Şimdi Ara

5 senelik hikayem. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
5
Favori
15.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tipik kadin milleti şaşirdim mi hayir.Bu devirdeki kezbanlari anneleriniz gibi sanmayin.Bir sıkıntı da bunlar gelir iste başınıza.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız çocukla arkadaş gibi mi takılıyor yoksa sevişiyorlar mı anlamadım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Kız çocukla arkadaş gibi mi takılıyor yoksa sevişiyorlar mı anlamadım?

Arkadaş gibi takılıyor ama ilgi duyduğunu söylüyor. Çocuk ondan küçük 2 yaş.
    Ben ona aklıma gelen bu gibi paranoyaları söylediğimde sevişme vb. gibi ki bunları çok sert bir dille söyledim.
    5 senedir beni tanıyamamışsın belli ki dedi. Sen hala benim başkasına ilgi duymam konusunda kendinde suç arama falan diyor.
    Fakat şöyle bir problem var bu gibi bir olay ne olursa olsun bana duygusal ihanet gibi geliyor ki öyle.
    Neden öyle bir durumda kendini duygusal boşluğa bırakmak yerine dönüp bana gelmedi ve pes etti.
    Bunu aklım almıyor.
    Bana 5 senedir yoruldum bu ilişkiyi yürütmekten kişiliklerimiz farklıymış falan diyor.
    Mantıksız yaşamak istiyorum artık falan diyor.
    Ve bu kız 1 hafta önce ben Bursa'ya gidecekken ben seni nasıl yanlız göndericem ya yolda birşey olursa deyip boynuma sarılıp ağlayan bir kız.
    Ben bu yok oluşu anlamıyorum.

• Yanlış olan su gözünle görmüş taniyomus yanındaymış gibi emin konustunda ondan dedim kadın denilen varlıktan herşey beklenir bu doğru ama hepsi içinde deil bu kaide ondan dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon.

quote:

Orijinalden alıntı: piyanist2014

Kiralık Aşk, Kiraz Mevsimi gibi dizilerle ilişkiyi öğrenen son nesillerin dehşet verici hâli!

Bâzı örnekler vererek bir şeyler yazacaktım ama değmez.

Zaman gitgide her şeyi kötüye götürüyor, her şeyi...

Altına imzamı atarım , yeni dizilerde kızlar peçete gibi çıktığı kişileri değiştiriyor. Bunu izleyen bizim kezban bunu ben niye yapmayayım diye soruyor.

Hem kızlara hem de erkeklere, her yönden berbat duygular ekliyor o lanet-ahlâksız diziler.

Kızlara, birlikte olduğu kişiyle yaşadığı en ufak mutsuzlukta onu aldatmaya hakkı olduğunu...

Erkeklere de, sevdiği kişi tarafından aldatıldığında o durumu gâyet doğal karşılaması gerektiğini, o durumun modern bir yaşamın parçası olduğunu dayatıyor.

Gençliğini son 10 yılda yaşayanlar gerçekten çok şanssızlar.

Biz 90'larda "Bizimkiler" gibi, "Çiçek Taksi" gibi, "Mahallenin Muhtarları" gibi dizilerde, ailenin önemini ve dostluğun, sadakatin değerini öğrenirdik.

Bu hayat böyle nereye gidiyor, kestiremiyorum..!

• ExSeLaNS kullanıcısına yanıt
    Kardeşim anlaşılan kız bi boskuktaydi o karşıdaki yavsakta iyi değerlendirip kızın kanına girdi bu aşikar belli bide kısasa kısas yapmayı dene bakalım onun yaptığını sende ona yasat belki ozaman seni daha iyi anlayacagindan eminim

• ExSeLaNS kullanıcısına yanıt
    Kanka sen çok yanlış anlamışsın kız seni kıskandırmaya çalışıyor. Büyük ihtimal aynı evde kalmanızdan kaynaklı bir rutinleşme oldu ilişkinizde. Farkında olmadan ilgin azaldı onunda heyecanı azaldı. Eskisi gibi olabilmek için seni kıskandırmak pişman etmek istiyor fakat iş sarpa sarmaya başladı geride dönemiyor. Önünde iki yol var. Ya gururunu ayaklar altına al git konuş ben hatalıyım sana ilgisiz davrandım fakat sende hatalısın hatalarımızı kabul edip yaralarımızı sarıp devam edelim de ve nikahı bas. Ya da gurur yap ayrıl yoluna devam et. Karar senin. İlk mesajda öyle anlatmışsın ki kız oğlanla vuruşuyor gibi. Durum bu hacı ben olayların dışında olan biri olarak tarafsız konuşuyorum. Sen şu anda çok duygusal davranıp doğruları göremiyorsun.

• Anasından gizli saklı 2 sene boyunca seninle takılan kızdan ne bekliyorsun?

• 5 yıl boyunca kızı oyalarsan bakar senden hayır gelmez başka insanlara bakar. En fazla 2 yıl olacak bir ilişki. 5 yılda millet evleniyor birde 2 çocuk yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNS

Arkadaşlar evden neden çekip gidemiyorum.
    Evdeki bütün faturalar benim üzerime elektrik doğalgaz vb.
    Bu ay kredi kartımı artı kredilerimi faturaları hepsini yatırdım. Elimde başka eve anında geçecek kadar yeterli para kalmadı. Bir arkadaşım 1+1 evde oturuyor bu ay sonu çıkıyor eşyalı ev 400 lira onun evi ayarladığım için ay sonuna aksadı benim işim. Şuanda ben evden çıkarsam önce üstüme olan herşeyi kapatmam lazım. Sonrasında tekrar açtırmam lazım bunlar için ciddi para lazım. Çeşitli fikirler düşündüm ama ayrıldım diye hayatımı mahvetmek istemiyorum maddi ve manevi açıdan.
    Aklımda hala küçük bir yeri var ama sevgi olarak değil artık nefret olarak ortaya çıkıyor.
    Ailesi giderken söz verdim zarar vermeden bu işi bitiricem diye çalıştığı yerde ben 4 sene müdürlük yaptım bütün gün personeller arayıp ağladığını üzüldüğünü falan söylüyorlar. Çünkü beni tanıyan herkes ona çok kötü davranmaya başlamış haliyle ve bizim bütün arkadaşlarımız ortak arkadaşımız aramızda olan ilişkiyi biliyorlar bu yüzden ona çok kızıyorlar. Sonuç olarak bu yaptığı şeyi değiştirmiyor. Çalıştığı restorantı değiştirip en batak yere vermişler dün. Gittiği yerdeki insanlarda beni çok iyi tanıyor. Sürekli sağda solda laf döndürüyorlarmış. Kafayı yemek üzere anlıyacağınız. Nereye gitse yüzüne garip garip bakıyorlar, kendi aralarında konuşuyorlar.
    Benim birşey yapmama gerek kalmadı insanlar intikam almaya başladı zaten.
    Çünkü bu yaptığı topluma ve insanlığa ters bir durum.
    Ha ben onu gene bu yaptığından dolayı evden si.tr etmeyip gene onun iyiliğini düşünüyorsam
    oda benim insanlığım diye düşünüyorum. Bu gavatlık değil. Kimse sevdiği bir insanın böyle bir duruma düşmesini istemez insanların gözü önünde hem üzülüyorum hemde ettiğini buldu diye düşünüyorum.
    Hayırlısı olsun bakalım. Herkes hakettiği değeri görüyor işte ben birşey yapmasam bile toplum dışlıyor.
    Kendi etti kendi buluyor. Çocuğuda bütün arkadaşlarım dövmek istiyor. Benim açık olan bir dosyam var dokunamıyorum o yüzden. Çocuğu da direk gidip kasti olarak dövmek istemiyorum illaki karşılaşacağız.
    Dünya küçük eskişehir küçük elbet rastgelecek.

Hayatını mahvetmeye değmez yok dövecekmişsinde bilmem ne bırak herkes yoluna gitsin manyak manyak işler yapmayın 60-70 yıllık hayatta 5 yıl çok değil biri gider biri gelir bu kadar sahiplenmeyi bırakın artık. O sürüne sürüne sana dönmezse aha mesajım burada gelip you raklara boğarsın beni ama o süründüğünde sen de affedersen gelip daha da konu açma buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 22 Ocak 2017; 22:59:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

5 yıl boyunca kızı oyalarsan bakar senden hayır gelmez başka insanlara bakar. En fazla 2 yıl olacak bir ilişki. 5 yılda millet evleniyor birde 2 çocuk yapıyor.

2 yıl sonra ayrılıyor bu kadar acele etmenin manası nedir kaçacak olan her türlü kaçar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

quote:

5 yıl boyunca kızı oyalarsan bakar senden hayır gelmez başka insanlara bakar. En fazla 2 yıl olacak bir ilişki. 5 yılda millet evleniyor birde 2 çocuk yapıyor.

2 yıl sonra ayrılıyor bu kadar acele etmenin manası nedir kaçacak olan her türlü kaçar

Suç hertürlü erkektedir. Kadının ruhuna dokunmasını bileceksin. "Gönlünü çalmak" deyimini boşuna dememişler.
  • büyü yapmış olabilirler...

Şaka şaka seninkinde kuyrukus sallamakus sendromu var bi doktora göster
  • quote:

quote:

quote:

Suç hertürlü erkektedir. Kadının ruhuna dokunmasını bileceksin. "Gönlünü çalmak" deyimini boşuna dememişler.

Ya hocam hangi kadını tam anlamıyla tatmin edebilirsin allah aşkına. senden kopacak olan illaki bi kusurunu bulur yapmayın gözünüzü seveyim bu kadar büyütmeyin kadınları. sen 10/9 luk bir erkek bile olsan o eksik olan tek özelliği başkasında görse koşa koşa gider eninde sonunda çoğu kadınlar. kadınların hiç mi suçu olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 22 Ocak 2017; 23:10:40 >

• Seni suçlayanlar kafayı yemiş, net. Hani iyi günde kötü gündeydi? Sonuçta siz evlenmeyi düşünüyordunuz nerede bu kızın kötü günü? Kötü gün istememiş, iyi günde iyi günde deyip başkasına gitmiş.
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Sen ne saçmalıyorsun ya ? Sende bu kızın duygusal boşluğundan yararlanan erkegin ikizi gibi tip var sanki. Suç her türlü erkekteymis. Senin gibi ergenler yüzünden kızlar kendini korsan gemisindeki uğruna ülkelerin savaştığı ganimet sanıyor lan. Bu devirde aldatma eylemi erkeklerden çok kızlar tarafından yapılıyor. Erkeklerin bi suçu varsa eğer bu da onlara bulunmaz elmas gibi davranmalarindan. Genelleme yapmak zor. Bu sevgiye aynı şekilde karşılık veren kızlar da vardır herhalde. Ya da en ufak sorunda koşa koşa pezevenklerin kucağına atlamayanlar de vardır. Çok sanmıyorum , yüzde 3 falandır bu oran. Geri kalanı populist geçek duygulardan uzak sanal içten pazarlıklı çıkar ilişkili saçma sapan işler.

• Peki Seviyor musun cidden ? Adam gibi ?

• Yaşın kaç ? Ömründe hiç kız arkadaşın oldumu ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ya hocam hangi kadını tam anlamıyla tatmin edebilirsin allah aşkına. senden kopacak olan illaki bi kusurunu bulur yapmayın gözünüzü seveyim bu kadar büyütmeyin kadınları. sen 10/9 luk bir erkek bile olsan o eksik olan tek özelliği başkasında görse koşa koşa gider eninde sonunda çoğu kadınlar. kadınların hiç mi suçu olmaz

Bende de bu kafa var.
    Abi neden erkekler şikayet etmiyor ilişkide ki problemleri sevdiği için gözden gelebiliyor da.
    Bir kız hiç birşeyi gözden gelemiyor, şikayet etmek zorunda gibimi hissediyor kendini.
    Bi insanı seviyorsan olduğu gibi seveceksin sevmiyorsan da onu değiştirmeye çalışmayacaksın.
    5 sene boyunca beni değiştirmeye çalıştı.
    Ben çok sakin bir insanım bilgisayarla vakit geçirmekten çok hoşlanırım.
    O işten geldiğinde beni bilgisayarda gördüğünde o bütün hafta bana trip atardı.
    Böyle birşey mi var abi neden kişisel zevklerimizi biz gerçekleştirip yaptığımızda problem oluyor.
    Ben şunu anladım. Bazı kızlar var erkek arkadaşının hayatının tüm anında onunla beraber birşeyler yapmak istemesini bekliyor.
    Benimki öyleydi. Tamam bu güzel birşey de bunu kaç yıl sürdürebilirsin abi.
    Allahını seversen ben yaparım diyen varsa gözlerinden öpücem.
    Burada büyük var küçük var evli var boşanmış var buyrun gelin konuşun.
    Bir evlilik nasıl yaşanırsa bir ilişki nasıl yaşanırsa mutlu olunur.
    Hem kız hem erkek tarafından düşünmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: nitemm_96

Peki Seviyor musun cidden ? Adam gibi ?

Seviyordum herşeyimi vermiştim ve hayatımın merkezine onu koyup hayatımı o ve ben olarak inşa etmiştim.
    Yıkılışım bu yüzden zaten.
    Temel çöktü.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.