinden Peter Brook'tan Boş Mekan'ı, Stanislavski'den Bir Karakter Yaratmak'ı okudum ikisini de tavsiye etmiyorum hatta ikisinden de nefret ediyorum hani olurda es kaza böyle tiyatroyla ilgili sanattır diye bir kitap alırsın falan alma çünkü entel muhabbeti hiç çekilmiyor. Bunun dışında tüm kitapları alabilirsin tavsiye verecek seviyede görmüyorum kendimi film olarak da aynı şekilde. Kafana estiğinde pm den ulaşabilirsin.

• Bu günleri görebilecek miyiz bakalım?

• internet hızı ne durumda
    akk kalktımı
    wot u bıraktınmı
    galatasaray şampiyonlar ligi finali ne çıktımı
    fenerbahçeyi kaç kez kadıköyde yendik
    sabri hala takımda mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 6 Mart 2015; 22:40:44 >
  • Kesin o zaman bu mesajı okuyamayacağım çünkü Türkiye diye bir yer olmayacak bu gidişle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlenmiş olmayı ve bu mesajı çoçuğumun ismiyle alıntılamayı diliyorum....

06.03.2015 22.42 Cuma

Sevgilerimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armynel -- 6 Mart 2015; 22:42:49 >
  • İyi bir iş ve eş bulup bulmadığını cidden merak ediyorum. Şu ara iki anlamda da durumunun iyi olduğu söylenemez. Kariyer konusunda büyük bir stres altındasın. Ne yapacağını, nereye başvuracağını, ne yapmak istediği bilmiyorsun. Yol gösteren yardımcı olan yok. İnşallah 2020'de iyi bir hayatın ve iyi bir ailen olmuştur. Bu yazılanlara gülüp geçersin.

Ayrıca umuyorum sözlüğe bakmadan roman okuyabilecek kadar ingilizcen olmuştur.

2015'ten sevgilerle....
  • İnşallah manitan vardır
    Su an gençliğinin şarkısı give me everything çalıyor

• basketbolcu olabildinmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowboyxD

Askere gittim mi milli oldum mu sevgilim varmi

Ya ne güldürdün beni

• suan gelecek kendime bir not bırakıyorum ve tahmin ettigimden çok daha zor:)

Ee nasılsın hayat nasıl? Bitti mi okul? Gerçi daha nereyi kazandın bilmiyorum ama suan senin için kendimi yirtiyorum bil istedim :) umarım 5 yılın dolu dolu geçmiştir nelerden bahsettiğimi sen biliyosun:) daha 5 yıl evlenmek yok unutma uzun bir ilişkide olabilirsin evlenmek istiyor olabilirsin mutlu görünüyor olabilirsin ama gerçekte değilsin. Ayağını denk al yavaş git. Müziğe devam ediyorsun umarım? Bıraktıysan git müziğine devam et.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.