Bildirim
5 yıl boks yaptım sorularınızı alayım. (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
No kol kası ss no güven. -
Hocam bende boksa Yen'i başladım daha 1 ay oldu.Benim amacım öyle pro olmak filan değil hafiften şöyle adam dövebilecek kıvama geleyim yeter.Bunun için be kadar süre gitmem lazım boksa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 vuruşuma bakarsın
Şaka şaka
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Saffet bokusta niye yenildi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: halemo_96
Bilek guclendirmek icin ne onerirsin hocam, krose atinca fena agri yapiyor.
Yumruk üstünde sinav çekebilir, ağırlıkla biceps triceps kanat ve sırt bölgesindeki kasları güçlendirici ağırlık çalışması yapabilirsin. Hatta hafif ağırlıkları eline alıp gölge boksu çalışabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: g.ahmet
hocam ben suan zayıfım ve yapısızım sizce boks yapsam kilo alırmıyım ya da boks degilde vucut geliştirmeye gitseim kilo alıp vucudumu geliştirebilirmiyim ?
İlk 6 ay boks yapıp sonra vücut geliştirmeye gitmeni tavsiye ederim hantal bi vücut işine yaramaz.
quote:
Orijinalden alıntı: xlboxer
sence bir kavgada ilk nereye vurmalıyız.
Çeneye isabetli vuruşta bitirirsin illa güçlü vurmana gerek yok isabetli olması şart.
CSB
quote:
Orijinalden alıntı: ProfessionalGamer333
Hocam bende boksa Yen'i başladım daha 1 ay oldu.Benim amacım öyle pro olmak filan değil hafiften şöyle adam dövebilecek kıvama geleyim yeter.Bunun için be kadar süre gitmem lazım boksa
Temeli oturtursan ve gidip sokakta birini döversen adamın cildi bozulur sonra başın beladan kurtulmaz.
Hangisini önerirsin yeni başlayacaklar için ? Şöyle karşımıza iri yarı biri geldiğinde yere sermek için. -
Tesekkur ederim hocam
Kick box alir
Sertleşme problemine neden oluyor mu? Şaka yapmıyorum , ciddi soruyorum.Veya bu spor senin sağlığını olumlu mu etkiliyor genel olarak , yoksa olumsuz mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: riaz
Hangisini önerirsin yeni başlayacaklar için ? Şöyle karşımıza iri yarı biri geldiğinde yere sermek için.
Wushu sanda öneririm ama hocası zor bulunur.
quote:
Orijinalden alıntı: xxxkingdom
Sertleşme problemine neden oluyor mu? Şaka yapmıyorum , ciddi soruyorum.Veya bu spor senin sağlığını olumlu mu etkiliyor genel olarak , yoksa olumsuz mu?
Gayet olumlu etkiliyor hiç bir olumsuzluk görmedim, duymadım öyle şeylere inanmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: Lınc
Kick box alir
Evet olası maç esnasında boksörlerin bacakları alışkın olmadığı için lowkick lere fazla dayanamaz ve yıkılır.
quote:
Orijinalden alıntı: hunharman
quote:
Orijinalden alıntı: xxxkingdom
Sertleşme problemine neden oluyor mu? Şaka yapmıyorum , ciddi soruyorum.Veya bu spor senin sağlığını olumlu mu etkiliyor genel olarak , yoksa olumsuz mu?
Gayet olumlu etkiliyor hiç bir olumsuzluk görmedim, duymadım öyle şeylere inanmayın.
Eyvallah saolasın. -
kaçkere sakatlandın ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Jormanqund.#
kaçkere sakatlandın ?
Ufak tefek sakatlanmalar oluyor ama önemsiz hiç öyle ağır sakatlanma yaşamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X