Şimdi Ara

5 yıl sonra telefonlar ve PC dünyası ne hale gelecek? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
8
Favori
2.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayarları hiçbir zaman mobil geçemeyecek..

5 değil 50 yıl sonrasına selam olsun..

ne ileri görüşlü adammışım be
  • Şu cloud olayı gelişecek bence oyunlar için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elizabeth Woolridge Grant kullanıcısına yanıt
    Tam onu yazmaya gelmiştim. PC donanımı almanın tarihi yavaş yavaş doluyor. Gittikçe hızlanan internet bağlantı hızları sayesinde bilgisayarlar bizden kmlerce uzakta serverlerde olacak sadece bizim ekranlarımıza görüntüleri yollanicak.

İstediğiniz bilgisayar gücüne göre bir abonelik paketi alacaksınız ve bilgisayarınıza aylık para ödeyeceksiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cok bir sey degismeyecek. Mobil platform pc platformundaki gereksiz playerlari arindiracak biraz daha.

• Gelsin ama sağlam gelsin. Nickindeki adamı izleyecek imkanlar kalksın, gifini kullandığın sigarayı yasaklasinlar. Şöyle sağlam yasakçı bir seriat gelse bir agnostik olarak çoğu 'müslüman'dan daha az etkilenir çünkü bunlar sözde musluman, hayatları benden daha marjinal.

• hahaha adam 5 yıldan 50 yıl gibi bahsetmiş ya hah
  • Fotograf makinasina gerek kalmayacak demis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 11 Nisan 2016; 9:41:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

bilgisayarları hiçbir zaman mobil geçemeyecek..

5 değil 50 yıl sonrasına selam olsun..

ne ileri görüşlü adammışım be

Adam hakli.

• 5 yıl sonra uçan telefonlar çıkacak.

• gta 6 çıkmış olur
  • telefon 4 e katlanir kesin.

• NaughtyDogg kullanıcısına yanıt
    İnşallah gelir

• Pek birşey değişmez daha ince telefonlar çıkar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri dönmemeye dinin üzerine yemin edersen senin için Arabistan'a tek yönlü uçak bileti alacağım.

Maksat bir kara cahil eksilsin.

• Iphone 3 gb ram li telefonunu Dünya' da ilkmiş gibi tanıtacak.

• telefon ve pc dünyasını bilmem ama benim dünyam b.k gibi olacak
  • 5 yıl sonra bilgisayarlarda fazla bir değişiklik olacağını zannetmem.Kasalı bilgisayarlar herdaim oldugu gibi 5 sene sonrada kalır.5 yıl önce ideal ram oranı ortalama bir evde 2 gb iken şuan 4 gb 5 yıl sonra ise 8 gb falan olur.Laptoplar daha incelir.Akıllı telefonlarda devrim niteliğinde bir gelişme beklemiyorum.Çünkü dokunmatik telefonlar daha hayatımızda yeni yeni yer alıyor zamanları daha var nasıl ki tuşlu telefonlar 13 yıl gibi hayatımızda yer alıp ömürlerini tamamladılar o şekil. telefonları biraz geliştirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Tam onu yazmaya gelmiştim. PC donanımı almanın tarihi yavaş yavaş doluyor. Gittikçe hızlanan internet bağlantı hızları sayesinde bilgisayarlar bizden kmlerce uzakta serverlerde olacak sadece bizim ekranlarımıza görüntüleri yollanicak.

İstediğiniz bilgisayar gücüne göre bir abonelik paketi alacaksınız ve bilgisayarınıza aylık para ödeyeceksiniz.

Cloud teknolojisiyle video izler gibi oyun oynayacağıma gider youtubede 1080p video izlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 11 Nisan 2016; 21:46:57 >
  • Yazayim aga. Standarr cozunurluk fullhd olacak. İslemciler daha guclu olabilir fakat ekran boyutu kesinlikle buyumez. Max 6" olacak. Kivrilip bukulen projektorlu aletler beklemiyorum. Ama kamera yetenekleri cok iyi telefonlar olabilir. Bikac ekstra sensor olabilir. Ben kizilotesi sensor bekliyorum. İsi algilayabilen kamera gibi. Ve gece gorusu olan kameralar olabilir

• Yerimi aliyim hadi 2021 e

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.