Şimdi Ara

5 Sene sonrasına kendinize mesaj bırakın. (6 Mart 2020 de uplanacaktır) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.266
Cevap
65
Favori
21.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek umudun yok. Birçok umudun ve hayallerin var umarım herhangi birini gerçekleştirmek üzerisindir.
    Belki 5 sene sonra bunu okuyamayacaksın. Ama unutma hiçbir zaman eğilip,bükülme. Düştüğün an kalkmasını bil.
    Sen bensin, başaracaksın. Karı,kıza çok takılma emin ol dayına çektin ve kardeşine iyi bak ailen küçülmüş olabilir.
    Sigarayı da azalt hala içiyorsan. Umudunu kaybetme 5 sene sonra ki ben
  • Sa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarim hyalimdeki doga fotografcisi olmusumdur

• quote:

Orijinalden alıntı: Daedra Malthael

Bakalım 5 sene sonra ülkede ve hayatta neler değişecek.

Kendine bir sevgili bulabildin mi ve zor zamanları atlatabildin mi?

Şöyle bir okudum da işiniz gücünüz kız, sevgili...

Amaç bu olduktan sonra 5 sene sonrada bir şey demişmeyecek hiç merak etmeyin şimdiden.
  • -İnsanları doğayı kirletmeye karşı bilinçlendirdin mi ?

-İstediğin doğal tarım hayatını yaşıyor musun?

-Dünya kirli mi temiz mi ?
    DOĞAYI KİRLETMEZSENİZ ,ODA SİZİ MÜKÂFATLANDIRACAKTIR.

• her geçen günden daha başarılı oldum mu?

• Hakkımızda hayırlısı olsun
    olsun.Rabbim yardımcım olsun.

• ygs ye girdin mi ? Ne oldu baska ? Evlendın mı lan ? Hangi üniversitedesin.Nerde yasıyorsun neler yapıyosun
  • Hangi bölümdesin? Sevgilin var mı ciddi düşündüğün?
  • Naber la kereta

• Halile noldu
    H napio
    notlar Duzeldimi
    universite kazandinmi
    nasi para kazaniosun
    sevgilin var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B7FDEDA1B -- 13 Kasım 2020; 23:6:52 >
  • 5 sene sonraki ben yaş 30 oldu artık evlenmişsindir sanırım.
    Eski sevgilini unutup umarım yeni biri olmuştur bu kişi.
    Kredi kartına hala çok taksit yapıyorsan bu işten vazgeç bak.
    2 gün sonra, sırf eski sevgilin gıdığını seviyordu diye bunu aldırmak için estetik ameliyat olacaksın umarım o zamana bu tür sorunların kalmamıştır.
    Artık insanlara bağlanma sorununu da aşmışsan tam bir adam olmuşsundur.
    Geçmişe dönüp zamanında şuralardan birkaç arsa falan alsaymışım diye sitem ediyorsan hiç kendine kızma nereler değerlenecek belli değil.
    güneşli bir cumartesiden kendime selamlar.
  • Yüksek lisansı bitirmiş olmanı diliyorum
  • liseyi sınıfta kalmadan bitirebildinmi ?
    arima sana veya kaneki sana biraz olsun yaklaşabildinmi
    herkes sağ salimmi
    quinque olayları ne durumda
  • Günaaaydııııın ,tipini seçtiğimin bi halt olmamışsındır onu biliyorum.5senede geçse bir şey değişmeyeceğine inanıyorum değişti mi la? 5 sene önce embesil embesil yaşıyordun,bi baltaya sap olmadın.
    5 sene önceki hayallerim yazıdım umarım yapmışsındır.

1-Boş beleş olan ailenden kurtulup kendi hayatını yaşamaya başlaman.

2-İnternette gördüğün köy hayatını kurup yaşıyan insanlar gibi yeni bir yer kurup yaşaman.Rüzgar enerjisi gibi sistemler kurup tüketim toplumu olmadan yaşaman.
    Kurduğun bu ilkel yaşama beynini yazılı bilimsel olarak katman.

3-farklı kültürleri tanıman için en az 5 dil öğrenmen.Başka bir ülkede yaşaman ve insanlarla köprü kurmaya çalışman.

4-3D,PS,resim gibi tasarımlar yapman.Hayal gücünü yansıtman (bir yeteneğin varsa bu o dur.)
  • o kızla evlenmiş ol:)
  • 5 yıl sonraki ben, sen bu mesajı okurken ben muhtemelen şunları yapmış olacağım ; İtalya'da belki Japonya'da yada ne bileyim Amerika'da dil öğreniyor ve çalışıyor olacağım. Kim bilir belkide kendime kattığım birikimlerimle özgür çalışabileceğim bir ortamım olacak yada o Rusya'daki iş tutacak. Kuş bakışı Himalayalar'dan dünyayı seyretmek, Maya uygarlığını ziyaret edip bir fatiha okumak, yada Mısırdaki piramitlerin keşfedilmemiş odalarında iftarımı açmak için yola koyulmuş olacağım. Niagara şelalesinde abdest alıp Yenizellanda'nın o yeşile boyanmış coğrafyasından olan Hobit köyünde Cuma namazını eda edeceğim. Tailand'da timsahın ağzına kafasını sokan adamın saniyeler sonra hayatının son bulabilme ihtimalini dehşet verici gözlerle izleyecek, en iyi lezzet yerinde güzeldir tabiriyle pekinde fırında ördek gömeceğim. Tsubasa'nın memleketinde mahalle maçı yapacak 'fuji yama (yama Japonca'da dağ demektir) ya bakıp ''ulan hakikaten her yerden görünüyormuş diyeceğim''. Güney Kore'nin o güzel insanlarıyla ve kızlarıyla tanışacak, bir çok arkadaş edineceğim, kuzey sınırına kadar gelecek ve Kuzey Kore'ye tükürüp kaçacağım, amannn sanki KİMİN umurunda... Belki Polonya'da bir kız arkadaşım olacak, Meksika acısı misali acılar tadacağım. Brezilya'da Rio'ya katılıp hanımların bana fortlamasına izin vereceğim. Sonra dönüp arkama bakacak ve beş yıla neler sığdırdığımı hatırlarken Kolombiya'daki yeşil saksı ağaçları ve rengarenk süslü çiçeklerle bezeli bahçemde keyif sigaramı içecek, bu yorumu okuyacak havaya savurduğum hafif kahkahalar eşliğinde ah hayat sen nelere kadirsin diyeceğim. Ahhhhhh beş yıl önceki ben, bilmiyorsun şuan neler kaçıracağını ama zaman sana gösterecek anlayacaksın, şuan bunları hayal gibi düşünüyor olabilirsin ama zaman sana gösterecek ki her şey hayal etmekle başladı.

Not: Oha gelecekten yazdım lan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eriadorkolcusu -- 7 Mart 2015; 12:05:26 >

• İş bulmuş ol

• odlek ocun aldi mi
    issiz acun kaldi mi?

• Hayata halamı pesimist bakıyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.