Şimdi Ara

5 senelik hikayem. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
5
Favori
15.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok şükür bugünde başkasının yerine utandık.. Abi malmsıın kov evden öde ulan krediyi g.vatlıktan çığır açmayın saçmalamayın ya trolsun yada neyse bişey demicem...
  • ExSeLaNS kullanıcısına yanıt
    Hocam, diyebileceğim inanki bir şey yok.

Ne kadar koyduğunu tahmin edemiyorum.

Ama sınav bu onu unutmayın hocam. Karşılıksız seven sadece anneler değil midir ki zaten.

Allaha havale edin, işinizi gücünüzü kurun.

Unutmayada çalışın diyemiyorum, unutmayın da diyemiyorum gerçekten sevdiğiniz ve geri döneceğini bildiğim için.

Allah yardımcınız olsun, gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Yaşım 27 . Omrumde senin bir arada göremeyeceğin kadar kız arkadaşım oldu .

• quote:

Orijinalden alıntı: nitemm_96

Hocam, diyebileceğim inanki bir şey yok.

Ne kadar koyduğunu tahmin edemiyorum.

Ama sınav bu onu unutmayın hocam. Karşılıksız seven sadece anneler değil midir ki zaten.

Allaha havale edin, işinizi gücünüzü kurun.

Unutmayada çalışın diyemiyorum, unutmayın da diyemiyorum gerçekten sevdiğiniz ve geri döneceğini bildiğim için.

Allah yardımcınız olsun, gerçekten.

Eyvallah kardeşim içime bir damla su serptin.
    Annelerimizin ailemizin değerini bilmeliyiz gerçekten.
    Sen en kötüsüde olsan eninde sonunda onlar seni bağrına basabiliyor.
    Kıymet bilmek lazım onlar hala hayattalarken.
    Bende kafa dağıtayım diye Annemin yanındayım şuan.
    Ona bi kahve yaptım arkadaş gibi dertleşiyorum.

• He he. DH de zaten bütün ergenler kız avcısı. Git sütünü iç yat.
  • Şu kadınlardan faydalanmayı öğrenmesi lazım artık Türk erkeğinin. Tarih boyunca başımıza ne geldiyse kadınlar yüzünden...
  • Ikisinden dalalım ben gelirim

• İkisinide öldür sonra da kendi kafana sık.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Lan gerizekali uzun uzun anlattım. Anlayamadin tabi kelime dağarcığı yetersiz onu da anlıyorum ama Karşılığında verdiğin cevap ;ergen sütünü iç. Yazık aciyorum senin gibi zavallı tiplere. Muhtemelen 1 cümleden uzun konusamayan konuşanı anlayamayan anlayamayinca da sinirlenip "slk msn ya ne dyrsn" gibi bir cevap verme potansiyeline sahip ozguveni yerlerde saf-i zarar bir tipsin

• Kadınlara neden güven olmaz vol. 343517
  • 15 yaşındaki çocuk bile evlenmeden ortak kredi çekilmeyeceğini bilir. Hadi biriniz bu fikri sundu diğerine de mi mantılı geldi. Hiç mi engel olmaya çalışan olmadı? Böyle kafaya taktığın sürece mantığınla değil yüreğinle hareket edeceksin bu nedenle zincirleme hatalar yapabilirsin. Şuan ne kadar mümkün olmasa da sakin ol. Kızla oturun ortak aldıklarınızı adaletli bir biçimde paylaşın. Ondan sonra o yoluna sen yoluna. Aynı evde kaldığın sürece cinayet bile yaşanır söyleyim.

• Usta yerinde olsam gider çocugun agzını yüzünü patlatırım. Kızda'da büyük hata var ama kadına el kalkmıyacagı için gider çocugu eşşek sudan gelene kadar döverim. Hiç olmassa biraz rahatlatır bu adamı. (Benim kendi düşüncem böyle)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapGood -- 22 Ocak 2017; 23:43:23 >
    Yardımcı olamadım, kusura bakmayasın ama gerçekten Allah yardımcın olsun hocam.

• 5 yıl aynı evde nikahsız

Vovovo haram.

• quote:

Orijinalden alıntı: dcq.234

15 yaşındaki çocuk bile evlenmeden ortak kredi çekilmeyeceğini bilir. Hadi biriniz bu fikri sundu diğerine de mi mantılı geldi. Hiç mi engel olmaya çalışan olmadı? Böyle kafaya taktığın sürece mantığınla değil yüreğinle hareket edeceksin bu nedenle zincirleme hatalar yapabilirsin. Şuan ne kadar mümkün olmasa da sakin ol. Kızla oturun ortak aldıklarınızı adaletli bir biçimde paylaşın. Ondan sonra o yoluna sen yoluna. Aynı evde kaldığın sürece cinayet bile yaşanır söyleyim.

Benim üzerime 2 kredi var 1 kredide onda var. Biz gerçekten bir geleceğimiz olduğunu düşünürken bunları yaptık beraber yapabiliriz birlikte olursak önümüzde hiç birşey duramaz düşüncesiyle bazı şeyleri yaptık.
    Eskişehir'e sıfır gittik. Şimdi 25.000 lik aracımız, içi kendi kişisel zevkimize göre düzenlenmiş bir evimiz var.
    Tek olmayan artık sevgi saygı yok.
    Hayat mücadelesi bizi bitirdi sanırım.

Bu arada ortak paylaşın konusunda bende zarar vermek istemiyorum.
    Çünkü beraber çalıştık yaptık yıllarca onunda hakkını yiyemem.
    Yarın bir gün hakkını helal etmezse vicdanım genede rahat etmez.

• Cesebe

• Sen sütünü ictinmi aslan daha 99 lusun ettiğin laflara bak uza sütünü iç yat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala csb yazan var arkadaş. Bravo.
    Reis harbiden senin işi dedektif olsa çözemez hem ayranım dökülmesin diyon hem neyse kizmiycam sana uzun işin kısası yar serden ya yardan gececen eğer bizide trolluyorsan öyle birine benzemiyorsun ama malum ortam bozuk

• Vallahi ALLAH sana iyi sabır veriyo çok zor bi durum atsan atılmaz satsan satılmaz pozisyonundasin ALLAH kolaylık versin

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.