Şimdi Ara

5 Sene sonrasına kendinize mesaj bırakın. (6 Mart 2020 de uplanacaktır) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.266
Cevap
65
Favori
21.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Kou den kurtulabildimmi
    -hedefindeki işi yapabiliyomusun
    -kablosuz elektriği hayata geçirebildinmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • para var mı paraa
  • Yaşıyon mu?
    Öyle bi kız bulabildin mi?
    Mesleğinle aran nasıl oldu mu o iş?
    Bizim grup nerelerde millet ne alemde?
    Hala gezip duruyor musun?
    Hayata ve bir çok şeye dair değişen ne var dökül bakalım...
  • Hayalindeki damızlığı buldun mu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syme

Merhaba 5 sene sonraki ben:

*Bugün doğum günün, öncelikle kutlu olsun.24 mü oldun lan sen şimdi.
    *Mezun olmana birkaç ay kaldı umarım sağlam bir yeri garantilemişsindir zaten ülkenin alanındaki en iyi üniversitesinden çıkıyorsun, bir zahmet.
    *Umarım hala bakir değilsin.
    *Dedeni kaybedeli 6 yıl oldu, biliyorum o günden sonra hayat eskisi gibi olmadı umarım eskisi kadar acıtmıyordur
    *Hazırlık denen lanet de bayağı geride kaldı bak, o günleri hatırla 5 sene önce depresif ezik bir preptin böbürlenme.
    *En çok bu hüzünlendirecek biliyorum, tiyatro kulübündeki 5. ve son senendesin o kadar güzel bir yuvayı bir daha nerede bulacaksın.
    *Tiyatro kulübünde yenilere iyi davran, onları sahiplen unutma 5 sene önce sen o kulüpte ürkek bir yavruydun.
    *5 sene önce bugün burnun kırık ve yamuktu neyseki 4 gün sonra ameliyat oldun da kurtuldun.
    *Telden kurtulup implanta geçeli de 4 yıl oldu.
    *Popüler ve başarılı oldun çok şeyler yaşadın güzel zamanlardı efsaneydin biliyorum ama 5 sene önce tünelin ucunda ışık hayatında zerre umut yoktu unutma hep bundan ders al.
    *Umarım bu 5 sene içinde başka bir yakınını kaybetmezsin, yoksa toparlayamazsın olm.
    *Efendilikten kurtulup fırlama olalı çok oldu, biliyorum bir daha asla efendi olma
    *Kır kabuklarını uç kaç
    *Büyük bir yazar ve şair olacaksın unutma, hatta bunun çalışmalarını yapmış ol
    *Lan en çok da hala ateist misin onu merak ediyorum, ne bileyim hala Atatürkçü, Türkçü ideolojide misin
    *Kristal elmasıydı osuydu busuydu ödüllerin alayını alıp parlayan bir reklamcılık öğrencisi oldun umarım, o kadar senede ses getirecek bir şeyler yapmış olmalısın
    *Kalk git annene sarıl öp 5 yıl önce bugünlerde hayattan soğutuyordun.
    *Yazmaya üşendim arada döner eklerim ve umarım 5 senede bu üşengeçliğini aşarsın

Sen gerçek bir lidersin

Hocam nerede reklamcılık öğrencisisiniz? Ben kocaelide birinci snıf reklamcılık öğrecisiyim. Bende yazar olmak istiyorum. Çok ortak yanımız var. Önerdiğiniz film kitap filan varsa çok iyi olur. Yardımlaşalım :D

• doktor olamadıysan allah belanı versin 5 sene sonraki ben.

• Suan hangi meslegi seccegime emin degilim büyük ihtimalle doktor veya kozmolog oldum her neyse aileni ve sevdiklerini sakın unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucandomuzkari -- 12 Nisan 2015; 7:57:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

quote:

*Mezun olmana birkaç ay kaldı umarım sağlam bir yeri garantilemişsindir zaten ülkenin alanındaki en iyi üniversitesinden çıkıyorsun, bir zahmet.
    *Dedeni kaybedeli 6 yıl oldu, biliyorum o günden sonra hayat eskisi gibi olmadı umarım eskisi kadar acıtmıyordur
    *Hazırlık denen lanet de bayağı geride kaldı bak, o günleri hatırla 5 sene önce depresif ezik bir preptin böbürlenme.
    *En çok bu hüzünlendirecek biliyorum, tiyatro kulübündeki 5. ve son senendesin o kadar güzel bir yuvayı bir daha nerede bulacaksın.
    *Tiyatro kulübünde yenilere iyi davran, onları sahiplen unutma 5 sene önce sen o kulüpte ürkek bir yavruydun.
    *5 sene önce bugün burnun kırık ve yamuktu neyseki 4 gün sonra ameliyat oldun da kurtuldun.
    *Popüler ve başarılı oldun çok şeyler yaşadın güzel zamanlardı efsaneydin biliyorum ama 5 sene önce tünelin ucunda ışık hayatında zerre umut yoktu unutma hep bundan ders al.
    *Umarım bu 5 sene içinde başka bir yakınını kaybetmezsin, yoksa toparlayamazsın olm.
    *Efendilikten kurtulup fırlama olalı çok oldu, biliyorum bir daha asla efendi olma
    *Kır kabuklarını uç kaç
    *Lan en çok da hala ateist misin onu merak ediyorum, ne bileyim hala Atatürkçü, Türkçü ideolojide misin
    *Kristal elmasıydı osuydu busuydu ödüllerin alayını alıp parlayan bir reklamcılık öğrencisi oldun umarım, o kadar senede ses getirecek bir şeyler yapmış olmalısın
    *Yazmaya üşendim arada döner eklerim ve umarım 5 senede bu üşengeçliğini aşarsın

Sen gerçek bir lidersin

Hocam nerede reklamcılık öğrencisisiniz? Ben kocaelide birinci snıf reklamcılık öğrecisiyim. Bende yazar olmak istiyorum. Çok ortak yanımız var. Önerdiğiniz film kitap filan varsa çok iyi olur. Yardımlaşalım :D

Kadir Has'tayım, bir gün beklerim. Daha bölüme geçmedim, prepim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syme -- 6 Mart 2015; 22:32:53 >

• Bahalim neler olacak

• Hala lise aşkınla (G) görüşüyon mu? Ne oldu o iş?Açıldın mı kıza?Ne cevap verdi?
    Liseden görüştüklerin var mı?
    Sosyal bi birey olabildin mi,hala çekingenlik var mı?
    Hukuk mu mühendislik mi okudun?Yoksa başka bişey mi?
    Maaş ne kadar kaç alıyon?
    Kankaların(Y-H) nabıyolar görüşüyon mu?
    Sevgili bulabildin mi lan?
    Bleiber gıcığı nabıyo haberin var mı?
    Araba aldın mı?
    Annen baban kardeşlerin ne yaptılar?
    Din ne alemde inşallah ateist olmamışındır.
    Fiziki olarak ne kadar değiştin,54 kiloyu geçebildin mi?
    Hala doğduğun şehirde misin?
    Hayallerini gerçekleştirdin mi?...

• Kykdan çoktan kurtuldun. Gelecek uğruna kaybettiğin şuanlar ve sürekli yaşamayı ertelemen değdimi. Gençliğin gitmiş olacak değdimi yarın güzel olacak temennilerine. Umarım değmiştir.

• inş üni bitmiştir
  • Yazılım mühendisi hadi yine iyisin,
  • Avrupada takıl amerikaya git gez dolaş eğlen, hayallerini gerçekleştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgmar22 -- 6 Mart 2015; 22:25:00 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

quote:

*Kır kabuklarını uç kaç

Sen gerçek bir lidersin

Kadir Has'tayım, bir gün beklerim. Daha bölüme geçmedim, prepim.

Saol hocam cevap için. Güzel üniversitedesin. Bölüme geçince çok ilginç şeylerle karşılaşacaksın. İlk olarak nedense bizim hocalar çok rahat. Sülaleleri rahat herhalde. Gerçekten güzel dersler var. Reklam Tarihi. Reklamcılığın Temelleri, Temel Fotoğrafçılık filan çok eğlenceli geçen dersler. Sizin üninin ders planını bilmiyorum ama bir bakmanızı öneririm. Şimdiden hayırlı olsun. Belki bir gün sektörde karşılaşırız :D

• Futureme.org

• (2020 de kendi mesajimi arayip 16.sayfada bulmussam mal geldim mal gidiyom demekki.)
    +2015de 3.dunya ulkesinin yaptigi siradan bi sinava girdin.
    +Hala Amerikayi hayal ediyorsan adamsin
    +sen 5 sene once liverpoolu devirmis bi takimin taraftariydin ne oldu.
    +Acun ılıcalı hala saçma programlarını yapıyosa kaç oglum bu ulkeden bi ... olmaz
    +Artık usenme lan o kadar yazi yazdim 16.sayfada.
    Hepsi ve Daha Fazlasi 2020De Konu Disinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kat Von D -- 7 Mart 2015; 17:18:09 >
  • NE ÇABUK GEÇTİ ZAMAN DEĞİL Mİ?
  • LONDRAYA GİTMİŞ OL
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.