Şimdi Ara

5 Sene sonrasına kendinize mesaj bırakın. (6 Mart 2020 de uplanacaktır) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.266
Cevap
65
Favori
21.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 stresli... 2020????

• Forum hala duruyosa ve sen hala buraya girecek kadar işsizsen kendini banla !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam :)
  • 19 gün sonra doğum günüm ve 5 sene sonra 23 yaşında olucam
    1) Psikolojik sorunlarımı atlatabilip sonunda rahata kavuştum mu ( inşallah bu maddeyi okurken tebesüm ederim.)
    2) 9 gün sonra ygsye giricem acaba diyetisyen olabilicek miyim hangi bölüme gidicem ?
    3) Fatoşla iki senem geçti onca hayal onca emek hala devam ediyo mu değdi mi onca şeye ?
    4) Hayalini kurduğum güce ve paraya kavuştum mu ?
    5) bi hedefin vardı vücut geliştirmeye devam edip sonunda şampiyon oldun mu hayalindeki mükemmel fiziğe kavuştun mu ?
    6) Şu an bunları yazarken ailenle yaşıyosun odanda sevmediğin evde bi türlü uyuşamadığın ailenle birliktesin peki ya şimdi nerdesin hangi evde hangi şehirde kiminlesin ?
    7) 1 Temmuz 2018 ne oldu ?
    8) Tayip ülkeyi naptı ? Ülkende neler değişti ?
    9) Ameliyatlarını oldun mu ?
    10) din hakkındakı düşüncelerin neler Allah'la arandaki bağları tamamen kopardın mı yoksa namazamı başladın ?
    11) sağlığın ne durumda zaten bi omuz ağrın bile iyileşmedi anlayıp ilgilenen bi doktor çıkmadı allahın belası yerde
    12) Hayatından memnun musun ?
    13) Hangi müzikal aletleri çalabiliyosun piyano öğrenicektin ?
    14) nenem hala yaşıyomu ?
    15) Hala bakir misin ?

• ----5 sene sonra için----
    Çocukluğunda (9 yaşındayken) iktidara gelmiş parti hala (27 yaşındayken 2020 için) iktidarda değildir umarım yoksa ömrün tek partili geçmiş olm senin
    Bide şu kıza nikahı bastın mı merak ediyorum...
    Astra G yi satıp İnsignia 2.0 turbo alacaktık ama bakalım..
    Benzin şimdi 4.57 bakalım parasızlığının gözü kör olsun...

• Vay be hepimizin birbirinden güzel hayalleri var. Hayat ne garip ya. Hepimiz burada gerçekleştirmek istediğimiz hayalleri yazıyoruz ama belki bunlar hiç gerçekleşmeyecek. Belki bir kaçımız 5 yil içinde ölmüş olacağız. İnsanoğlu işte. Hepimiz aciz varlıklariz. Umarım hepimiz de hayallerimize kavuşuruz kardeşlerim. 5 yıl sonra bu yazdıklarımızı gülümseyerek okumak dileğiyle.

• Tarih 06.03.2015 bugün değişik duygular içerisinde geçirdim doğum günümü .. Çok düşünüyorum , sürekli bir şeyler kuruyorum kafamda. 5 sene sonra eğer hala buralarda olursam ve olur da bu konuyu görürsem , umarım bugün yaşadığım duyguları hatırlar ve bunlara gülerim. Umarım birşeyler düzene girmiş rahat bir insan olmuşumdur. Umarım şu içimdeki sebepsiz hüzün yok olmuştur ...
  • Ula haftaya ygs var bakalim kac yapicaz insallah uplandiginda iyi bi is sahibi olurum ailem var. Bakalim ozaman nasil olucak umarim o kurdugum yatmadan once ettigim dualar gerceklesir. Allahim sana sukurler olsun. Neyse ben yatiyom

• bakalim ygs ve lys den bisey yapabilecekmiymisim meslegimi alabilecekmiyim beklemedeyim 2020 yi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam ben

• quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

5 sene sonraki ben
    Hangi üniversitedeyim ?
    Tipim nasıl değişti ?
    Nerde yaşıyorum ?
    Devletin başında kim var ?

Yaşı merak ettim

• 23 yaşındasın. Baban öleli 6. Yıl olucak. Hala ilk günkü gibi misin?

• Hadi bakalım.5 sene sonra tekrar gelirim.
  • Sunu unutma, hayatini bozan o adi ...heriften ders al.
    Deli gibi savurdugun paralari hatirla.
    Hocalarla nasil dalga gectigini ve kimya derslerini sakin unutma
    Dolar 2.60 i gordu bunu hatirla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Pluie -- 6 Mart 2015; 23:10:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halâ zam alamadik be

• FB besinci yıldızı aldımı?

• *en son lise stajı bitirmeye çalışıyordun umarım yakalanmadan stajı bitirebilmişsindir,sakın stajyer günlerini hatırlama
    *utangaçtın hala öylemisin eğer öyleysen hala,çık şu kabuğundan artık
    *iyibir üniversiteye gitmek istiyordun umarım başarılı olmuşsundur
    *bel ağrısı sıkıntı yapıyormu en son üşengeçlikten doktora bile gitmiyordun
    *sevgili ayakları nasıl unutma sadece birkere aşık olacaktın ve asla bırakmayacaktın umarım ilk sevgilim sarışın olmuştur
    *spora gidecektin enson,zayıflayacaktın ne oldu o iş vücut yapabildinmi sıkıntı midede ise mideyi küçültecektin unutma
    *zengin oldunmu çok para kaznıp kendine büyük bir ev ve bir audi s7 almayı istiyordun hala başaramamış olabilirsin ama hedefinden vazgeçmemişsindir umarım
    *alaskaya gitmeyi çok istiyordun orada yaşayabilme şansın yoksa,lütfen tatile git küçük bir gezi yap orada

şu an bukadar geleceğim,umarım bunu okumayı unutmam

23 yaşıma sevgiler ile

• sapık gibi çalışmaya devam ediyorsundur umarım
  • Sevgilim varmı
    İstediğim yeri kazandımmı
    İstediğim meslektemiyim
    Yeni PC aldımmı
    Ve son olarak ailem sağmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.