Şimdi Ara

5 Sene sonrasına kendinize mesaj bırakın. (6 Mart 2020 de uplanacaktır) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.266
Cevap
65
Favori
21.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten Uçak Mühendisi olabildin mi ? Sevdiklerin hala yanında mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ytghan21

diş bitecek mi bakalim hiç bitecek gibi durmuyor ama

3.Sınıfım bu tarz bir yazı için girmiştim Allah ın izniyle biter inşaAllah korkma

Kendime mesajım:
    Herşeyin hayırlısı olsun inşaAllah amin :)Ne için geldim Neciyim ne yapıyorum ve nereye gidiyorum Rabbim hayırlı insanlar eylesin inşaAllah bizi amin :)

• yaşıyosan editle
  • Evli mutlu bir yuva kurdum mu ? Ps5 icin ps4 sarıyor musun :-)

• Kilo verdinmi?
    Sevgili yaptın mı?
    İyi bir üniversite kazandınmı?
    Sosyal hayatın yerindemi?
    Gitar çalmanı geliştirdinmi?

• şuan aylık 2klik bir gelirim var.
    evim yok.
    arabam yok.
    kız arkadaşım yok.

5 sene sonra bu mesaji gören birisi bana pm atarsa çok sevinirim.
  • Evlenmedin umarım.

Eğer öyle ise ve eşin 5 sene önceki sevgilin ise vay haline. Çocuk da yapmışsındır şimdi sen. Eşinden dolayı işini de geliştirememişsindir. Yapıcak bir şey yok. İşten eve gelince gülümse ailene sahip çık. Çünkü sen onları, onlar seni çok seviyor. Onlar sensiz yapamaz.

Eğer evlenmediysen de; Adam ol şirketi yükseltmeden, ailenin sana verdiği imkanı çocuklarına sağlayacak duruma gelmeden, başkasına muhtaçken ve onsuz yapamam demeden evlenme!

Son olarak hala yapıyosun biliyorum. Bırak şu oyun sevdanı. Git Halısaha maçı yap, okey oyna, poker oyna, dans et ne bileyim ama bilgisayar oyunlarını bırak. Ve bunları okuyunca al klarnetini yanına git deniz kenarına çal istediğini, kimsenin ne düşüneceğini umursamadan, kendin yaşa...
  • Neydinde ne b,k oldun

• Her zaman dilediğin şey oldu mu?

• Neee?RTE hala ölmedi yaşıyo mu?!!

• Hangi üniversiteden mezun oldun?
    Hayal ettiğin vücuda kavuştun mu?
    İşin hazır mı yoksa arıyor musun?
    Hangi bölümden mezun oldun?

• Umarım kendine bir amaç bulmuşsundur, çünkü şu an tek amacın okulu bitirip askere gitmek gerçi eşşek kadar adam olmuşsun iş güç falan koşturuyorsundur.Eğer hala sabaha kadar oturup lol oynayıp akşam uyanıyorsan vay haline o zaman hiç uğraşma bu yazıyla falan koskoca 5 senede hiç adım atmamışsın demektir..
    Evlenmişsindir muhtemelen belki çocuk bile yapmış olabilirsin ve muhtemelen Ankara'da yaşıyorsundur.

Sen hepsini bir kenara bırak eğer ailen hayattaysa git ve onları ne kadar sevdiğini söyle
  • Askere gidip geldim mi lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clinkz Eastwood

ergenliğe girdin mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba gelecekteki ben. Umarım askerliği bitirip düzgün bir iş bulmuşsundur. Zaten universiteyi kesin bitirememissidir. Şuan yarım yamalakta olsa spor yapıyorum. Kilom S.O.S veriyor 2020de ne olacağımı cok merak ediyorum. Umarım sevdiceğimle coktan evlenmişsindir. Şuan karşımda duran sultan papağanlarım muhtemelen hayatta olmayacaklar onlarıda bi hatırla. Hangi marka telefonu kullandığını cok merak ediyorum. Muhtemelen 2020 de bile iphone 4S kullanıyorsundur. 2005 yıllarında herkesde 6600 varken ericcson 688 ayarında telefon kullanan adamdan ne beklersin ki :d Yazacaklarım bu kadar. Aklıma geldikçe editlerim. Haydi görüşürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arazion -- 7 Mart 2015; 8:05:28 >
  • Oculus rifti aldın mı :P
    Şu an Almanyada mısın, değilsen de bosver ya, hayat güzel
    gta 5 pcye çıktı mı :P

Aklıma geldikçe editlerim...

• Buradaydım hala buradayım

• 5 gun sonra ankaraya gıdıceksın mobılya ıcın o alıcagın mobılyaya ba bakalım hal begenıyomusun evlılıkle ılgılı kaygıların da haklımısın yoksa hallettın mı herseyı ısle ılgılı va mı gelısme kahvecı ısı mumkun degıl gıbı goruyosun da dıger teknolojı ısı bıraz gelısebıldımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx

Hala yaşıyormusun ?

En anlamlı mesaj. Ayni şekilde katılıyorum. Birakin 5 seneyi,1 saniye sonra ne olacağımız belli degil.

• Keşke 5 yıl önceye mesaj gönderebilseydik...
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.