Şimdi Ara

5 yıl boks yaptım sorularınızı alayım. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
203
Cevap
4
Favori
23.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lise biteli çok oldu meslek lisesi okuyordum o zamanın şartlarına göre illaki kavga ediyordum lise hayatım boyunca hiç dayak yemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temel ne kadarda oturur size göre yetenekli olmayan biri için? başlangıçtayım, hareketleri yavaş yapmaya çalışıyorum oturması için, hızlanmalı mı sizce?
  • Yav ben de başlamak istiyorum ama temel hareketleri öğrenmem, en azından karşımdakine belli haraketleri uygulayacak kıvama gelmem ne kadar zaman alır

• quote:

Orijinalden alıntı: JjoLe

temel ne kadarda oturur size göre yetenekli olmayan biri için? başlangıçtayım, hareketleri yavaş yapmaya çalışıyorum oturması için, hızlanmalı mı sizce?

Yavaş yapmaya devam et, zamanla oturacaktır ilk 6 ayda temelin oluşur ondan sonra kendi stilin oluşmaya başlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pippi Uzunçorap

Yav ben de başlamak istiyorum ama temel hareketleri öğrenmem, en azından karşımdakine belli haraketleri uygulayacak kıvama gelmem ne kadar zaman alır

Sana ve hocana bağlı ama genellikle en geç 6 ayda uygulamaya başlarsın. İlk başlarda çok sıkıcı gelebilir ama öğrendikten sonra çok farklı gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: hunharman

quote:

Yav ben de başlamak istiyorum ama temel hareketleri öğrenmem, en azından karşımdakine belli haraketleri uygulayacak kıvama gelmem ne kadar zaman alır

Sana ve hocana bağlı ama genellikle en geç 6 ayda uygulamaya başlarsın. İlk başlarda çok sıkıcı gelebilir ama öğrendikten sonra çok farklı gelecek.

Peki kadın olmanın bu sporda bir dezavantajı var mı
    Bir tanıdığım sürekli kadınların yapamayacağını söyleyip sinirimi zıplatıyordu da

• Kim zıplatıyor sinirlerini söyle ben de onu zıplatayım lakin bayansa söyleme yanlış anlaşılma olabilir bizim gibi delikanlıya yakışmaz!

• quote:

quote:

quote:

Bir tanıdığım sürekli kadınların yapamayacağını söyleyip sinirimi zıplatıyordu da

Yaptığım süre boyunca çok fazla bayan sporcu ile karşılaştım yeni başlayanlarda yapabiliyordu. Kadınlar yapamaz diyenler spor salonlarında çoğunlukla erkek olduğu için kadını bu spordan uzak tutmaya çalışır ve engellemek için türlü bahaneler uydururlar bu bahanelere inanmayın hocanızı düzgün seçin genellikle boks hocaları sert olur öyle sapıklıklara filan tahammül edemez adamın burun kemiğini alıverir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yaptığım süre boyunca çok fazla bayan sporcu ile karşılaştım yeni başlayanlarda yapabiliyordu. Kadınlar yapamaz diyenler spor salonlarında çoğunlukla erkek olduğu için kadını bu spordan uzak tutmaya çalışır ve engellemek için türlü bahaneler uydururlar bu bahanelere inanmayın hocanızı düzgün seçin genellikle boks hocaları sert olur öyle sapıklıklara filan tahammül edemez adamın burun kemiğini alıverir.

Zaten cinsiyetçi bir yaklaşım olduğunu düşünüyordum ama emin olmak istedim çok sağ ol

@All Nightmare yav bilader git işine

• Bilader dedin ve bu iş bitti.Bunu hak etmemiştim ama olsun her anı güzeldi

Gidiyorum artık buraya kadarmış.Sırf seni görmeyeyim diye konu dışına girmeyeceğim artık. Beni buralarda bulamazsan telaşlanma sıcak fırsatlarda indirim kovalıyor olacağım

Hoşça kal...

Thanks for everything....

-Kadıköy yakınlarından bildiriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

Bilader dedin ve bu iş bitti.Bunu hak etmemiştim ama olsun her anı güzeldi

Gidiyorum artık buraya kadarmış.Sırf seni görmeyeyim diye konu dışına girmeyeceğim artık. Beni buralarda bulamazsan telaşlanma sıcak fırsatlarda indirim kovalıyor olacağım

Hoşça kal...

Thanks for everything....

-Kadıköy yakınlarından bildiriyorum.

Güldürdün anten

• Gitmeden evvel son bir kez gülüşünü görmek beni dünyanın en mutlu insanı yaptı tabi sanal dünya.

• quote:

Gitmeden evvel son bir kez gülüşünü görmek beni dünyanın en mutlu insanı yaptı tabi sanal dünya.

Peki

• Keşke hiç cevap vermeseydin peki nedir sanal dünyadaki ilişkiler de sanalmış demek kendine iyi bak bacım

• quote:

Keşke hiç cevap vermeseydin peki nedir sanal dünyadaki ilişkiler de sanalmış demek kendine iyi bak bacım

Eyvallah bilader sen de

• burada hiç sorulmamış ama bu sporu hobi için mi yapıyorsun yoksa sana maddi getiriside oluyor mu ayiretten
  • Oldum olası dövüş sporlarını sevemedim. Yani ringe çıkıyorsun ya dayak yiyeceksin ya dayak atacaksın. Sonuçta sporcuların yumrukları bir yerden sonra baya ağır etki yaratıyor eldiven olsa da. Bu yumrukları yiyen beyin ve karaciğer düzgün çalışır mı? Bilemiyorum.

En temizi normal sporlar yapmak. Dövüş sporları tehlikeli.
  • gel alıyim ayağımın altına. 4 yıl taekwando yaptim

Not: ellerimi kullanmayacağım Fazla acıtmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khankam -- 4 Kasım 2016; 22:48:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah 7:30'da metrobüse herkesi aşarak binebiliyorum beni dövebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: khankam

gel alıyim ayağımın altına. 4 yıl taekwando yaptim

Not: ellerimi kullanmayacağım Fazla acıtmam

Tamam ikimizde kask filan olmayacak ben sanda yapacağım sende sadece tekme o ayağını münasip bi yerine monte edip gönderirim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.