Şimdi Ara

5 senelik hikayem. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
326
Cevap
5
Favori
15.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evlenmeden evlilik hayatı yaşamak insanları evlilikten soğutuyor ve böyle yaşayan çoğu çift travmatik şeyler yaşayıp ayrılıyor,bence gerçekler ortada .
  • Taviz, tacizi doğurur dostum geçmiş olsun gönder gitsin evden öteki oğlanla yaşasın ailesine de durumu bildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler konudışında olduğunuzu unutmayın

• 5 yıllık nişanlı. Oo
  • 5 senenin hatrı için birbirine aidiyet duygusu gelişir hiç olmazsa be kardeşim, mayada varmış bir bozukluk tabii dediklerin doğru ise, yani kız başka biri aklına girdi diye bunları yapıyor, ayrılalım diyor ise.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski nisanlinin simdiki arkadasi senin o evde olmana ragmen onla beraberse o herifin amaci da belli. Seninki de buna izin veriyor. Ne diyeyim allah kurtarsın ucuz da kurtulmadin açıkçası.

• Ever belki zor gelebilir şuan yaşanmışlık var ama bu kız demek bunu her zaman yapabilme potansiyelinde biri o yüzden zararın neresinden dönülse kadır, allah yüzüne bakmış ,

Ev konusunda bence evden çıkma ve sürekli git rahatsız olan o olsun sen değil

Allah kimsenin başına vermesin ama ben olmaz çocuğa feci bir ders vermiş olurdum çoktan sonucu ne olursa olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: shankssan

Hocam

Şükür et durumuna. Evlenmeden neyin ne olduğunu anladığın kız da gerçek yüzünü gösterdiği için bin kez şükret. Verilmiş sadakan varmış diye buna denir. Ya evlendikten sonra olsaydı Allâh korusun böyle bir durum. Topla pılını pırtını çek git yoluna rahatına bak hayatına devam et. Hiç ne çocukla uğraş ne o kevaşe ile. Hadi çokça geçmiş olsun. Bununla kurtulmuş sun yol yakınken dönülmez viraja girmeden. Zaten 5 sene geçirmişsiniz beraber paylaşacak hiç birşey kalmamıştır artık üzülmeye değmez yani.

Hocam herkesin kendi seçimi diyeceğim ama kusura bakma da 5 yıl boyunca benimle aynı evi paylaşan bir kadının ne olduğu zaten ortadadır. Neyin gerçek yüzünü görmüş olacağız ki? Bal gibi ortada ne olduğu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNS

quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Berk

CSB. Burası Türkiye kız ailesini bırakıp gidecekte sizin peşinizden gelmeyip elin adamıyla kalmasına eyvallah çekicekler. Kredi verilmesinden ve krediden dolayı aynı evde yaşamanızın mantıksızlığından bahsetmiyorum bile.

Kiz tekirdağ li ayrintili anlatmadigim icin csb demen normal. Ama kizin ailesi gercekten 3 gun durdu ve gitti. Son gunlerinde bana mesajla baskasina ilgi duydugunu soyledi sabahin 6 sinda yuzume konus dedim konusmayinca ailesininyataktan kaldirdim hesap sordum. Kiz.ailesi giderken ailesine bile yalan soylemis ben ayrilmak icin boyle birsey soyledim arkadasiz sadece demis ama yok öyle birsey. Ailesine daha sonra yalan soylediginide soyledim hala.inanmak istemiyorlar.

Madem bu türlü mesajlar aldın ailesine gösterseydin kızınız bunları yazıyor diye. Yazılı kanıtların var.

• Kardeşim sen en büyük hatayı evlenmeden 5 sene boyunca kızla aynı evde yaşayarak yapmışsın. Zaten daha önce de arkadaşlar defalarca söylemişler bunu. Ama geçmişte yaptığın hatayi da bu saatten sonra değiştiremezsin. O yüzden boşuna kendini yiyip bitirmene gerek yok. Kıza 5 sene boyunca vurmamış olman aslında senin için iyi olmuş. Düşünsene kıza vurmuş olsan kurtulma şansın daha zor olacaktı çünkü ailesi seni biliyor nişanlısınız. O zaman daha karmaşık bir durum olacaktı hadi çık işin içinden çıkabilirsen. O yüzden ucuz atlatmissin. Alışkanlıklardan dolayı bayağı bir acı çekersin ama unutursun be aga. Sen ondan daha iyilerini bulursun ama o senin gibisini bulamaz. 5 sene boyunca kızla aynı evde kalıpta işini görmeyen adam net irade kasmıştır, o kızı gerçekten sevmiştir ki ona zarar vermek istememiştir.

Şimdi o takıldığı çocuk ona takıp gittiği zaman gerçekleri anlayacak ve sana dönecek ama iş işten geçmiş olacak aga.

• benim başıma gelse o kızı rezil ederdim.. Eski günlerin hatrına bile susmazdım rezil eder, süründürürdüm
  • Daha iyisini bulduğunu sandığında o çocuğa da aynısını yapacak.

5 senelik hikayem.
  • Bazı değerler yok olunca her birliktelik yok olmaya mahkum oluyor. Ayrıca birçok kadın ne istediğini bilmeden yaşamını sürdürüyor. Akıllar bir karış havada oluyor. Erkeklerin bu kız düşkünlüğüne girmiyorum bile. İkisi birbirini bulsalarda tatmin arayışlarını sürdürüyorlar genelde.

• Birader o lavuğu kandır Bozüyüğe gelin bi ayar çekeyim ben senin işe yada kendin çek hayrdır yani ben bile şuan tav oldum , sana karımı yok birader kızı s.et lavuğada ayar çek benden tavsiye çekemiyosanda getir Bozüyüğe

• Bi kızla her naneyi yaşayıpta onfan bıkmamanın bir yolu yok.

Herşeyi hemen ve defalarca yaşarsanız (anladınız siz onu) er yada geç bıkacaksınız.

• By_Coder kullanıcısına yanıt
    aşklada ömür geçmiyor malesef o aşk bir süre sonra sevgi saygıya dönüyor zaten erkeklerde bu devirde çalışan kadın arıyor hayat sandığınız gibi oyle lay lay lom değil hele türkiyede....büyüğün ev geçindirin eliniz ekmek tutsun anlarsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Ocak 2017; 15:42:24 >
  • Hiç kimseyi kullandırma. Aynen devam et teknoloji yi kullan kız ile çocuğun resim ve videolarını çek depola git dava aç mahkemeye ver kredileri borçları da kanunen ona yik . Sonra yeniden başla. Dov öldür diyenlere aldanma kafanı kullan. hayatını pok etme. Belli ki bundan önce kafanı kullanmamissin .5 yıl nişan nedir yuh.

• Aynısını kıza yaparsan kuduz bi köpek gibi sana yalvaracaktır. Dışardan kızlar bul evde suratına baka baka seni seviyorum hayatım diye bağır telefonda. Biraz çıldırt karıyı ya. Ne bu sümüklü bebeler gibi dert yanmalar ezikçe hareketler.

• Bırak gitsin. Hiç kimse senden önemli değil. Alışkanlık da geçer bir sure sonra. İlk firsatta evden ayril. İlk boşlukta bırakan kızdan sana fayda gelmez. 5 sene de olsa 10 sene de olsa iliski bitiyor. Sağlık olsun.

• ExSeLaNS kullanıcısına yanıt
    Abicim ALLAH sabır versin öncelikle gerçekten okurken ben delirdim senin durumunu düşünmek dahi istemiyorum şimdi bu hayatta bana ders olmalı bazı şeyler var öncelikle çalışan bi kadın olursa ve zamanla insan (evliliklerde ) sizinkide evlilikten tek farkı imza atmamissiniz,monotonluk olunca ilgi alaka azalınca başka yerlerde mutluluğu arama oranı %70 diyebilirim yasak tatlı geliyor insanın varoluşundan beri gelen bu yasak,yasak meyveyle başlamış şimdiki zamanlarda yasak asklarla revaçta çıkmıştır kimse beni yanlış anlamasin bu zamanda erkek olsun kadın olsun aldatmayan çok nadirdir nedeni ise internete ortamı ortalığın bozuk oluşu tv lerde kanallar var bigun numaramı verdim inan arayanların yüzde doksanı evliydi kocası evden gidince bslitomus yeni yasak aşklara yelken açmaya sordum birkaçına cevap aynı ilgi alaka monotonluk demem oki vallahi devir çok kötü önceden aldatma k zormuş çünkü neden bukadar imkn yokmuş şimdi telefon internet onuda geçtim tv den bile telefonu bırakıp bulabiliyorsun ALLLAH hayırlisi yla karsilastirsin hayırlısı buymuş de heee sanmaki yuva yıkanin yuvası olur onlarda kesin ilerde ayrılırlar ondan bikinca başkasıyla cikmiycagi ne malum heee yanlarinada bırakma heleki o hergelenin ağzını burnu yer deistirsin sonra da ne halleri varsa görün de giderkende o kız arkadaşına sen benim sevdiğim kız deil neyse derimde çokta ağır konuşurumda bi yasanmisliginiz var şimdi ayıp olur bu kadına dedim o lafı 2 ay atamadım demişti neyse abim tekrar ALLAH sabırlar versin insanın hayatta ki en ağır imtihanlarindan biriyle karşı karşıya kalmışsın sabır versin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.