Şimdi Ara

5 Sene sonrasına kendinize mesaj bırakın. (6 Mart 2020 de uplanacaktır) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.266
Cevap
65
Favori
21.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce de böyle bi konuya mesaj atmıştım, o konuya noldu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nabıyon be
  • Uplanmayacagını bilerek bırakıyorum.
    Herşey bombok ve hiçbirşeyin değişeceğini sanmıyorum. Tek beklentim en sevdiklerimin yanımda olması.

• Buna benzer bir konu daha acilmisti sanirim gecen sene linkini bulup atarsaniz sevinirim.

• Rahmetli tayyip amaçlarına ulaşamadan göçtü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 yaşında olacağım. Hangi şehirde yaşamaya başlayacağım şuanki ilişkim o zamanda olacak mı bakalım ipucu KÇ diyelim belki hatırlamam
  • Öldün mü yaşıyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: PantheraPardus

quote:

Orijinalden alıntı: bilgilideri

Türkiye Büyük Güç olacak ve tüm dünya Türkiyeye Boyun eğecek.

Komikmiş gerçekten..

gül ozaman
  • Evlendimmi ? Çocuğum varmı . mutlumuyum. Adam akilli namaza niyaza baslayabildimmi ?
    :)) bunu okuduğunda duygulanacaksin
    Bunu okuduğunda düşün hatalarını yanlışlarını nasıl duzelttigini. Yada hangi hataları yaptigini seni nasıl uzdgunu..
    Ailene git kocaman sarıl. Onlar senin canın !

• Bak be oğlum zaman nasıda geçiyor. Gecenin bi vakti öylesine attığım bu mesajı hatırladın mı? ;)

• -Bugün - 07.03.2015 saat :02.40 , inşallah etrafındaki şansları nimetleri kullanıp iyi biryerlere gelmişsindir . Hep sorumluluklardan kaçardın rahat bir yaşantın vardı umarım altından kalkamadığın sorumlulukların yoktur .
    -Çok sevdiğin Allah'ım onların acılarını bana gösterme ne olur , bana taşıyamıyacağımdan fazlasını yükleme dediğin sevdiklerin yanındadır onlara sıkı sıkı sarılmışsındır.
    -Hayatta sadece okuyanın adam olmadığını , önce insan olmanın gerektiğini umarım anlamışındır.

Bedava peynirin sadece fare kapanında olduğunu unutmamış , çalışıp karşılığını aldığın günler gelmiştir umarım .

NOT: İnsanların bu kadar sapıttığı,birlik beraberliğin kaybolduğu, kimsenin kimseye yardım etmediği bu günler geçmiş . Bu kadar düzenbazın hırsızın kulhakkı yiyenlerin sonu gelmiş . Vatanımıza Milletimize Toğrağımıza yapılan kirli oyunlar SON BULMUŞTUR DEĞİL Mİ ?
    ...

Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın, Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın...

• Amerikaya gidecektin oğlum sen gidebildin mi acaba? O çok istediğin Nissan Gtr r35'i alabildin mi? Ev alabildin mi? Çok iyi ingilizce öğrenmek istiyordun öğrenebildin mi? Tabi senin gibi tembel biri bunların hiçbirini yapamamıştır. Kesin bilgisayar başında boşa vakit geçiriyorsundur. Yada Amerika'ya gittin homeless oldun. Senden başka ne olur ki? Hedefin hep çok iyi bir aşçı şef olmaktı. Çok iyi pizzalar, yemekler vs. yapacaktın. Amerika'da çok para kazanacaktın. Umarım kazanmışındır. Hadi 07.03.2015 saat 02.46 şu anda şimdiki o zevkini keyfini bugünde yaşayabiliyor musun acaba? Hadi git şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syme

Merhaba 5 sene sonraki ben:

*Bugün doğum günün, öncelikle kutlu olsun.24 mü oldun lan sen şimdi.
    *Mezun olmana birkaç ay kaldı umarım sağlam bir yeri garantilemişsindir zaten ülkenin alanındaki en iyi üniversitesinden çıkıyorsun, bir zahmet.
    *Umarım hala bakir değilsin.
    *Dedeni kaybedeli 6 yıl oldu, biliyorum o günden sonra hayat eskisi gibi olmadı umarım eskisi kadar acıtmıyordur
    *Hazırlık denen lanet de bayağı geride kaldı bak, o günleri hatırla 5 sene önce depresif ezik bir preptin böbürlenme.
    *En çok bu hüzünlendirecek biliyorum, tiyatro kulübündeki 5. ve son senendesin o kadar güzel bir yuvayı bir daha nerede bulacaksın.
    *Tiyatro kulübünde yenilere iyi davran, onları sahiplen unutma 5 sene önce sen o kulüpte ürkek bir yavruydun.
    *5 sene önce bugün burnun kırık ve yamuktu neyseki 4 gün sonra ameliyat oldun da kurtuldun.
    *Telden kurtulup implanta geçeli de 4 yıl oldu.
    *Popüler ve başarılı oldun çok şeyler yaşadın güzel zamanlardı efsaneydin biliyorum ama 5 sene önce tünelin ucunda ışık hayatında zerre umut yoktu unutma hep bundan ders al.
    *Umarım bu 5 sene içinde başka bir yakınını kaybetmezsin, yoksa toparlayamazsın olm.
    *Efendilikten kurtulup fırlama olalı çok oldu, biliyorum bir daha asla efendi olma
    *Kır kabuklarını uç kaç
    *Büyük bir yazar ve şair olacaksın unutma, hatta bunun çalışmalarını yapmış ol
    *Lan en çok da hala ateist misin onu merak ediyorum, ne bileyim hala Atatürkçü, Türkçü ideolojide misin
    *Kristal elmasıydı osuydu busuydu ödüllerin alayını alıp parlayan bir reklamcılık öğrencisi oldun umarım, o kadar senede ses getirecek bir şeyler yapmış olmalısın
    *Kalk git annene sarıl öp 5 yıl önce bugünlerde hayattan soğutuyordun.
    *Yazmaya üşendim arada döner eklerim ve umarım 5 senede bu üşengeçliğini aşarsın

Sen gerçek bir lidersin

Hepsini okudun ve hayatından 3dk gitti secret

• Hayat kısa be olum 5 sene daha yaşadıysan bu konu hortlayınca buraya gel ve haline şükret.

Edit: Hala mı kız arkadaşın yok lan ?
  • eğer hala bölümü bitiremediysen dün yaptığın hareket yüzünden .

hatırlıyorsun dimi?

• Turkiyede kalmak gibi bir hata yapmazsin umarim
    Başkalarini takmaktan kendi hayatını yapilandiramiyorsun hala, boşuna yapmadin dereceyi. Boşuna tıp yerine mühendislik seçmedin. Buna göre davranıyorsundur su an umarim. Ilk yilinda başarılı olduğunu düşünüyorum. Bir gün tum hayallerini gerceklestirmeyi unutma

• Hala evde sıkıntı var mı? Para işini ne yaptın? Sağlam bi iş bulabildin mi? ve evlilik konusu... Hala evlenemedin dimi? Zaten seni hangi kız alır şapşik

• Son beş senede yaptıklarından pişmanlık duydukların var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabanla kac km yaptın
  • Şşt alo sana diyorum. Ailenin ve tüm öğretmenlerinin okumaz dediği çocuk. Sülalede de okuyan olmamış zaten kafana takmadığın iyi oldu.
    Eğer asistan olduysan yaşayacağız oğlum hayatı. Eğer asistan olamadıysan önce biraz doktora kovalayacağız seninle... Askerlik falan uğraşıcaz işte.
    Olmazsa araba tamircisi olacaksın çok iyi biliyorsun. Meslek lisesinde sana bunu öğrettiler. Tarihçi olamazsan yatacaksın arabanın altına. Şansın varsa pederin çay ocağını üstüne alır, işleri geliştirir üç beş cafe açarsın. Belki güzel girişimler...

Belki bağlantılar kurarsın da bir şeyler yapma fırsatına erişirsin. Belki de 3. kez intihara teşebbüs eder başarılı olursun. Umarım tekrar teşebbüste bulunmazsın. Sen bize lazımsın, senin kitaplarını okuyacağın diyerek cesaretlendren Murat ağabeyi unutmadan devam etmişsindir umarım.

Umarım şu an Türkistan'ın ıssız bucaksız bozkırlarında çalışıyorsundur. Öpüyorum her yerinden. Seni o gün bulduğumda çok iyi yerlerde bekliyorum adamım. Sakın vazgeçme. Ne kadar umutlar tükense de. Bir gün Turan'ı da görürsün umarım. Ben İbn Fadlan seyahatnamesini okumaya geçiyorum. Hocaya verdiğimiz sözü de yerine getirmiş ol lütfen. İslam tarihinden gerçekten tiksiniyor olsakta. Kötü bir yanı olduğundan değil biliyorsun. Yalnızca ilgimizi çekmiyor. Ayrıca devletin sana verdiği o bursun süresinin üzerinden 2 yıl geçmiş olacak. Umarım yüksek lisans bursuna ihtiyacın yoktur maaş alıyorsundur. Sigarayı da bırakalım ne olur. Bak şimdi bir tane daha yakıyorum. Özür dilerim...

Düzenliyorum: Son sigarammış. İyice efkara boğdu bu beni. 35 saattir uykusuzdun bugün. Grip olmak üzereydin boğazların acıyordu. Odan darma dağınık. Masanın üstüne dökülmüş kola. Yerde boş bira kutuları. Yatağının üstü kıyafet dolu. Masanın üstü sigara külü... Yeni aldığımız gömlek yerlerde geziyor. Çağdaş dünya tarihinde mışıl mışıl uyudun eşşoğlu. Salak bir belgesel izliyoduk. Masanın üstü kitap dolu. Anti depresanlar yüzüne bakıyor ama içmiyorsun onları. Odanın ışığını da kapatıyorum. Saat 03.24 Tarih 07.03.2015 Yaktım sigarayı. Arkadan da ney sesi geliyor. Gülme kafanı kırarım senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afsar Oglu -- 7 Mart 2015; 3:24:44 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.