Şimdi Ara

5 senelik hikayem. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
5
Favori
15.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum senin tek caren olaya iyi tarafından bakıp ayaga kalkmak , en azından evlenmeden görmüssün gercek kisiligini. İnsanlar böyle herkes aynı karakterde olcak diye birsey yok . O kızın karakteri de öyleymis demek ki evlenmeden görmüssün en azından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin yüzünden çok değer verirsen böyle olur bidaha sen sen ol hiçbir kıza çok değer verme ;)

• bu arada csb nedir? halkımızda bu ingilizce cümle kurma merakı malum...herkes csb,csb deyip durmuş diyen olursa:

"cool story bro" anlamında kullanılıyor.( serin hikaye brader gibi bir anlamı olan yani anlatılan şeye inanmamak denebilir )
    ...bir ara yabancı forumlarda çok popüler olan cümleydi.

ilk olarak 4chan sitesinden yayıldığı söyleniyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 22 Ocak 2017; 12:43:52 >
  • Hocam

Şükür et durumuna. Evlenmeden neyin ne olduğunu anladığın kız da gerçek yüzünü gösterdiği için bin kez şükret. Verilmiş sadakan varmış diye buna denir. Ya evlendikten sonra olsaydı Allâh korusun böyle bir durum. Topla pılını pırtını çek git yoluna rahatına bak hayatına devam et. Hiç ne çocukla uğraş ne o kevaşe ile. Hadi çokça geçmiş olsun. Bununla kurtulmuş sun yol yakınken dönülmez viraja girmeden. Zaten 5 sene geçirmişsiniz beraber paylaşacak hiç birşey kalmamıştır artık üzülmeye değmez yani.

• Gayet normal durum, kaç yıldır birlikte yaşıyorsun. Ortak kredi çekiyorsun herşeyi yapıyorsun ama nikahı basmıyorsun kıza. Kusura bakma ama kıza nikahı basmazsan, elin oğlu gelir sana basar.

• Hatun elemana ışık yakmasa o iş olmazdı zaten.5 yıllık nişannlın karakter yoksunuymuş kardeş.Zararın neresinden dönülürse kardır diyip sal gitsin
  • Aslında kafanı kullansan diğer çocukla ayrılmasını sağlarsın çok basit aynı evde kaliyorsunuz hic bir erkek kız arkadaşının başkası ile aynı evde kalmasını kabullenmez istemez sen o evdeykende evde ol diğer cocuk çıldırır aklından kurar lan bizim kizla bunlar eski sevgili ve ayni evde kaliyorlar ohaaa direk ayrilir cocuk emin ol sen yeter ki ayni evde kızla oynaşıyor gibi davranıp o evdeyken bile evde olmalısın ki cocuk kafayı yesin birde evde yarı çıplak dolan kapiyıda öyle aç kimse sana birşey diyemez unutma ev sizin oglum ben olsam çırıl çıplak dolanırdım lan evde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 22 Ocak 2017; 16:14:19 >

• Beyefendi gavat misiniz?

• yav kardeşim kız gitmiş çoktan, iyi anasını satıyım kafasına göre gitsin başkasıyla beraber olsun. bide sen ona sabredip aynı evde kalıyosun kardeşim bunların hepsi manevi çöküntüdrn olıyor. borçlarınızı felan düzenleyin bir karar verin o seni görünce pek birşey olmuyor belli ki ama senin zoruna gidiyor senin için en güzeli kızı görmemek. GÖZ GÖRMEZSE GÖNÜL KATLANIR derler ya sende öyle yap bence görmezsen bence daha iyi olur. ama en kısa sürede kendine bu kızda görüppde olmasını istemediğin özellikleri olmayan bir bayan bul çook daha iyi olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: By_Android

O çocuğa temiz bir sopa çalmak lazım.Kızı da Allah'a havale et

Çocugun suçu nedir merak ettim Sevgilisi nişanlısı veya kocası olduğu halde bir kadın kuyruğunu sallamazsa kimse gidip bulaşmaz merak etmeyin Suç kadında ama çocuğa kuyruk salladı diye suçlu çocuk mu oluyor bu kafadan çıkın artık suç kadınındır elin adamında gram suç yoktur

@Zafonte @aksumit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 22 Ocak 2017; 13:3:28 >
  • O piçe burdan ayar oldum İstanbul da olsaydınız yardımcı olurdum dövme konusunda seve seve

• Çocuğu koymazsan böyle olur.

• Kocaeli olsa inan bana kimi,emaneti bulursam getirirdim. Öldür ikisinide yada yanlarındaki her kimseler hepsini kurtul gitsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şey tutarlı ama 5 sene aynı evde kalıp da seks olmaması imkansız. O yüzden csb. Buradaki çömler de vursaydın aldatmazdı demişler, ne alakası var değil 5 seks yaptığı ve nisanlı oldukları 10 senelik sevgilisini evlenmelerine kısa bir süre kala aldatıp gene 10senelik sevgilisyle evlenen kızlar var.

• 5 sene bedava kullanmissin işte sonuçta bonservisini almamissin :))başkasına gitmiş yapacak bişey yok yenisine bak bence 5 senede zaten insan sıkılır..

• burda baktigimda konu acan kişi ile durumu A101 kaşarına getiren kişilerin "gunah çıkartmaları için en yakın kiliseye gidip gunah çıkartmakları lazım yoksa bunlar müslüman olamazlar.

• Abovvvv bu nedir ya ? İçime fenalık geldi.Siz bence maddi anlamda ne kadar karlı çıkabiliyorsanız ona odaklanın ve bu işten sıyrılın.Ne karaktersizler var arkadaş.Genelde üni zamanı ilişkilerin çoğu böyle oluyor.

• Kardeşim nasıl bir genişlik bu böyle başlarım kredisine tutar kafasından dışarı fırlatırım o kızı çocuğuda bulur ağzına sıçarım brooklyn de mi yaşıyosunuz moruk bu ne rahatlık

• kadın miletti işte, Allah hepsini ıslah eylesin ne diyelim artık

ben olsam önce o herifle hesaplaşır sonra kızı evden defederdim. sen neden eve gitmiyorsun ? seni boynuzlayan o, eve gitmeyip evi ona bırakan sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helen Mirren

Aynı evdesiniz bir de ? Büyük konuşmak istemiyorum ama, kızı vururdum daha sonra da kendi kafama sıkardım

Ben asla böyle bir seyi kaldıramam

Sizin gibiler yüzünden demek ki bizim huzurlu bir günümüz olmuyor. Her gün haberlerde sizin gibilerin haberlerini görüyoruz demek ki.

Kusura bakma ama seni istemeyen birini zorla kendine bağlatmak nasıl bir acizliktir hiç anlamadım. Kız seni istemiyor mu, tamam dersin kapıyı açar yolu verirsin olur biter. Kaybeden o olur sen değil. Yok kafasına sıkarım, sonra da kendi kafama falan :) Bir kız için ya hapse girmeyi ya da kendi hayatına son vermeyi nasıl düşünüyor ve uyguluyor insanlar şaşıyorum. Sanki dünyada kız yok.

Bu hayattaki temel düsturum zaten kimseye güvenme. Daha kadınla evlenmeden kredi falan çekmişsiniz bir de, hiç yapılmaması gereken şeyler. İnsanoğlu çiğ süt emmiştir.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.