Şimdi Ara

5 senelik hikayem. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
5
Favori
15.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet kolay olmayacaktır ama gittiğinde arkasında enkaz bıraktığını görmesine izin verme.. Onsuz da yaşayabileceğini göstermelisin..bu keyfi yaşatma ona..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan sonra üstüne tüy dikebilirsin.

Zararın neresinden dönsen kardır.

• Şu 3. şahıs şerefsiz toy erkek de hatalı... Gidip konuşsan sana kafa tutup kavga çıkarır dangalak...

Böyle kerizler de çok var, belki keriz değil iğrenç bir sırtlan olabilir de...

En sevmediğim karaktersizler grubu, kız da karaktersiz, sırtlan kardeş de..

Başkalarının ilişkilerine burnunu sokan, kızdan faydalanmaya çalışan aciz ibişlerden tiksiniyorum..
  • Az daha aynı evde kalırsan gavatlıkta nirvanaya ulaşırsın. Öyle bir şey olsa krediyi yarı yarıya değil tamamını ödese yine atarım dışarı hayırdır ya umarım trolldür aynı evde kalıyorsunuz hala kız oğlanla sinemaya gidiyor. Yok yok troll kesin

• .....

• quote:

Orijinalden alıntı: niceworkisc

Az daha aynı evde kalırsan gavatlıkta nirvanaya ulaşırsın. Öyle bir şey olsa krediyi yarı yarıya değil tamamını ödese yine atarım dışarı hayırdır ya umarım trolldür aynı evde kalıyorsunuz hala kız oğlanla sinemaya gidiyor. Yok yok troll kesin

:)))))))

• Yol ver gitsin kullandın kullanıldığın yanına kar kalsın uğraşmaya değmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende bir kız bul evde eşli batak oynayın =)
  • Hocam becermeniz lazımdı. Kılıfla falanda olsa

• 5 senelik hikayem.

Kendi fotonu da ekle buraya.

• Kızın ruhu o.usbuymus. Neyin kafasını yaşıyorsun!?!?

O kız tekrar sana dönebilir. Genelde kızlar çok sevildiğinde bunu erkeklere yaşatıyorlar. Yapacağın tek şey o kız sana dönse de s.ktiri çekip yoluna bakmak olacak.

O senin kadının çocuklarının anası olamaz!

Şunu unutma o senin güvenini yok etti. Sen artık ona güvenemezsin. Çünkü güven prezervatif gibidir tek kullanımlık.

• yarın erkek arkını alıp eve getırırse daha beter olur beetrın beterı var derler. Bir an evvel yolları ayır bıdaha da dereyı gormeden pacayı sıvama. Ha 3 cocugunuz olup yıne bunlar basına gelebılırdı. O yuzden bu halıne bile sukret. Bide cocukların nafaka parası sana kıtlenmemıs oldu
  • Başkan olayı okudum yorumlarıda okudum. Çare eve kız atmaktan geçiyor. Kimsenin vazgeçilemez olmadığını suratına vurarak. İlk giden kazandı kalan mağlup yoksa.

Umarım fakedir bu konu ama düşman g.tüne valla.

• Konu sahte olabilir ondan cok yazmayacam.

Kiz 5 yil senle beraber oluyorsa baskasiylada beraber olabilir. Muhtemelen son 1 yildir baskasiyladi. Daha fazla boynuzlanmaman daha iyi

Kimsenin basina gelmez umarim.

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    ben değilde mağarada uyuyan sensin galiba piyasadan haberin yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNS

Arkadaşlar şimdi evde sinirden ölüyorum içimdekileri foruma yazmak istedim.
    5 sene önce ortaokuldan da tanıdığım bi kızla sevgili olduk. O gediz de öğrenciydi falan her neyse.
    Daha sonra biz beraber eskişehire yerleştik ailelerimizi bırakıp. İşlere girdik çalışmaya başladık.
    Hayallerimiz büyüktü evlenme odaklıydık. 5 sene boyunca yapmadığımız şey kalmadı, tatile gitmek, başka bir şehire gezmeye gitmek falan günlük şeyler gibi.
    5 sene aynı evde yaşadık. Daha sonra nişan yaptık 3. senede aileler tanıştı falan herkes birbirini tanıyor.
    Son zamanlarda başıma bir olay geldi ve benim kafam çok bulandı. Hatunla fazla ilgilenemiyordum eskisi gibi.
    Hatunda gidiyor iş yerinden bi cocuğa işte aramızdaki sorunlardan bahsetmeye başlıyor.
    Çocukta bununla ilgileniyor.Son 1 aydır hatun öften püften sebeplerle ayrılalım dedi.
    Zaten aynı evde yaşıyoruz. Ben durumu toplarladım en fazla 1 hafta sürdü gene olmayacak demeye başladı.
    Son çare olarak ben başkasından hoşlanıyorum dedi.
    Bende delirdim tabi ayrıldık. Beraber çektiğimiz kredilerden vb. şeylerden dolayı aynı evde kalıyoruz. O varken ben eve gitmiyorum.
    Kız cocukla sinemaya gidiyor, gece arkadaşında o cocukla muhabbet sohbet ediyor falan.
    Ben hala deliriyorum. Aslında umursamamam gerekiyor ama alışkanlık yada değer verdiğimden dolayı deliriyorum.
    Sizce bundan sonraki tutumum ne olmalı. Yardım edin.

Kardeş mahkemeye versene seni enayi yerine koymasina izin verme mahkeme en doğrusudur sevgililer aldatma vb. Sebeplerden mahkemelerden yüklü tazminatlar vb. Taleplerde buelunabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Evlenen kişilerin, karşı cinsten karşı cinsten arkadaşı olmaması gerektiğinin bir kanıtı. Arkadaş derken çok samimi arkadaştam bahsediyorum. Yoksa yılda bir-iki kez bir araya topluca bir araya geldiği kişiyi kasıt etmedim.

Yani kıskanan, "görüşmeyeceksin" diyen kadına/erkeğe hak veriyorum.

"çok dar düşünüyorsun" diyen varsa, büyük konuşmayın derim.

• 7 yıllık arkadaşım ve konu tamamen gerçek beyler ben kefilim.
  • Bence sevin kardeş. Evlenmeden gerçek yüzünü göstermiş sana. Herkesi durumdan haberdar et haklılığın çıksın ortaya sonrada kızı hiç sallama ve tamamen terk et. Böyle kızla evleneceksin yarın da gönlü başkasına kaycak boşver yaa.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.