Şimdi Ara

5 yıllık aracıma komple diş bakım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gözüm kör oldu zırt pıt üstad yazmandan.

• Yapılır bal gibi , bakma yapılmaz diyenlere , kaliteli marka kullan , paketleri oluyor set halinde onlardan al. Pakette kil olur , pasta olur, hare giderici olur, cila olur . Bu sırayla hepsini uygula, tüm araclarıma kendim uygularim yıllardır, ustanın yaptığı bnm yaptığımın yanımda halt etmiş kalır . Tabi gerçek ustalardan bahsetmiyorum , kendini usta sanan oto yikamacilardaki eline polisaj cihazı tutusturulmus elemanlardan bahsediyorum. Matkap ucu fln gerek yok , elle başla ilk aşama , elle alacağın sonuç da seni tatmin eder , daha sonra polisaj makinası alırsın . 5 senede bir de yapma , her sene boya korumasını yap , lekeleri gider , cila vur.

• -s-laughter kullanıcısına yanıt
    Heh be saolasin evet dediğiniz gibi elle yapmayı düşündüm de tüm araca güç yetmez sonra yarım kalır filan diye polisaj uclari ile hafif hafif yapmayı dusunmustum
    Size birde sorum hangi ürünleri kullanıyorsunuz önerileriniz nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: aburaksen

Anlamadığım nokta sünger ile niye yikanmiyor ki kovaya araba şampuanı yapıp sünger ile istedigim gibi yikiyorum sonra su jeti ile durulayip bez ile siliyorum gayet temiz oluyor araba fırçası ile yapınca zaman ile kılcal çizikler çok fazla oluyor. Matkap ile neden polisaj yapılmasın ki 3M Matkap İle Kullanılabilen 80 Mm 11 Parça Pasta Cila seti var benim matkapta sonuçta darbeli büyük bir matkap değil 500watlik normal matkap
    Hocam sünger yüzeyde gördüğün veya görmediğin kirleri absorbe edip arabanın çizilmesine yol açıyor. Matkap ise uygun devir basınç ve gerekli açıyı sağlayamadığı için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meguiars , umarım doğru yazmisimdir, bu markayı öneririm , haa tabi bahsettiğim set fiyatı olmuş 300 TL civarı , piyasada adamlar 250 TL ye pasta cila yapıyor. Ne kadar pasta cila denirse tabi. Yorulurum yarım bırakırım diyorsan hiç girişme , ben makinayla giriyorum bak gece 12 gibi , sabah 5 e anca bitiriyorum. (Araç büyük ama) gerçi sen de elle girisceksin min 4 saat alır haberin olsun.

• Ama şu da var bahsettiğim set net 3 tane b segmenti araba çıkartır

Anladım dedigin seti arastirdim galiba ben bulamadım bu markanın
    Sonax nasıl bir marka o marka ilgimi çekmişti de

• İyidir ama sahte ürünü çoktur piyasada .

Aksesuarci bir arkadasim var o toptancisindan tedarik edecek sahte olacağını düşünmüyorum

• Aksesuarci ise kesin çakma mal verir

• quote:

Orijinalden alıntı: Taylor Gang

Öncelikle sünger ile araba yıkanmaz sonrasında matkap ile polisaj yapılmaz.
    Ya fırça ya sünger başka ne var ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Zannetmiyorum ama kontrol edeceğim

• Matkap için=https://urun.n11.com/pasta/arac-pasta-cila-uygulamak-icin-matkap-adaptoru-ped-cirt-disk-P258345202
    Pasta cila=
    urun.n11.com
    3d Hd Polish Hare Giderici Pasta Cila 473 Ml. 421oz16 - n11.com
    https://urun.n11.com/cila/3d-hd-polish-hare-giderici-pasta-cila-473-ml-421oz16-P173309829

(Çiziklerin derinliğine göre pastayı değiştirirsiniz görmeden söylemek zor hare için bu ürün güzeldir)

Boya koruma için=
    urun.n11.com
    3d Hd Poxy Hybrid Montan Wax, Boya Koruma 236 Ml. 422oz8 - n11.com
    https://urun.n11.com/cila/3d-hd-poxy-hybrid-montan-wax-boya-koruma-236-ml-422oz8-P205380114

(Bunu elle uygulayın matkapla uğraşmayın zaten uygulaması kolaydır)

Son olarak da bunu uygularsınız ve işlemler biter.

urun.n11.com
    3d Final Touch - Quick Detailer- Hızlı Cila 473 Ml. 403oz16 - n11.com
    https://urun.n11.com/cila/3d-final-touch-quick-detailer-hizli-cila-473-ml-403oz16-P267552289

4 yıl olmuş klima temizleyici de patlatabilirsiniz arabanın içinde.

urun.n11.com
    Divortex Klima Fresh - Temizleyici Klima Bombası Yeşil Elma 150ml - n11.com
    https://urun.n11.com/oto-klima/divortex-klima-fresh-temizleyici-klima-bombasi-yesil-elma-150ml-P259388431

• 5 yıl olmadan satıp yeni ya da en fazla bir iki yaşında araç almak lazım demek ki. Arabayı ayda bir yıkamaya bile üşeniyorum artık gidemiyorum. Yıkamacıya da vermek istemiyorum çizer falan diye.

Bu arada ben yıkarken havlu yıkama bezi kullanıyorum, sünger bana da mantıklı gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aburaksen

İzmir de yaşıyorum üstad
    Kendiniz uğraşmaya değmez hem malzeme ücreti vs derken yine masraflı olur. Kaliteli ürün kullanmanız lazım sonax, meg falan bu işin giriş seviyesidir.. Dışarda yaptırmanız mantıklı bana göre

Şemikler'de harcore garaj var. Instagram sayfasından takip edebilirsiniz. Yakınımın aracını seramik yapmıştı hala da etkisini gösteriyor kendi bakıyor aracına. Bende kendi aracımın koltuklarını yıkatmıştım. Butik bir yer aynı anda 2 aracı yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 4 Haziran 2019; 15:12:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Kendiniz uğraşmaya değmez hem malzeme ücreti vs derken yine masraflı olur. Kaliteli ürün kullanmanız lazım sonax, meg falan bu işin giriş seviyesidir.. Dışarda yaptırmanız mantıklı bana göre

Şemikler'de harcore garaj var. Instagram sayfasından takip edebilirsiniz. Yakınımın aracını seramik yapmıştı hala da etkisini gösteriyor kendi bakıyor aracına. Bende kendi aracımın koltuklarını yıkatmıştım. Butik bir yer aynı anda 2 aracı yapmaz.

Alıntıları Göster
    Konu sahibinin İzmir'de yaşadığını görünce Hardcore Garajı önermeye gelmiştim, bende tavsiye ederim

• ben de gideyim oraya bari. arabanin kaputunda sicak cay kahve icmis namussuz birkac vatandas. bi pasta cila yaptirayim

• arabaya diş bakımı nasıl yapılıyor gardeş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.