Şimdi Ara

5 Yıldır yatan araç alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
3.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bahsettiğiniz 10 binliraya alınır, yerinden çekici ile ÇALIŞTIRMADAN alınıp servise getirilir benzini dahil silecek suyuna kadar yağlar vs üzerindeki bütün sıvılar,triger ve akü yenileriyle değiştirilir. sonra çalıştırılır başka ne eksiği var kontrol edilir. elektronikten büyük ihtimalle sıkıntı çıkmaz yatan araçta servisten yeni anahtarını da çıkarttırıp döşemeciye gidersin onun iç halıları falan çürümüştür büyük ihtimalle sudan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jazzIII

bahsettiğiniz 10 binliraya alınır, yerinden çekici ile ÇALIŞTIRMADAN alınıp servise getirilir benzini dahil silecek suyuna kadar yağlar vs üzerindeki bütün sıvılar,triger ve akü yenileriyle değiştirilir. sonra çalıştırılır başka ne eksiği var kontrol edilir. elektronikten büyük ihtimalle sıkıntı çıkmaz yatan araçta servisten yeni anahtarını da çıkarttırıp döşemeciye gidersin onun iç halıları falan çürümüştür büyük ihtimalle sudan.

Triger, baskı balata , ön arka fren seti , bütün yağlar sıvılar, akü değişimi , filtreler, +işçilik 3.000 buluyor. İç mekan masrafı önemli aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araca 5-6 bin tl daha harcayarak super bi aracada sahip olabilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Araca 5-6 bin tl daha harcayarak super bi aracada sahip olabilirsin..

Aracın iş döşemeri acaba detaylı temizlikle eski haline dönermi ? Çürümüşse biraz sıkıntı yaşarım.

• holdey H kullanıcısına yanıt
    hocam bakmadın mı içine paspası şöyle bir kaldırsan belli olur zaten hali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jazzIII

hocam bakmadın mı içine paspası şöyle bir kaldırsan belli olur zaten hali.

Malesef ayrıntılı inceleme fırsatı bulamadım hafta sonu tekrar incelemede bulunacağım

• quote:

5 Yıl camı açık kalan arabanın içini komple yenilemek gerekir.

-Komple elektrik tesisatı, soketler değişecek
    -Komple döşeme,kumaş değişimi yapılacak
    -Dezenfeksiyon yapılacak
    -Akü, triger, balatalar, hortumlar, lastikler değişecek
    -Güneş, yağmur, çamura maruz kalmış plastik yerler değişecek.
    -Cam açma motorları değişecek.

Dua edin çürüme olmasın şasede. Gerisi masraflı olsa da halledilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: holdey

quote:

Aracın iş döşemeri acaba detaylı temizlikle eski haline dönermi ? Çürümüşse biraz sıkıntı yaşarım.

çürümüştür hocam, su almama şansı yok gibi bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

quote:

çürümüştür hocam, su almama şansı yok gibi bir şey.

Alıntıları Göster
    benzinli ise uğraştığınıza değmez. dizel ise alınır güzelce yaptırılır. Süpriz arızalara hazırlıklı olmalısınız.
    10bin araç, 10bin de masraf ki o kadar tutmaz. ahı gitmiş vahı kalmış araçlarla uğraşmaktan iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

benzinli ise uğraştığınıza değmez. dizel ise alınır güzelce yaptırılır. Süpriz arızalara hazırlıklı olmalısınız.
    10bin araç, 10bin de masraf ki o kadar tutmaz. ahı gitmiş vahı kalmış araçlarla uğraşmaktan iyidir.

Araç dizel, aracın tramer kaydı yok kazası darbesi boyası yok içi deforme olmuş tek
  • Uzak dur. Net.
  • Nerede ben gider alirim sen birak

• Alınır, bir 10 bin tl masraf edilir, mis gibi olur. Hem eğlenceli olur. Her şey sil baştan. Alırsanız ilk halinden itibaren aşama aşama fotoğraflayıp koyun Dh'ye, efsane konu olur

• quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

Alınır, bir 10 bin tl masraf edilir, mis gibi olur. Hem eğlenceli olur. Her şey sil baştan. Alırsanız ilk halinden itibaren aşama aşama fotoğraflayıp koyun Dh'ye, efsane konu olur

Alacağım galiba arabayı bende sizinle aynı görüşteyim, eğlenceli olacağını düşünüyorum kafama göre aracın döşemesini değiştirip koltuklarını, kapı kumaşlarını, direksiyonu deri kaplatmak istiyorum. Alırsam aracı her aşamasını Dh'de paylaşacağım
  • quote:

quote:

Araç dizel, aracın tramer kaydı yok kazası darbesi boyası yok içi deforme olmuş tek

o zaman direkt alınır ama yukarılarda da yazılmış, içinden çalınmış bi şeyler olabilir.

Onun dışında pertine bile 10bin tl demezler. Alınır. kaldı ki en fazla masrafınız 5bin TL olur diye düşünüyorum. Şu devirde megane gibi dizel bir aracı 15e kim bulmuş. pertten toplanmışı bile o kadar etmez...

Usta varsa her türlü girişilir.

• quote:

quote:

quote:

o zaman direkt alınır ama yukarılarda da yazılmış, içinden çalınmış bi şeyler olabilir.

Onun dışında pertine bile 10bin tl demezler. Alınır. kaldı ki en fazla masrafınız 5bin TL olur diye düşünüyorum. Şu devirde megane gibi dizel bir aracı 15e kim bulmuş. pertten toplanmışı bile o kadar etmez...

Usta varsa her türlü girişilir.

Alıntıları Göster
    siz hiç yatan araç almış birini görmemişsiniz alınır yapılır diyorsunuz.ben gördüm adam sinirden delirmişti.ucuza kapatmış.abi diyordu 3 er bin 3 er bin harcadım yine adam olmadı en son ya yakacam yada çöpe atacam.Şanzıman bile çöp olmuş diyordu.Kısaca yatan araç alınmaz.ha alınır sonra sinir küpü olunur o ayrı mesele.son sözüm böyle araçlardan adam olmayacağıdır.

• Hocam imkanım olsa ben alırdım. Uğraşması çok zevkli olurdu o araçla. İçinin tamamen su dolduğunu bilerek alın. Pas ihtimali çok yüksek. İçi komple sökülecek. Döşemeler değişecek. Hoparlörler, göstergeler, cam otomatiklerinin komple tesisatları, kablo ve soketleri değişmeli. döşemelerin sökülüp pas kontrolü yapılmalı. Tüm sıvıları, triger seti, lastikler, akü, fren balataları değişmeli. İş çok. Ama orjinal parçalarla toplaması, uğraşması çok zevkli olur bence. İyi bir ustanın elinden geçmesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Spirited

siz hiç yatan araç almış birini görmemişsiniz alınır yapılır diyorsunuz.ben gördüm adam sinirden delirmişti.ucuza kapatmış.abi diyordu 3 er bin 3 er bin harcadım yine adam olmadı en son ya yakacam yada çöpe atacam.Şanzıman bile çöp olmuş diyordu.Kısaca yatan araç alınmaz.ha alınır sonra sinir küpü olunur o ayrı mesele.son sözüm böyle araçlardan adam olmayacağıdır.

Aracı direkt çalıştırırsa olur tabi ki. Hiç kıpırdatmadan sanayiye götürülmeli çekiciyle. Motor ve şanzıman bakımından sonra çalıştırılmalı araç. 5 6 sene yatmış araçta yağ çalıştırır çalıştırmaz araca zarar verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

Orijinalden alıntı: Spirited

Aracı direkt çalıştırırsa olur tabi ki. Hiç kıpırdatmadan sanayiye götürülmeli çekiciyle. Motor ve şanzıman bakımından sonra çalıştırılmalı araç. 5 6 sene yatmış araçta yağ çalıştırır çalıştırmaz araca zarar verir.

Alıntıları Göster
    alda resimleri burda muhakkak paylaş unutma ama

• quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

alda resimleri burda muhakkak paylaş unutma ama

Dh unutulurmu hiç
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.