Bildirim
5 senelik hikayem. (8. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: qwsehmus
quote:
Orijinalden alıntı: KhaZiggs
2 tane bilgisiz çömez iş yapmaya kalkışırsa oluru budur.
Saçma bir şekilde uzun tutulan ilişki
Düzeni oturtamadan birini sahiplenme çabaları. Bir kızla ciddi düşünen erkek ona muhtaç bırakmayacak kendini. Dünyevi durumlarda yani.
Bizim bilmediğimiz daha bir çok durum ve sonrasında gelen ayrılık.
Büyük ihtimalle bu olay senin için mükemmel bir şey olmuş.
Hocam ilişkide nasıl bir yol izlemeli,neler yapılmalı anlatır mısınız? İstifade etmiş oluruz...Teşekkürler. ..
Olgun olmak yetiyor. İyi kararlar alabilen adam olmalı.
Tavsiye verecek durumda değilim ama olmam gereken yerin farkındayım. Hazır değilsem karar almam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar işteyim suanda cevap veremiyorum. 5.30 da cikinca cevap vericem hepinize.
Csb değilim bu arada kafayi yemektense insanlarla konusmak icin yazmistim. Csb ile işim olmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zafonte
Ankarada mı yaşıyosun hocam lavuğu birlikte dövelim
Ankarada iseniz banada haber edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun kadın 35lik boynuzu geçirmiş hocam eve gidiceksiniz tabiki kovun kapı dışına zorla ancak şiddete yönelmeyin. O adamıda güzlce okşayın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben de 2 sene nişanlı kaldım. ailemin de durumu yoktu benim de. Ama baktım artık sorunlar yaşamaya başladım. Ani kararla hem de kışın ortasında düğün yaptım, evlendim. 1 ay oluyo.
Evet istediğim gibi olmadı düğün, çoğu şeyden kısmak zorunda kaldım, çok zorlandım bunaldım, istediğim herşeyi almadım, pırlanta almadım altın yüzük aldım, evi kendim boyadım, salon olarak beledinin mekanını tuttum, halıyı perdeyi eski sezon aldım vs bişekilde evlendim. Şu an 60 bin lira borcum var
Ama hiç pişman değilim.Gerçekten ne kadar güzel de olsa herşey, ne kadar kötü de olsa, ağız tadı olmayınca hiçbirşeyin kıymeti yok.
Neden bu kadar kendimi anlattım. Çünkü şunu anlatmaya çalışıyorum. Bu nişanlılık olayı uzatmaya gelmiyor. Keşke sen de bi şekilde yapsaydın düğünü. Kesinlikle bu işleri uzatammak gerek. Her kavga da bir ayrılalım lafı geçer yoksa ve ilşki zora girer. Tecrübe ettim bunu.
Ama sonuç olarak ne olursa olsun, geç de kalınsa bile, sana bunu yapacak biriyle evlenmemiş oldun. Bence sevinmelisin bile. Biliyorum bunu demek şu an sana çok saçma ve diyen için kolay ama değmez biriymiş, onsuzluğa alışmaya çalış. İlacın da ZAMAN ve SOSYAl AKTİVİTE. İçine kapanma. Üzüldüm durumuna.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akabeyss -- 22 Ocak 2017; 13:45:49 >
-
Kıza ilk başta teşekkür etmelisin asla şiddet yanlısı olma,evden kov eşyaları duruyorsa ver kendisine almak istemiyorsa at çöpe yeni bir düzen kur kendine güçlü görün hep, kızla asla görüşme gurur meselesi yaparsan daima kaybeden olursun
CSB. Burası Türkiye kız ailesini bırakıp gidecekte sizin peşinizden gelmeyip elin adamıyla kalmasına eyvallah çekicekler. Kredi verilmesinden ve krediden dolayı aynı evde yaşamanızın mantıksızlığından bahsetmiyorum bile.
Bu durumun aynı evde yaşamakla ne ilgiisi var? Evlendikten sonra da aynı evde yaşayacaklar sonuçta.. Kız kötüymüş, başka bir izahı yok bunun. İyi gün dostuymuş belli ki. Nişanın amacı zaten tarafların birbirini tanıması, ve o tanıma aşaması işe yaramış ve kızın gerçek yüzünü görmüşsün. Yoluna bak, o kızdan da uzak dur. Yarın, o çocuğun ailesi de istemeyecek o kızı. 5 sene sevgilisiyle aynı evde yaşamış kızı kolay kolay kabul etmez hiçbir aile..Eğer intikam almak istersen, ilerde evleneceği erkeğin ailesinin, bir şekilde sizin durumu öğrenmesini sağla. Çok güzel ders olur ona. -
GERÇEK MODERNİZM BU DEEL...
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan Berk
CSB. Burası Türkiye kız ailesini bırakıp gidecekte sizin peşinizden gelmeyip elin adamıyla kalmasına eyvallah çekicekler. Kredi verilmesinden ve krediden dolayı aynı evde yaşamanızın mantıksızlığından bahsetmiyorum bile.
Kiz tekirdağ li ayrintili anlatmadigim icin csb demen normal. Ama kizin ailesi gercekten 3 gun durdu ve gitti. Son gunlerinde bana mesajla baskasina ilgi duydugunu soyledi sabahin 6 sinda yuzume konus dedim konusmayinca ailesininyataktan kaldirdim hesap sordum. Kiz.ailesi giderken ailesine bile yalan soylemis ben ayrilmak icin boyle birsey soyledim arkadasiz sadece demis ama yok öyle birsey. Ailesine daha sonra yalan soylediginide soyledim hala.inanmak istemiyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: TMoE
quote:
Orijinalden alıntı: Helen Mirren
Aynı evdesiniz bir de ? Büyük konuşmak istemiyorum ama, kızı vururdum daha sonra da kendi kafama sıkardım
Ben asla böyle bir seyi kaldıramam
Sizin gibiler yüzünden demek ki bizim huzurlu bir günümüz olmuyor. Her gün haberlerde sizin gibilerin haberlerini görüyoruz demek ki.
Kusura bakma ama seni istemeyen birini zorla kendine bağlatmak nasıl bir acizliktir hiç anlamadım. Kız seni istemiyor mu, tamam dersin kapıyı açar yolu verirsin olur biter. Kaybeden o olur sen değil. Yok kafasına sıkarım, sonra da kendi kafama falan :) Bir kız için ya hapse girmeyi ya da kendi hayatına son vermeyi nasıl düşünüyor ve uyguluyor insanlar şaşıyorum. Sanki dünyada kız yok.
Bu hayattaki temel düsturum zaten kimseye güvenme. Daha kadınla evlenmeden kredi falan çekmişsiniz bir de, hiç yapılmaması gereken şeyler. İnsanoğlu çiğ süt emmiştir.
Ben gayet iyi eğitim almış ve her bu yönde gitmiş biriyim ayrıca oldukça bilgi birikimim var ve suan en iyi üniversitelerinden birinde son sınıf finans okuyorum ve özel bir bankada calsıyorum yani bos biri değilim fakat benim dediğim boyut kız tarafı değil kızlar hiç bir sey olmamış gibi yapıyor ortada 5 yıllık ilişki ve ailelerin tanısık olduğu durum var burda tamamen saygısızlık var birde piskin piskin gidip diğer erkekle konusuyor ben bunu kaldıramam o yüzden psikolojik olarak cok düşerim ve dediklerimi yaparım o boyut kız falan değil o durumu kaldıramamazlık
-
quote:
Orijinalden alıntı: ExSeLaNS
5 sene aynı evde yaşadık bir kere vurmadım doğru. Hep iyi olsun istedim değer verdim karşılığı buymuş.
Kısa zamanda öldürecem büyük ihtimal kafayı yemeden atlatmam lazım
Belki de vurmadığın içindir.
quote:
Orijinalden alıntı: ExSeLaNS
5 sene aynı evde yaşadık bir kere vurmadım doğru. Hep iyi olsun istedim değer verdim karşılığı buymuş.
Kısa zamanda öldürecem büyük ihtimal kafayı yemeden atlatmam lazım
Aferin birader, ağzına etmiş senin ama azıcık köşede boşluk kalmış öldür de orası da dolsun...
Birader evlilik olmadan 5 yıl seninle yaşayan bir kız tabiki böyle bir şey yapacaktı, senin beklentin neydi ki?
Ayrıca o kıza hâlâ evde tutuyorsan sana az bile, kapıyı aç şutu çek. Zaten bu kız onda da fazla durmaz, oğlan işini görür evlenince ona şutu çeker. O yüzden yol ver gitsin, zaten Allah'ından bulmuş o, ucuz atlattın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Nikahının olmadığı biriyle beraber kredi çekmek. Nirvanaya ulaşmışsın. Kolay gelsin. Çok değildir inşallah.
Çocuğu bir güzel döv komaya sok , veya konuş adamca baktın olmadı ise kızın gözünün önünde çocuğu iyice döv onun psikolojik durumu aklına başına aldırır
aynı evde kalmaya devam ederseniz,birbirinizi pıçaklarsınız benden söylemesi -
Kale de boş, çek şutu yolla dışarı. parasını ödemek için kıçından ter akıttığın evde bir o.o.p. ve 2 kılıbık yaşıyacak he? Ben böyle genişlik görmedim. Yağı yolluyorum boynuzları parlatırsın.
Madalyonun gerçek yüzünü görmüş oldun.
300 liraya pompalı tüfek çeşitlerimiz gelmiştir.
Vay efendim cinayetler arttı bu adam ne yapsın şimdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X