Şimdi Ara

5 senelik hikayem. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
5
Favori
15.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eskisehir in havasından mı suyundan mı nedir içinde bulunana bi kaşarlık yapışıyor. 2 yıllık ilişkimin de benzer şekilde içine edildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNS

Kendimi finanse edecek durumum var evi ayarladım ay sonu başka eve geçiyorum.
    Nişanda yaptığımız alyans ları aldım bilezikleri aldım.
    Ay sonu bizim ailenin aldığı tüm çeyizleri vb şeyleri alıp gidicem ve unutmaya çalışıcam.
    Biliyorum çok pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak.
    Kendi ailesi bile bu kafayla gidersen bizi arama dedi yanlış yaptığını söyledi ama yok.
    Anlamıyor kafa gitmiş.

Hee ailesi de genişlik konusunda bu kadar ileri seviyedeyseniz siz de beni aramayın demen lazım.

Ona unutamayacağı bir ders ver, sessizce topla eşyalarını git.
  • durum kötü seninki kadar olmasada şuan yanlız olmamın sebebi bu yaş 28 hayatıma kız sokmayıda düşünmüyorum hiç
  • Hocam benimkinin yanında bu yine masum kalır.Ben nişanlımın düğününe gittim.Artık gerisini hayal ediyorsundur.

Beterin beteri var kardeş . Kurtulduğuna şükret. Hadi geçmiş olsun.
  • 5 yıl birlikte ol ama vurma . Hadi ordan troll seni. Ateşle barut yanyana durur mu la? Kız sana vermediyse zaten hiç senin olmamış bunu bilesin. Aynı durum çok yakın bir arkadaşımın başına geldi. Kızla 8 sene üniversite dahil çıkıp sonra araya başkasının girmesiyle ayrıldılar. Ve çocuk bir kere bile yanında yatarken ilişki yaşamamışlar. Şimdi kızın umurumda bile değil gününü gün ediyor. Sana tavsiyem hemen birini bul çak gitsin. Abazalıktan kızı unutamıyorsun. Başka kızlarla birlikte olunca nasıl olsa unutursun

• ExSeLaNS kullanıcısına yanıt
    Sen niye gidiyosun hacı ev senin değilmi o gitsin. Ne sekiz günü falan. Ayrıca eve adamı mı getiriyor yanlış okumadım di mi? Eğer öyleyse pes. Burası benim evim adam getiremezsin madem ayrıldık kendine de ev bak de hacı napıyosun sen? Bu kıza vurdun mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Petegrus

Hocam benimkinin yanında bu yine masum kalır.Ben nişanlımın düğününe gittim.Artık gerisini hayal ediyorsundur.

Beterin beteri var kardeş . Kurtulduğuna şükret. Hadi geçmiş olsun.

Senle nisanliyken sen sevgilinin dugunune mi gittin ? Birader sen kac yil uyudun magarada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 yıllık kız arkadaşım benden aramızdaki mesafeden dolayı ilişkiyi yürütmekte zorlandığını söyleyerek olgun bir şekilde ayrıldı. Bir haftadır bunalımdaydım. Meğerse neler varmış vay anasını sayın seyirciler. Hocam geçmiş olsun olayınıza tabi ki üzüldüm ama kendi adıma daha mutluyum şu an.
  • Senin mezhep de istanbul boğazından geniş maşallah

• Hata sizde be hocam. Aynı evde yaşamak nedir yahu? Bence gidin kızın yanına sakince herşeyi anlatmasını isteyin. Bakalım sorunu mu var nedir. Ben olsam heralde sülfürik asit ile ikisini eritip gider bi kanalizasyona dökerdim. Sinirinizi anlıyor ve şu soruyu soruyorum : Beyefendi Siz Gavat Mısınız ?
  • Trol mu yoksa gerçek mi beyler? Ne olur trol olsun.

• Fake and gay.
  • Kendimi senin yerine koyarsam katil olurum.

• Tekme tokat. Dövücen. Bu kızları bunlar dayakdan anlar anca

• Hatunla fazla ilgilenemiyordun.

Hatun sorunlarıyla ilgilenen onu dinleyen birini keşfetti.

Hatun sorunlarıyla ilgilenen çocuktan hoşlandı.

Hatun senden soğudu.

Ve ayrıldınız.

Özetle ilgi alaka önemli. Heyecan kaybolduğun da ilişki de yıpranıyor.

• Önce kendini sonra kızı vur paşa.

• Sana sadece tavsiyem

https://www.tumblr.com/tagged/eski-sevgili

• Krizi fırsata çevir.

Yeni çocuğu da krediye dahil et.

Hatunla bir hafta o takılsın bir hafta sen.

Yada hep beraber takılın bu kadar genişlik varsa

Konu fake bu arada

• Birlikte sinemaya giderler tabi bu ara güzel filmler var gösterimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

quote:

Orijinalden alıntı: Helen Mirren

Aynı evdesiniz bir de ? Büyük konuşmak istemiyorum ama, kızı vururdum daha sonra da kendi kafama sıkardım

Ben asla böyle bir seyi kaldıramam

Sizin gibiler yüzünden demek ki bizim huzurlu bir günümüz olmuyor. Her gün haberlerde sizin gibilerin haberlerini görüyoruz demek ki.

Kusura bakma ama seni istemeyen birini zorla kendine bağlatmak nasıl bir acizliktir hiç anlamadım. Kız seni istemiyor mu, tamam dersin kapıyı açar yolu verirsin olur biter. Kaybeden o olur sen değil. Yok kafasına sıkarım, sonra da kendi kafama falan :) Bir kız için ya hapse girmeyi ya da kendi hayatına son vermeyi nasıl düşünüyor ve uyguluyor insanlar şaşıyorum. Sanki dünyada kız yok.

Bu hayattaki temel düsturum zaten kimseye güvenme. Daha kadınla evlenmeden kredi falan çekmişsiniz bir de, hiç yapılmaması gereken şeyler. İnsanoğlu çiğ süt emmiştir.

"Bir kız için ya hapse girmeyi ya da kendi hayatına son vermeyi nasıl düşünüyor ve uyguluyor insanlar şaşıyorum. Sanki dünyada kız yok. "

Kanka bunu anlamak zor degil aslinda bunun nedenleri arasinda mutlaka adi konulmamis psikiyatrik rahatsizliklar vardir... evet saglikli ve mantikli kisilere gore anlamak guc ama insanin beyin kimyasi ve psikolojisi cok karmasik bir yapi... oradaki onemsenmeyen bozukluk ilerde farkli patlamalarla ortaya cikabiliyor... toplum olarak baktigimizda da saglik kalitemiz ortada her anlamda...

Ozetle bizim aklimiza abes gelen durumlar iradesi elinden gitmis kontrolsuz kisiler icin anlamadan olup bitiyor...

Allah esirgesin, Rabbim bu toplumun yardimcisi olsun

Günümüz şartları ortada ne yazık ki

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.