Şimdi Ara

5 yıl sonra telefonlar ve PC dünyası ne hale gelecek? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
8
Favori
2.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok bişey değişeceğini sanmıyorum . Anca üç kat artıktık beş kat artırdık goygoyları dinleriz . Konu sahibi ban yemiş 5 seneye hortlamaz öldü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devrim daha olmayacak bence. Aynı tas aynı hamam devam edeceğiz. Sanal gerçeklik her yerde olacak. Acaba ben ne olacağım? :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Half Life 3 cikacak.

EDIT: Yorum begenilmis ama dalga amacli degildi bu yazim, cidden cikacak. Bakin Google'a, dun haberi cikti.

Tek temennim bu cidden

• Artık herkese VR gözlük takacaklar yattığımız yerden yaşamaya başlıcaz

• Oyun indirme olayı tamamen kalkacak bence,görüntüyü bilgisayarımıza yansıtacaklar biz kontrol edeceğiz :D Pc yi yorma durumu olmayacak.

Telefon,tabletten istenilen oyunu oynama imkanı sunacak bu.

Böyle bir şey var biliyorum "gaikai" idi sanırım..birtane daha vardı adını unuttum.

Gelecekte herkesin bunu kullanacağını düşünüyorum.

+Olarak oyunlarda sanal gerçeklik olayının artacağını düşünüyorum ne boyuta gelir onu kestiremiyorum tabi :D

Edit ; 5 yılmış :DD 5 yılda zor be :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_kingson -- 12 Nisan 2016; 22:02:32 >
  • PC
    512+ GB
    RAM 10 000+ MHZ
    İşlemci Amd 120+ İntel 72+ Çekirdek
    SSD 5+ TB
    Monitör 8K

Mobil 8K
    1 TB
    Hologramlı
    Projeksiyonlu

Bunlar hep cütten
  • Insanlar olucak ama İnsanlık olmuyucak

• Cihazların çok ciddi seviyelere, çok ciddi iyileştirmelerle geleceğini söylemek lazım ancak ben daha çok fiyatların nereye gittiğini merak ediyorum.
    Birkaç yıl öncesine kadar (akıllı telefonların piyasaya yeni yeni girdiği dönemde) 1500-1999 lira arası fiyat bandında olan amiral gemilerinin baz model fiyatları (araba tarifi yapar gibi oldu kusura bakmayın) 3.000 liraları buldu.

Bu açıdan teknolojilerin nereye geleceğinden çok, fiyatların nereye doğru gittiği benim daha çok merakımı cezbediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alinti: MonacoDoom

Cumhuriyet sisteminde de cezalar bellidir, bir polis durduk yere vatandasin kafasina sikamaz (ve bu vatandas silahsiz ise katiyyen)

Ama bizim polislerimiz yukaridan aldigi emirle istediginin kafasina sikip özgürce dolasiyorlar.

Yani seriattada allah emretti diyip masum insanlari kafir ilan edip recm yada idam edebilirler.

o kadar sey yazdim malesef donanimhaberin yetenekli yazilimcilari yuzunden silindi :)
    Kisa geçeyim Seriat gelse ülkede suç orani %70 azalir (sahsi fikrim).Polisimiz yumusak davraniyor , Amerika'daki polislerinin müdahalelerini görmüssünüzdür , Amerika kitasinda itiraz eden yok.

Şeriat ile suç oranlarının azalacağına katılmıyorum. Arap ülkelerinde suç oranı az mı? Kim kime dum duma. Şeriat sadece insanların özgürlüğüne olumsuz müdahale edecektir. Şeriata göre kadın ve erkek yan yana yürüyemez. Kadınlar evinden dışarı çıkmaz. Kuranda bile bunun için ayet vardır. Kırbaç, taşlama, kısasa kısas, ölüm, işkence cezaları vardır. Yani Kuran toplumu düzenlemek için fazla ilkel. Benim görüşüm böyle.

wowturkey.com
    Suudi Arabistan nasıl bir ülke ?
    http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=84981&start=140İa

quote:

Geçen sene umraye gitmiş 15 gün kalmıştım. Suudi Arabistan hiçte burda anlatılan gibi kötü değil. oldukça gelişmiş modern bir ülke. İnsanların çoğu iki dil biliyor. Okumuş çocuklar. İnsanlar namaz saatı dükkanlarını kilitlemeden camiye gidiyor. Bu benim çok dikkatimi çekmişti. Dünyada suç oranı en düşük ülke. O topraklar bir zamanlara bize ait olduğu için bizlerin kıskançlık göstermesini anlıyorum. Daha saygılı bir dil kullanmak gerekir. Biz Türklere birileri böyle dese ne deriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 13 Nisan 2016; 9:10:53 >

• Mobil hicbir zaman pc yi gecemeyecek.. Acik net!!
    Siyasal olarakta bi not duseyim
    Eger seriat gelirse sonumuz suriyeden farksiz olacaktır.. Dahada ugrasmam bu ulke icin toplar pılımı pırtımı giderim

• iphone 11 ip11 plus iphone 10se cikcak..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobiller tum piyasayi ele gecirecek vol 243213322

• Mobil ortadan kalkacak. Ronaldo gibi entegre ulaşım cihazları olucak.

Mouse ortadan kalkıp, beyin etkileşimli kullanım olucak.

Elektrikli otomobiller çok daha yaygın olucak.

Hd 6850 nin modeli çok daha fazla düşecek. Muhtemelen 70 tlye ikinci eli satılacak.

4.5 g artık standart hale gelicek, 2g kalkacak. Ne kadar çok tarife çıkmışsa da firmalar bizi dütlemeye devam edecek.

• ttnet akk olayı hala devam edecek belki kota bitinceki hızı 5mbit yaparlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_kingson

Oyun indirme olayı tamamen kalkacak bence,görüntüyü bilgisayarımıza yansıtacaklar biz kontrol edeceğiz :D Pc yi yorma durumu olmayacak.

Telefon,tabletten istenilen oyunu oynama imkanı sunacak bu.

Böyle bir şey var biliyorum "gaikai" idi sanırım..birtane daha vardı adını unuttum.

Gelecekte herkesin bunu kullanacağını düşünüyorum.

+Olarak oyunlarda sanal gerçeklik olayının artacağını düşünüyorum ne boyuta gelir onu kestiremiyorum tabi :D

Edit ; 5 yılmış :DD 5 yılda zor be :D

Oyuncuların çoğu öyle bir sistemi istemiyor(Bunun araştırması yapılmıştı) çünkü youtubeden 360 video izlemekten farksız o bulut denilen sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 13 Nisan 2016; 14:04:19 >
  • Qweqweqwe123456789 kullanıcısına yanıt
    en doğru tahmin bu duruyor

• bir başlık zamanından önce niye uplanır ki

• Oha
  • kartalım kullanıcısına yanıt
    Bence hiç bir zaman kapanmaz. Koskoca kasa var istediğin şeyi sığdırabilirsin. Telefon öyle mi.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.