Şimdi Ara

5 senelik hikayem. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
5
Favori
15.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • senin yaşadığına yakın birşeyler benim de başıma geldi, bizde başka şehirde birlikte yaşıyorduk kıskançlık ilgisizlik onun arkadaşlarının kafasına girmesi benim birkaç kişiyi patates etmem derken iş sarpasardı sonra öğrendim ki biri varmış duydum ama inanmamıştım sonra kendisi söyledi. o akşam düşündüm topladm çantayı vın turizm yaşadığım yere geldim. iş miş kredi vs sallamam baktım dalgama. fazla değil 3 ay sonra aramaya başladı geldi gitti geldi gitti her seferinde kabul ettim neleri kaybettiğini görsün die o arada ben zaten boş mu gezcem iş buldum kendime karı kız derken onu düşünmedim açıkçası.. neyse daha sonra komple koptu zaten derken aradan 1.5 sene geçmiş dile kolay, bir gece ulaştı bana bi şekilde dedi gelcem keyfin bilir dedim tabi ne diim falan filan geldi anlattı ağladı sızladı onun yanndayken onu öldürecek gibi oluyordum o derece anlatamam ki sonra bi şekilde bi yerden devam ettik yalanım varsa Allah çarpsın 3 sene yapmadığımı bırakmadım bi köpek g.tüne sokmadığım kaldı ama akıllandı ki ben içimdeki kini attım bazen kendisi der sen bana şöyle böyle yaptın die geri adım atmadım istemiyorsan işte kapı işte sapı dedim her seferinde yolu gösterdim... uzun oldu ama seninkide böyle birşey olacak. gör oku ona göre belki yol çizersin kendne... sana tek tavsiyem sadece kendini sev. bak dalgana hayatını yaşa uzaktan izlesin gün gelir tıpış tıpış döner o zman belki beni hatırlarsın... hadi bak keyfine...

• Birak 5 yili 5 gün ayni evde beraber kalip bisey olmuyorsa hatunu rahat birak o adamla takilsin!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalcoom kullanıcısına yanıt
    Krdesim peki o kızla hala devam ediyormusun

• kardeş geçmiş olsun tüm yazdıklarını kendimi yerime koyarak okudum bu saatten sonra yapacak bir şey yok boktan bir durum tek çare zaman. geçen her zaman ömründen bir gün alacak

yanımdasın susuyorsun
    susuyor konuşmuyorsun
    bakıyor görmüyorsun
    dokunsan donacağım
    içimde intihar korkusu var
    bir gülsen ağlayacağım
    bir gülsen kendimi bulacağım
    depremler oluyor beynimde

dinlediğin her şarkı sana onu hatırlatacak her şarkıya bir anlam yükleyeceksin
  • Şehir tutmuyor Allah'tan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmelihx

Birak 5 yili 5 gün ayni evde beraber kalip bisey olmuyorsa hatunu rahat birak o adamla takilsin!

Nasıl birşey olmuyorsa ne konuda anlayamadım bro ? Cinsellik açısından mı.
  • Hocam bu kız sizde mide falan bırakmamış, bence tez elden sallayın bunu başınızdan, yoksa bir maraz çıkacak orda..
  • Aga senin dünya imtihaninda böyleymiş yapcak bişe yok Allah kolaylık versin.Koynunda şeytan beslemişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CardoMann -- 23 Ocak 2017; 0:31:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence cocugu bulup saglam bi döv
    Sonra sira kizada bir iki tokat patlat icinde kalmasin
    Nişan suresini cok uzun tutmuşsun hocam en fazla 1 sene sonra nihahi basip eline cocuk vercektin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayné -- 23 Ocak 2017; 19:32:57 >
  • Arkadaş gavat mısın sen ? Boz herşeyi ver payını ayır yolunu . Uzlaşmaya çalışma yarın bir daha başına gelecek aynı olay bu sefer o boynuzlarin arşa değer söyleyeyim. Gemileri yakacaksın .Erkeksin sen alageyik değil. Gerekirse yapıştır bir kaç tane içinde kalmasın rahat edersin.

• kızın katli vaciptir saygılar
  • Kıza şamarı koyacan oğlana balyozu kafanada sıkacan

• Hayatının dönüm noktası olmuş onunla ilgilenmeyi kes git eve karı kız götür kendini hayatın merkezinde görmeyi bırakır senin gözünde bir bez parçası kadar degeri olsun hayat acımasız kız kaşar aldırma biladerim dünya güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: armonyy

Arkadaş gavat mısın sen ? Boz herşeyi ver payını ayır yolunu . Uzlaşmaya çalışma yarın bir daha başına gelecek aynı olay bu sefer o boynuzlarin arşa değer söyleyeyim. Gemileri yakacaksın .Erkeksin sen alageyik değil. Gerekirse yapıştır bir kaç tane içinde kalmasın rahat edersin.

Alageyik olmayan bir erkek bana göre demeli ki bu kızın bekar halde benle aynı evde işi ne. Evlenmeden 5 sene aynı evde yabancı bir erkek ile yaşayabilmiş bir kız, bunu bir kızın midesi kaldırıyorsa zaten başına böyle şeylerin gelme ihtimali olduğunu da bilmesi lazımdı bu arkadaşın. Kendisinde de keza aynı mide var, kız suçludur demiyorum, ortada suç muç yok evli değilsin anasını satim bekarsın beraber yaşıyon bunun adı bildiğin uzun vadeli lay lay lomdur. Erkeğin de kızın da fallikliğidir, eşit. Hiç üzücü bir durum yok ortada, zaten belalarını aramışlar ikisi de ama ne has ki basit bir başkasından hoşlanma safsatası ile iş bitmiş.

Madem yıllarca baş başa her şeyi yapacak gezecek tozacak bilmem ne yapacak paranız var evleneydiniz 5 yıl evvel, adam gibi yuvanız olurdu kız da daha ağır davranırdı belki. Çok çok boşanırdınız ama her şey temiz ve haysiyet ile olurdu. Bunlarınki saçmalık boş işler.

• Arabayı sat kredileri kapatın ayrıl aynı evde nasıl kalabiliyorsun hayret ettim, bunun bir adım ilerisi yatağa 3ünüz girersiniz.
  • ExSeLaNS kullanıcısına yanıt
    ulan aldatmis seni boynuz boynuz alooo hakkini yiyemem diyosun kardeş ne hakkı ortada hakmı var ?

• Arkadaş konuyu güncellenmiş yazıyı kaldırmış kopyalayan var mıydı veya özet geçebilecek birisi var mı çok merak ettim lan

• Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız.

• Çok saçma. Yalan bunlar. Kim kızını eskişehire yollarda bide erkek arkadaşıyla kalacak. Vırt zırt afedersin. Ünv. Biter bitmez Hadi kızım sen bi eskişehire git kendine bi hayat kur sıfırdan. Ondan sonamayım bi oğlan bul aynı evde yaşa. Kredi neyim çek felan filan... abisi senin bu anlattığın ucuz dizilerde olur ancak. Belge kanıt isterim inanmak için.

• ExSeLaNS kullanıcısına yanıt
    Neden intikam alarak o kıymetli zamanımı boşa harcıyayım ki? Hiç gereği yok, bu dünyada en kıymetli şey zaman arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.