Şimdi Ara

5 Sene sonrasına kendinize mesaj bırakın. (6 Mart 2020 de uplanacaktır) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.266
Cevap
65
Favori
21.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu okuyorsan aptalsın,bir b*ka yaramamışsın,kaybetmişsin.Ne diyeyim ben sana?Gerizekalı herif.

3 Nisan 2020:Hahahahah yıllar geçmiş.Mesajı görünce bayağı güldüm.5 senede neler neler değişti,o zaman kurduğum hayaller de değişti tabi ama kendimi seviyorum.Bir b*ka yaradım bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayyam -- 3 Nisan 2020; 14:20:20 >
  • Vallaha Koç ailesi bile çocuklarımın geleceğinden ümitli değilim diyorsa benim geleceğim ne olacak bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan BOUN EEM öğrencisisin değil mi?

• motor kazası falan yaptın mı iyi misin?
    hangi şehirdesin?
    hala milli takımda mısın?
    şuan durum 3 hala stats tutmaya devam ediyorsan kaç oldu?
  • Bu mesajı yazdığında GS Kadıköy'de 5555 gün kazanamamıştı.

Senin ölümünün üzerinden 232 gün geçti GS Kadıköy'de hala mı kazanamadı yoksa ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhunturk -- 7 Mart 2015; 9:36:29 >
  • 5 yıl sonra evlenmiş
    Makine mühendisi olarak şuanki planladığın iş yerine girmiş
    İlk çocuğunu bekliyor olman gerek
    Evi satıp İstanbul tarafından ev almış olman lazım

Yapabildinmi bunları söyle bakayım

• Milli oldum mu ? Pc oynamayı bıraktım mi??

• Kimler geldi kimler gecti zaman ne cabuk geciyor dimi zamanini guzel yasa bu bes yilida cope attin ama artik akillanip guzel bir hayat yasayacagini umuyorum suan bilmiyorum parayi bulabildin mi ama en azindan araba isi devammi :) yine parayi bulamadiysan bu bes senede artik zamani gelmistir farkli islere yonel

• quote:

Orijinalden alıntı: er1710

Ha gayret emeklilige 15 sene kaldı..

+5
    Ha gayret emekliliğe 20 yıl kaldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben

15 sene sonra 20 yaşında olucam yaşarsak bakalım o ügnleri görebilicez mi
  • Bugün 7 mart ve tam 1 ay sonra 2.erkek evladın olacak inşallah. Allah sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin.
    Adını Oğuz koyacaktık hanımla karara varabildik inşallah.Herhalde okula da başlamış olur artık.
    ilk oğlum Eymen yine ne muziplikler yapıyordur kim bilir.Okulun da başarılıdır inşallah o da.Yeni doğacak kardeşini kıskanmamıştır herhalde.
    İş güç olayında umarım beklediğin gelişmeler olurda halletmişsindir.
    Vay be baya da yaşlanmışız dedik mi yine?Saçımda ki 3-5 beyazlık umarım iyice çoğalmamıştır:)
    Epey kiloluydum acaba verebildik mi bu kiloları yoksa hala aynımıyım lan, ee yuhh yani yine abur cubur mu yiyorum yoksa?
    Yine ,bu sene kesin bisiklet alıp işe öyle gidip gelicem diyormuyum hala? Yoksa sonunda aldım mı o bisikleti?
    Bu bankalardaki kredi borclari bittimi sonunda?Yoksa yeniden kredi mi cektik lan(inşallah o hatayı yapmamışımdır)
    Yengeyle olan küslük hala devam ediyor mu bu arada ne oldu acaba?
    Ve son olarak inşallah bu yazdıklarımızı da 5 sene sonra yine görebilecek kadar yaşarız.

Son olarak konuyu acan arkadaşa da teşekkürler.iyi oldu bu be

• Günlük yazın ara sıra daha garanti olur ben 7. Sınıfta falan yazardım her sene bir iki kere yazıyorum simdi 13 e gidiyorum hesap edin.

• Merhaba Dostum, Ben 5 Yıl önceki sen.

Umarım kendine daha iyi bir motosiklet alabilirsin.
    Sevdiğin kızla konuşmuş olmanı ümit ediyorum. Zira konuşamadıysan çoktan başka biriyle evlenmiştir.
    Ailemden herkesin sağlıklı olmasını isterim. Umarım da öyle olur. Haberdar et mutlaka
    Daha iyi şartlarda bir iş bulmuş olursun umarım. Bu şehirden de kurtulmuşsundur belki.
  • 5 sene sonra bu hesabın şifresini hala hatırlıyorsan helal diyorum. Bir zamanlar kim olduğunu unutma. Arkadaşların ve ailenin önemini hatırla.

• 500 dairelik proje başladı
  • Sen cereni seviyorsun

• Deli gibi çırpınıyorsun. İstediğin yere ulaştın mı bilmiyorum ama şunu asla unutma, hiç kolay olmadı. Bu arada o kız hala yoktur umarım. Acaba o yaşında dönüp bana çocuk gibi bakacak mısın merak ediyorum. :)

• Mezun oldun mu ?
    Yuksek lisans yapiyor musun ?
    Arastirma gorevlisi oldun mu ?

• *Hâlâ İstanbul da değilsindir umarım,her sene kaçıp gitmek için yaptığın planlar umarım gerçekleşmiştir.

*O kızı unutmana sevindim,8 sene olacak bi zahmet unut.

*Çok istediğin Harley Davidson 883 İron'u almış olman gerekiyor,umarım fazla kırık çıkık yoktur.

*Bitanecik yiğenin'de okula başlayı 3 sene oldu,hayat ne çabuk geçiyor dimi.

*Ailenle yaşamıyorsundur umarım hâlâ,yoksa evdemi kaldın!

*Hâlâ bekâr olmana sevindim,adamsın lan.

*Saçların da dökülmüş,olsun yinede iyisin iyi.

*Yaş 30 oldu,o eski halinden eser yok şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.