Şimdi Ara

5 senelik hikayem. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
5
Favori
15.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • git çocuğu döv ne duruyorsun hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relaxabi22 -- 22 Ocak 2017; 21:9:59 >
  • Jsende hic gurur yokmu terk et seni dusunmeyeni ne dusunuyosun 7

• quote:

Orijinalden alıntı: piyanist2014

Kiralık Aşk, Kiraz Mevsimi gibi dizilerle ilişkiyi öğrenen son nesillerin dehşet verici hâli!

Bâzı örnekler vererek bir şeyler yazacaktım ama değmez.

Zaman gitgide her şeyi kötüye götürüyor, her şeyi...

Altına imzamı atarım , yeni dizilerde kızlar peçete gibi çıktığı kişileri değiştiriyor. Bunu izleyen bizim kezban bunu ben niye yapmayayım diye soruyor.
  • Aranızda nikah yokken nikahlı gibi bir yaşam sürmüşsünüz. Evlilik hayatı yaşamışsınız adeta. Ondan sonra neden birbirimizden bıktık bıkarsınız tabii.

5 yıl aynı evde arkadaş olarak kalırlar. Bunun adı ÇAĞDAŞLIK olur.
    Erken yaşta evlenince bunun adı GERİCİLİK olur.

Evlenin arkadaşım evlenin Zina hayatı yaşamayın !
  • Neyzen tevfik - Mecnun dinleyin hocam.
  • Bu nasıl bir genişlik

• hikayeyi okudum ama gerçeklik payı varsa evi sat evin parasını borçlarını bölüştür Başka şehire yerleş seni sevseydi başkasına gitmezdi dostum
  • önce kendini,sonra da kızı vurabilirsin ;)
  • 5 yilda tohum eksen agac oluyor ne nisaniymis bu kadar sure.

Madem nisanlisiniz krediyle ne evi olm siz kimden aliyorsunuz bu akillari?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı evde yaşıyorsan neden evlenmeyi bu kadar geciktirdin?

Bunun da çözüm olacağı garanti değil tabi.

O durum kişiyle alakalı. Yeri geliyor 10 yıllık arkadaşın aradığında açmadığın için küsebiliyor. Neyle alakalı tam bilmiyorum ama sanırım istem dışı olan bir şey.

• Yanındaymış gibi taniyomus gibi konustun birader

• C4_1400 C kullanıcısına yanıt
    Arkadaş adam gibi yorum yapın ya ayıptır günahtır yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Klitschko

Yanındaymış gibi taniyomus gibi konustun birader

Yanlış olan nokta neresi kardeşim? Bende üzülüyorum ama insan böyle bir canlı.

• Usta bu kızı boş bıraktığın için %100 suçlu sensin. Derdini başka erkeğe anlatması zaten kızın ilgisizlikten dolayı strese bağladı. Şayet henüz geç değilse son raddededir, muhtemelen o çocukla hayatının hatasını yapacaktır ve pişmanlık duyacaktır. al karşına düğün hazırlıklarına başla ağzından çıkanlar mutlak olarak boş konuşmalardır çok fazla laf ederse sakın vurma ama yeter de emrivaki yap ona sevdiğini test etmen için çok basit yöntem var gerçi ama tanımadığım için nasıl yapılacağını bilmem ama sen kendin bularak kızın sevdiğini anlarsın. Kız senden daha çok sana değer veriyor ama en başta eve git kafanı duvarlara vur o da gelsin görsün! sayende ben sinirlendim :(
  • Arkadaşlar işten çıktım eve gittim. Yarın izinli olduğum için bi kaç eşya alıp Kütahya'ya geldim. Ailem burada biraz kafam dağılsın istedim.
    Eve gittiğimde evdeydi yanımda 5 senedir ikimizide tanıyan bi bayan arkadaşım vardı evlendi evlenirkende gelin çiçeğini atmadı direk kız arkadaşıma vermişti. Araları çok iyiydi kardeş gibilerdi. Eve gelirken onu aldım çünkü onunda telefonlarını açmıyormuş. Eve gittik konuşmaya başladılar. Sen ne yaptığının farkındamısın ben bu adamı tanıyorum senin için vb vb şeyler yaptı. Şu zamana kadar olan problemlerinizde hep senin yanında oldum fakat sen şuanda büyük bir yanlışın içindesin falan dedi. O da sizin kimin arkadaşı olduğunuz belli oldu iyiyken iyi kötüyken kötüyüz demek ki dedi. Arkadaşımız sen ne yaptığının farkında değilsin kendine gel madem böyle problemlerin vardı neden gelip benimle konuşmadın gittin o peze.nk le konuştun dedi cevap veremedi. O sadece benim arkadaşım dertleştiğim biri ne zannediyorsunuz siz sanki gibi savunmalara falan geçti. Sonra ben konuşacak birşey yok zaten herşey bitti dedim taviz vermek istemedim. Bi kaç eşya aldım, kız arkadaşımız da çiçeğini istedi geri aldı. Hatun orda yıkıldı kapıyı çarptı gitti.
    Git gide yanlız kalmaya başladı. Bazı düşüncelerin içini kemirdiğine eminim.
    Soru sormak isteyen sorabilir buradayım şuan.

• Napıyon kardeşim, başka bir eve çık hemen.
  • Kaç kişi İnanıp bu kadar yorum yapmış birde CSB...

• Arkadaşlar evden neden çekip gidemiyorum.
    Evdeki bütün faturalar benim üzerime elektrik doğalgaz vb.
    Bu ay kredi kartımı artı kredilerimi faturaları hepsini yatırdım. Elimde başka eve anında geçecek kadar yeterli para kalmadı. Bir arkadaşım 1+1 evde oturuyor bu ay sonu çıkıyor eşyalı ev 400 lira onun evi ayarladığım için ay sonuna aksadı benim işim. Şuanda ben evden çıkarsam önce üstüme olan herşeyi kapatmam lazım. Sonrasında tekrar açtırmam lazım bunlar için ciddi para lazım. Çeşitli fikirler düşündüm ama ayrıldım diye hayatımı mahvetmek istemiyorum maddi ve manevi açıdan.
    Aklımda hala küçük bir yeri var ama sevgi olarak değil artık nefret olarak ortaya çıkıyor.
    Ailesi giderken söz verdim zarar vermeden bu işi bitiricem diye çalıştığı yerde ben 4 sene müdürlük yaptım bütün gün personeller arayıp ağladığını üzüldüğünü falan söylüyorlar. Çünkü beni tanıyan herkes ona çok kötü davranmaya başlamış haliyle ve bizim bütün arkadaşlarımız ortak arkadaşımız aramızda olan ilişkiyi biliyorlar bu yüzden ona çok kızıyorlar. Sonuç olarak bu yaptığı şeyi değiştirmiyor. Çalıştığı restorantı değiştirip en batak yere vermişler dün. Gittiği yerdeki insanlarda beni çok iyi tanıyor. Sürekli sağda solda laf döndürüyorlarmış. Kafayı yemek üzere anlıyacağınız. Nereye gitse yüzüne garip garip bakıyorlar, kendi aralarında konuşuyorlar.
    Benim birşey yapmama gerek kalmadı insanlar intikam almaya başladı zaten.
    Çünkü bu yaptığı topluma ve insanlığa ters bir durum.
    Ha ben onu gene bu yaptığından dolayı evden si.tr etmeyip gene onun iyiliğini düşünüyorsam
    oda benim insanlığım diye düşünüyorum. Bu gavatlık değil. Kimse sevdiği bir insanın böyle bir duruma düşmesini istemez insanların gözü önünde hem üzülüyorum hemde ettiğini buldu diye düşünüyorum.
    Hayırlısı olsun bakalım. Herkes hakettiği değeri görüyor işte ben birşey yapmasam bile toplum dışlıyor.
    Kendi etti kendi buluyor. Çocuğuda bütün arkadaşlarım dövmek istiyor. Benim açık olan bir dosyam var dokunamıyorum o yüzden. Çocuğu da direk gidip kasti olarak dövmek istemiyorum illaki karşılaşacağız.
    Dünya küçük eskişehir küçük elbet rastgelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmert02

Kardeşim seni o kadar iyi anlıyorum ki. Hatta aynı şehirde geçmiş olaylarımız da. Benim 5 yıllık bir ilişkim vardı. Nişanlı değildik belki ama aynı evde yaşadık uzun bir süre öğrenciliğimiz beraber geçti, birlikte yiyip birlikte içtik. En kötü zamanlarında bile hep ben yanında oldum. Sonra okul bittiğinde sıkıldığını söyleyip öylece bırakıp gitti. Uzun bir süre uğraştım unutmak için kendi hayatıma bakmak için. Ama hayat bana şunu öğretti değmez, değmiyor hiçbirşey için canını sıkmana kafana takmana gerek yok. Seni haketmemiş bunu şimdi fark ettiğin için de şanslısın. Belki evlilik aşamasına gelseniz herşey çok daha zor olacaktı senin için.

Eskişehirde yaşıyorum dertleşmek, konuşmak istersen istediğin zaman yazabilirsin.

Kanka her zaman beklerim. Şuan eskişehir Espark Starbucks'ya çalışıyorum.
    Kütahya'dayım salı dönücem gel konuşalım tanışalım.
    Teşekkür ederim anlayışın için fikirlerin için.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.