Şimdi Ara

5 yıl boks yaptım sorularınızı alayım. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
4
Favori
23.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu işi hayatın yaparsan dediğin gibi olur ama biz amatör sayılırız hocam birşey olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demisnikolaidis

burada hiç sorulmamış ama bu sporu hobi için mi yapıyorsun yoksa sana maddi getiriside oluyor mu ayiretten

Sevdiğim için yapıyordum.

• hiç bisey bilmeyen birine kavgada verecegin 3 tavsiye nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tırıvırı123

hiç bisey bilmeyen birine kavgada verecegin 3 tavsiye nedir

Yumruk at sonra bacağına sarıl kaldır yere vur.

• boks yapmana göre sadece ayak demiştim ama neyse
    Dene bakalım neler oluyor Benim de sanda yapmışliğım var merak etme:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sporcusun ama neden kendi yüzünü kapattın.yani başkalarının seni görmesini neden istemiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso227

sporcusun ama neden kendi yüzünü kapattın.yani başkalarının seni görmesini neden istemiyorsun.

Gizlilik ilkelerine önem gösteririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: khankam

boks yapmana göre sadece ayak demiştim ama neyse
    Dene bakalım neler oluyor Benim de sanda yapmışliğım var merak etme:)

Taekwondo da 4 sene az sayılır bunu bildiğim için boş konuşmana aldırmıyorum sonra dilini çıkarmak için ağzına parmağımı sokamam.

• Krav Maga vs Kick Box,kim alır ?
  • Pek bi kavga tecrubem yok ama olur da bi durum olusursa diye kafamda soyle bi eylem plani yaptim ne kadar ise yarar sence

Olayin cozuldugu anda sol elimle rakibin sag elini yakaliycam hemen arkasindan da ceneye yumruk atmaya calisicam o 1 2 yumruk yatirmazsa dizine dik tekme aticam

Adamin saglak oldugunu varsayiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Burzum.

Krav Maga vs Kick Box,kim alır ?

Krav maga tabiki.

• quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

Pek bi kavga tecrubem yok ama olur da bi durum olusursa diye kafamda soyle bi eylem plani yaptim ne kadar ise yarar sence

Olayin cozuldugu anda sol elimle rakibin sag elini yakaliycam hemen arkasindan da ceneye yumruk atmaya calisicam o 1 2 yumruk yatirmazsa dizine dik tekme aticam

Olayı tatlıya bağlamak varken yokuşa sürmek anlamsız ama illa söyle diyorsan sağlak isen sağ ayak geride sol ayak önde sağ ayağından ve omzundan güç alarak vuruyorsun kolun odun vurur gibi değil yandan dirsek iç açısı 90 derece olacak dik bir şekilde vuracaksın. Umarım anlatabilmişimdir onun elini tutman senin dengeni bozar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hunharman

quote:

Krav Maga vs Kick Box,kim alır ?

Krav maga tabiki.

neden
  • Krav maga direk Allah ne verdiyse dalmak için var ama kick boks müsabaka sporu.

• Kimin öğrencisiydiniz hocam?
  • quote:

Krav maga direk Allah ne verdiyse dalmak için var ama kick boks müsabaka sporu.

Jason Statham'ın filmlerinde de KM mı kullanılıyor sence dostum ?
  • Hocam malum parmak sokma nasıl oldu acaba biraz açar mısınız. Sakatlığınıza üzüldüm geçmiş olsun :(

Ben de krav magaya başladım ama biraz sıkıcı geliyor boks veya muay thai yapasım var aslında hatta boks+judo/güreş/bjj gibi bişey düşünüyorum

• quote:

quote:

Krav maga direk Allah ne verdiyse dalmak için var ama kick boks müsabaka sporu.

Jason Statham'ın filmlerinde de KM mı kullanılıyor sence dostum ?

O kadarını bilmiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

Pek bi kavga tecrubem yok ama olur da bi durum olusursa diye kafamda soyle bi eylem plani yaptim ne kadar ise yarar sence

Olayı tatlıya bağlamak varken yokuşa sürmek anlamsız ama illa söyle diyorsan sağlak isen sağ ayak geride sol ayak önde sağ ayağından ve omzundan güç alarak vuruyorsun kolun odun vurur gibi değil yandan dirsek iç açısı 90 derece olacak dik bir şekilde vuracaksın. Umarım anlatabilmişimdir onun elini tutman senin dengeni bozar.

Zaten cok olaysiz bi tipimdir 19 yillik omrumde adam akilli bir kavgam oldu denebilir sag ol acikladigin icin denge bolzulma olayi aklima gelmemisti sag el tutma hamlesini cikariyim o zaman plandan bir de hangisi daha iyi bi acilistir ceneye vurmak mi karaciger tarafina vurmak mi 2.si daha kolay gibi

• O foto çekildiğinden beri kilo almadıysan durum vahim, tek atarım sana acısız.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.