Şimdi Ara

5 Sene sonrasına kendinize mesaj bırakın. (6 Mart 2020 de uplanacaktır) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.266
Cevap
65
Favori
21.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GTFO

muhtemelen banlanırım xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıl sonra buraya tekrar baktığımda kendime sormak istediğim:
    -İyi bir üniversite kazanıp mezun olabildin mi?
    -Hayal ve hedeflerine giden yolda onlara olan inancını kaybedip vazmıgeçtin yoksa hala onlara tam olarak bağlı mısın?

Hadi yaşayıp görelim o zaman

• ölüm var, hesap var. islamdan ayrılma.herşey imytihan herşey geçici
  • Birgün herşey çok güzel olucak.. 5 yıl sonra görüşürüz evlat..
  • Neden hic bilmiyorum ama gelecekten korkuyorum. Lütfen beni yanılt.

Dön bir bak hatalarina. Umarim dersler almışsındir. Iyi bir isin vardir. Evlenmissindir. Belki cocugun bile vardir. Ne kadar maas aliyorsun harbi. En büyük merakim bu.

Ha birde cocugun kumral tatli bir kız mı ? Öp onu benim icin. Hadi kendine iyi bak ;)

• O kızı halen unutmadın değil mi

• Okulu bıraktın mı

• Hedeflerine ulasabildin mi?

• Şafak 242
  • Umarim 5 yil sonra

1. Su tip Fakültesi'nden mezun olmayi basarmış olabilir ve bir doktor olabilirim.
    2. Focusu satio Bu yaz scirocco veya o deger guzellikte bir araba alabilirim.
    3. Bu scirocco sevgim 5 yil sonra olur mu onu da merak ediyorum.
    4. 5 gun sonra mikrobiyoloji sınavım var umarım guzel gecer gerci o zamana kadar unuturum.
    5. Sapligin dibine vurdum ama gerçek askı aradığım icin böyleyim yoksa elbet olur birileri.
    6. Cok Sevdiğim çocukluk arkadasim hasancanla hala fena takılabilip eglenebiliyor muyum?
    7. Yine şimdiki gibi hayatımdan memnun mutlu olabilecek miyim?

• Umarım istediğin işi yapmaya başlamışsındır.
    Yıllardır mücadele verdiğin sorundan kurtulduğunu umut ediyorum.
    Sevdiğin kişiden kopup artık kendi hayatına odaklandığını düşünüyorum 2. bir kez umarım aşık olmamış sındır.
    Hep Aydına taşınmayı düşünmüştün, Orada yaşadığını düşünmek isterim.
    İngilizce de iyi bir seviyeye gelmişsindir.
    Eski dostunla barışa bildin mi ?
    Hala eski arkadaşlarınla görüşüyor musun ?
    Zamanın da çok fazla şeyi sorun ediyordun artık etmediğini umuyorum ?
  • Şu an enerji sistemleri 3. sınıfım. Yaş 21.
    Güzel bir iş bulabildin mi? Maaşın istediğin seviyelerde mi _?
    Yurt dışına çıkabildin mi ? Şu ingilizceyide halletmişsindir diye umuyorum.
    Saçlar hala aynı mı ? Pek sanmıyorum değişeceğini belki sıkılmışsındır.
    Oyun oynamaya devam ediyor musun ? İşlerden vakit kalıyorsa.
    Askerlik ne durumda tecil mi hallettin mi ?
    Veee eş adayı var mı
  • Yuh ulen hala sevgili bulamadın mı kendine.
    Yıl olmuş 2020 sen hala survivor izliyorsun.
    Hala kel misiin?
    Boşver yaşıyosan gerisi önemsiz.

• Umarim evlenmeden once her seyini tamamlamis ve iyi bir ise tutunmussundur.

• Bunu 7 martta yazmıştın yani daha 5 yıl olmadı okuma.
    Tahminen üniden mezun olmuş olman lazım işin var mı, manita yapabildin mi sonunda?
    Fenerbahçe 5. yıldıza koşuyor mu?
  • Ünideyiz işte ne yapalım okuyoruz. Yurttakileri unutma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olum senin kadar kararsiz biri gormedim,umarim iyi bi üniversitedesindir.Eski dostlarini unutma,aileni üzme ve en onemlisi su saclarinin seklini degistir artik

• Ömrün yetmiş 35 yaşına varmıışsan eğer onun istediği gibi biri olmakta mesafe katetmiş olmanı ve istikametini bozmadan yaşıyor olmanı isterdim

dünyanın süsü ve heva ve heves şu zaman kadar aldatıcı olup amacını unutturmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veerzaara -- 7 Mart 2015; 12:45:06 >
  • O önündeki dağ gibi engeli gözünde büyüttüğün engeli geçip efsanevileştin. Efsanevi "sen" i sen yarattın, tıpkı o engeli yaratanın sen olduğu gibi

• Merhaba 5 yıl sonraki ben. 22 yaşında olmak nasıl bir duygu? Büyük ihtimal artık seni kuşatan sınırlar artık yoktur. Kavrama noktasını bulup, artık rahat bir şekilde araç kullanabiliyorsundur. Ehliyetinide almışsındır. Küçükken herkes gibi astronot olmak isterdin. Meslek Lisesi'ne gidince senden bişey olmayacağını anladın. Peki Üniversitede ne okudun? İnşallah Asosyallik'ten kurtulup, memeleri eritmişsindir. Birde güzel bir vücut yapmışsındır. Böylelikle Askerliğinde güzel geçtiğini tahmin ediyorum. Ne bilirsin, belki bir Dünya Savaşı çıkar. Cepheye çağırırlar. Baban'la artık pek sık tartışmıyorsundur. Tartışıyorsan ayrı Ev'e çıkmanın zamanı gelmiş, geçiyor bile. Hayallerinin kadını En çok ve tek istediğin şey, Esra Şengünalp ile evlenebildin mi? Hadi en azından onu görüp, konuşmuş olmalısın. Ona benzeyen birini bulduysan hiç düşünmeden evlen. Ve ona çok ama çok iyi bak. Yurtdışına çıktın mı diye sormuyorum, çünkü sende o cesaret yok. Belki ortamın olur ve arkadaşlarınla istediğin her yeri gezebilirsin. Türkiye hala bilimde geri mi? Uzay İstasyonuna bir Astronot çıkarabildik mi? Amerika, Mars'ta Koloniler kurdu mu? Eminim yakından takip ediyorsundur. Herşey dilediğin gibi olur, sıkma canını. Biriyle tanışıcaksın ve değişeceksin. Kendine iyi bak.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.