Şimdi Ara

5 YILLIK İLİŞKİ VE AYRILIKTAN SONRAKİ SÜREÇ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
15
Favori
59.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

quote:

Orijinalden alıntı: sinsar

Yazılanların çoğunu okudum iyiki şu son 7-8 yılımı online oyunda geçirmişim .Ben bir kaç günlük başlamadan biten bi ilişkiyle şuan kahrolmuş durumdayım sizin yaşadıklarınızı yaşasam ne yapardım bilmiyorum , Allah sabır versin kardeş.

Aynen kardeş.. Bende bu yaşıma kadar online oyunlarda takıldım.. Ocak ayında işyerinde bir kızla tanıştım 15 günlük bir ilişkim oldu.. Kıza çok bağlanmıştım.. Eski sevgilimi unutamadım dedi.. Eski sevgilisiyle nişan atmışlar felan.. Ayrılalım fazla birbirimizi kırmayalım dedi. Ben istemedim ona eski sevgilisini unutturacağımı felan söyledim tekrar deneyelim felan dedim ama yok dedi.. Seni üzmek istemiyorum felan dedi böyle bitirdik. İlk günler boğazım düğümleniyordu felan ama şuan umrunda değil. İşyerinde hergün görüşüyoruz arada molaya felan çıkıyoruz arkadaş gibiyiz.. Benim içimde hala ona karşı sevgi var ama hiçbirşey eskisi gibi olmayacak biliyorum.

kardeş milletin mazisi öyle derinki kimi bulsak anılarıyla savaşıyo .En iyisi bulasmamak bi gün gelir o bizi bulur oyuna devam

• sweetnothing kullanıcısına yanıt
    Burun hocam
    Kendisi Okul öncesi öğretmenliği yapıyor. Normalde karakter olarak çok kıskanç ve kız arkadaşlarıma tahammül edemeyen birisidir. Üzerimde baskı kurmaya çalışır devamlı. Kendisi yeni ortamına girdikten sonra müthiş derecede değişti. Asosyal olan kız arkadaşım iyice açıldı ve bana yapma dediği şeyleri kendi yapmaya başladı. Söz verdiği halde benden gizli sigara içmeler, erkek arkadaş edinmeler ve yine benden habersiz evine kahve içmeye gitmeler, dışarıda kafede buluşmalar ki ben oldukça anlayışlı bir insanım kesinlikle sorun etmem herşey dozajında olduğu sürece hocam. Ama bu son bir senedeki inanılmaz değişimi ve son 5-6 ayda vurdumduymaz tavırları günde iki üç mesaj ile üstünkörü konuşmalar derken ben sorgulamaya başladım. O da böyle iyiyiz benim açımdan problem yok diyince ben daha fazla uğraşmanın anlamsız olduğunu görmeye başladım.

Kendisi bir kız arkadaşımla buluşacağım zaman ortalığı yıkarken benden habersiz yaptıklarını sonradan öğreniyorum. Hani kısıtlasam kesinlikle haklı derim çok sıkboğaz ettiğimi düşünürüm ama ben bu kadar ılımlı davranırken, karakterinin 360 derece dönüş yapması beni çok yaraladı ve noktayı koydum. Şimdi çok ama çok pişman ama kesinlikle dönmeyi düşünmüyorum.

Ben ki onu ellerimle büyüttüm, karakterinin oturmasında çok emeğim var, ona zarar gelmesin diye neredeyse bütün arkadaşlarımı karşıma almışken o bana bunları yaptı. Sonuç olarak ayrıldık ama ben birçok arkadaş çevremden oldum sayesinde. Şu anki aklım olsa kesinlikle yapmazdım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisen berg

quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

quote:

Orijinalden alıntı: Heisen berg

5 aylık bir ilişkim var ve ilk ilişkim. Burada anlatılan ayrılmadan önceki söylenen cümleleri, sözleri, yaşanılanları okudukça bende bir düşünüyorum. Ben de şuan bu ayrılık öncesi anlatılanları yaşıyorum çünkü. İnsan düşünmeden edemiyor acaba benim de mi başıma gelecek diye. Her şey bu kadar yolundayken olamaz herhalde.

İlişkide ayakların yere sağlam bassın benim düştüğüm hatalara düşme hocam. Biraz gaddar olmayı başarabilmelisin yoksa kız senin güçsüz olduğunu anlayıp daha çok üstüne geliyor tecrübeyle sabit. Her yaşadığın olumsuzluğu da sineye çekme çatır çatır söyle. Ben bunu bazen başardım bazen başaramadım ama durum böyle. Umarım her şey daha güzel olur senin için

Hocam ben sevgilime göre duygusal anlamda çok daha güçlüyüm ve bunu ona da gösterdim. Bazen arkadaşlarım için kızı ekiyorum, yeri geliyor telefonu açmıyorum ki onun dışında da bir hayatım olduğunu, o olmadan da gayet mutlu mesut yaşayabildiğimi göstermek için. Ki zaten öyle. Umursamaz olduğum için, bu açıdan güçlü olduğum için. gerçekten bu anlamda şanslı hissediyorum kendimi.

Kesinlikle en doğrusunu yapıyorsun umarım bu yolda şaşmadan devam edersin hocam. Ben de akıllandım biraz geç de olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

quote:

Orijinalden alıntı: sinsar

Yazılanların çoğunu okudum iyiki şu son 7-8 yılımı online oyunda geçirmişim .Ben bir kaç günlük başlamadan biten bi ilişkiyle şuan kahrolmuş durumdayım sizin yaşadıklarınızı yaşasam ne yapardım bilmiyorum , Allah sabır versin kardeş.

Aynen kardeş.. Bende bu yaşıma kadar online oyunlarda takıldım.. Ocak ayında işyerinde bir kızla tanıştım 15 günlük bir ilişkim oldu.. Kıza çok bağlanmıştım.. Eski sevgilimi unutamadım dedi.. Eski sevgilisiyle nişan atmışlar felan.. Ayrılalım fazla birbirimizi kırmayalım dedi. Ben istemedim ona eski sevgilisini unutturacağımı felan söyledim tekrar deneyelim felan dedim ama yok dedi.. Seni üzmek istemiyorum felan dedi böyle bitirdik. İlk günler boğazım düğümleniyordu felan ama şuan umrunda değil. İşyerinde hergün görüşüyoruz arada molaya felan çıkıyoruz arkadaş gibiyiz.. Benim içimde hala ona karşı sevgi var ama hiçbirşey eskisi gibi olmayacak biliyorum.

Online olmasa da bu aralar ben de oyunlara sardım ara sıra iyi geliyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

her ilişki insanı biraz daha farklılaştırıyor , ya hayatından bir şeyler alıyor ya da katıyor. benim hiç bu kadar uzun sürelik bir ilişkim olmadı ama hala ayrıldığım birinin düşüncesi var içimde .ondan sonra farklı ilişkilerim de oldu. ayrılığın üzerinden 4 yıl geçti . sosyal hesaplarının hepsini takipteydim . o kadar çok sevgilisi oldu ki hepsinde de sinirlendim, hatta biraz gözyaşı döktüm . değmedi hiçbiri . şimdi ise biraz hissizim ona karşı . sevgilisiyle sarmaş dolaş çok fotoğrafları var , umurumda da değil artık. belki kolay unutamamış olmamın sebebi hep onu takip etmemdi. kısaca demek istediğim şey irtibatı kesmendir. içinde biriktirme bazı şeyleri de , uzun vadede ağlayacağına şimdi ağla , şimdi bağır çağır . şimdi yapki uzun vadeye yayıp kendini hırpalama. arkadaş filan da kalma , gördükçe daha da kanayacak yaran. bilmem sende işe yarar mı ama film izlemeni tavsiye edebilirim 2 saatliğine de olsa filmlerde kaybolup gidiyorsun .

Çok haklısınız. Getirdikleri de var götürdükleri de ilişkinin. Bir şekilde hayat devam ediyor. Daha önce aldatılmıştım ve bir şekilde toparladım eminim yine toparlayacağım ama bu kadar uzun süreli ilişkilerin dezavantajını yaşıyorum o da yaşanmışlıkların getirdiği alışkanlıklar. Hayatına davet ediyorsun, ortak ediyorsun, kalbine misafir ediyorsun ama bir gün diyor ki ben bu misafirlikten sıkıldım. İşte o an içinden kopup gidiyor bir şeyler. Ben irtibatı kestim tamamen, ortak arkadaşlarımız konu açmaya falan kalkınca direk susturuyorum çünkü bana yarardan çok zarar getiriyor biliyorum. Sen de hatalı davranmışsın onu takip ederek. Acına biraz daha acı katmışsın. Bu süreçte en büyük iki yardımcım filmler ve kitaplar. Onlar iyiki var

Aynen oyle oldu kendi acima aci kattim ama kendi psikolojime karsi cok acimasizdim . sarkilar dinleyip huzursuz ederdim kendimi . Birde ona donup baktigimda o tam tersi hayatini sonuna kadar zevkle yasardi . sonradan duzeldim iste . ha birde soyle bir sey soyleyeyim ; kendini uzerek , onu hatirlayarak kendine bir hayli zarar veriyorsun , sen sadece duygusal zarari var zannedersin ama saclarin dokulur , dislerini sıkarsın .uykulari bozulur vs. En iyisi kendi yoluna bak ve zamani geldiginde o kizin kisakanacagi bir hayat yasa .annen baban mutsuz ol diye dunyaya getirmediler seni . hadi eyvallah :)

Alıntıları Göster
    Geçecek geçmek zorunda çünkü. Ben de bitirdim ilişkimi. Seninki kadar uzun değildi tabi ama insana koyuyor. Yapacak bir şey yok. Hayat devam ediyor demelisin kendi kendine.

• Gercekten cok tesekkur ederim.

Sizden birkac yaş ufagim ben. Su ana kadar soylediklerinizin sadece birkacini yasadim; kisitlayici davranislar, arkadaslarini onun icin karsina alma, cevrenin azalmasi konularini. Ve inanin bu soylediklerinizin aynisi ileride benim de yasayacagimi dusunuyorum. Sizin adiniza uzuluyorum tabiiki ama umarim yasamam. Cunku bende sizin dusundugunuz sekilde dusunup davraniyorum suan, (yazdiklarinizdan anladigim kadariyla) Gozum korkmadi degil. Yeniden cok sagolun paylastiginiz icin.

İyisiyle kotusuyle hayat devam ediyor diyelim. Uzgunsunuz, bu cok normal fakat haklı olan sizsiniz bence. Ve bu en buyuk teselli olmali size. Zaman her seyin ilaci hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sweetnothing -- 9 Nisan 2015; 21:47:22 >
  • Çoğu mesajı okudum benim anlamadığım çoğunluğun hala kadınları ve kızları el üstünde tutulacak yada sürekli ona göre yaşanması gereken mahluklar olarak görüyor.Çıkın abi artık şu kafadan hayat müşterek ben seçilmem seçerim kafasında olun.Birisi sizden birşeyler beklediğinde sizde aynılarını bekleyin ilişki dediğin iki kişilik neden hep siz taviz veren fedakar davranan taraf olasınız ki? En basitinden kız isteme mevzusunda erkeğe işinin evinin arabasının sorulması.Sana bunu sorduklarında sende aynılarını karşı tarafa soracaksın aynılarını sende isteyeceksin.Bırakın artık şu kızları ulaşılmaz olarak görmeyi onlarda insan hakettikleri gibi davranın ezdirmeyin kendinizi.Güçlü olan siz olun hem duygusal hem karakter anlamında.Hayır demeyi dur demeyi bilin.Hiç bir zaman ailenizden öne koymayın,asla büyük konuşmayın vs. Konuyu açan arkadaşa gelirsek sen yapılmaması gereken herşeyi yapmışsın hiç mi kimse ben gibi çıkıp sana olum manyak mısın böyle olur mu demedi? Bırakın artık şunlara hakettiklerinden fazla değer vermeyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Çoğu mesajı okudum benim anlamadığım çoğunluğun hala kadınları ve kızları el üstünde tutulacak yada sürekli ona göre yaşanması gereken mahluklar olarak görüyor.Çıkın abi artık şu kafadan hayat müşterek ben seçilmem seçerim kafasında olun.Birisi sizden birşeyler beklediğinde sizde aynılarını bekleyin ilişki dediğin iki kişilik neden hep siz taviz veren fedakar davranan taraf olasınız ki? En basitinden kız isteme mevzusunda erkeğe işinin evinin arabasının sorulması.Sana bunu sorduklarında sende aynılarını karşı tarafa soracaksın aynılarını sende isteyeceksin.Bırakın artık şu kızları ulaşılmaz olarak görmeyi onlarda insan hakettikleri gibi davranın ezdirmeyin kendinizi.Güçlü olan siz olun hem duygusal hem karakter anlamında.Hayır demeyi dur demeyi bilin.Hiç bir zaman ailenizden öne koymayın,asla büyük konuşmayın vs. Konuyu açan arkadaşa gelirsek sen yapılmaması gereken herşeyi yapmışsın hiç mi kimse ben gibi çıkıp sana olum manyak mısın böyle olur mu demedi? Bırakın artık şunlara hakettiklerinden fazla değer vermeyi.
    Bende bir süre önce uzun süreli ilişkimi bitirmiştim kendim istemediğim halde. İlk başta sürekli aklıma geliyor ve aklıma geldikçe midem bulanıyordu , yemeden içmeden kesilmiştim moralim aşırı bozuktu hiç bir zaman eskisi gibi olmayacak diye düşünüyordum ama bir süre sonra rahatlamaya başladım. İlişkinizin olumsuz yönlerini düşün her zaman ondan daha iyisini bulabileceğini ondan daha güzel , seni ondan daha çok sevecek ve beraber çok daha mutlu olabileceğiniz birileri olduğunu düşün

• quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

Unutmak istiyorsan tek yolu başka bir kızdan geçer tecrübeyle sabit,bende 5 yıllık bir ilişki,nişanlılık hatta evliliğe kadar giden bir ilişkiyi sonlandırdım,hoş ben bitirmek istedim fakat sonra köpek gibi pişman oldum tabi iş işten geçmişti,ayrıldıktan sonraki ilk ay tam anlamıyla cehennem zaten,sonra acı hafifliyor günde 3 öğün hatırlıyorsan 1 öğüne düşüyor,sonra farklı bir kızla tanışıp ona yoğunlaşman kafanı meşgul ediyor,sonra tam anlamıyla arınıyorsun.

Fakat ben şuna inanırım ömrü hayatında bir kere gerçekten aşık olma sevme yada sevilme ihtimalin var ben bunu köpek ettim,şu anda doğu avrupada biraz esmer adamların deli gibi karı muhabbetleri kurduğu bir ülkedeyim,o kadar şaşaa nın içinde dahi bazen aklıma gelir bir sigara yakar yaad ederim.

Demem o ki,başkasını bul en azından süreci hızlandırır kolaylaştırır,ama harbi aşıksan sevdiysen aynı duyguları tekrar yaşaman neredeyse imkansız.

Çevremde hemen hemen herkes aynı öneriyi yapıyor. Çivi çiviyi söker misali bir bakıma haklısınız bu dönemi daha çabuk atlatabilmek için tamam böyle bir şey yapabilirim ama bu bana da karşımdaki insana da haksızlık olmaz mı? Belki gerçekten seveceğim ama ilk etapta tamamen onu unutmak için kendimi oyalayacağım. İstemeden o kıza yalanlar söyleyeceğim bu bana çok etik gelmiyor. Ha yapanlar çatır çatır yapıyor. Kızlar da buna dahil ama ilk etapta biraz uzak durmam sanki bana daha mantıklı geliyor. Yoksa şu aralar eski sevgilim fazlasıyla yazmaya başladı. Bu kız arkadaşımdan önceki güzel zamanlar geçirdiğim ve daha sonra karşılıklı olarak ilişkiyi bitirdiğim kız arkadaşım bu aralar aklımı çok çeliyor ama uzak duruyorum

Aşk,ilişki vaadiyle hiç bir kızı kandırmaya çalışmıyorum ki neresi yanlış bunun başta herşeyi çaıtr çatır söylüyorum ilişki düşünmüyorum diye.Fakat es kaza tanıştığın yeni kıza tutulma ihtimalin de var orası şansa kalmış bir durum.Bir ara alkışlarlayaşıyorumda bir yoruma rastlamıştım kadınlarla ilgili tabi genelleme yanlış da benim tecrübelerim bu çıkarımın doğru olduğu yönünde aynen alıntılıyorum.

'' kadınlar duygusal konularda daha dirayetli ve acımasız oluyorlar . ayrıca fiziksel güçsüzlüklerine karşın üstün bir yalan kabiliyetleri var . hatta bir süre sonra yalanlarına kendileri bile inanabiliyor . aldatan kadınların meşhur ; sana ihtiyacım vardı ve yanımda yoktun yalanı bunun en güzel örneğidir . sizin bazı maço hareketlerinizi eleştiren bir kadına sakın inanmayın , zengin veya yakışıklıysanız bunu beğenirdi . bunları eleştiriyor ve kıskanç olduğunuzu vs . söylüyorsa , bilin ki terk edilmeniz yakındır . sadece sizden daha iyi aday henüz ortalıkta yoktur . kafınlar güce tapar ve boyun eğerler ama keseyi açmanız şartıyla . sizin ilkel duygularınızı eleştiren kadın , bilin ki bu duygularıyla temesı asla kesmez ve bunu şirinlik adı altında sempatik gösterir . tatlı ve para düşkünlüğü bunun en güzel örneğidir . para yoksa bir ilişkide sorunlar başlar ama kadınlar kurnazdır ; bunu başka yalanlarla gizlerler . bazen para düşkünlükleri bilinç düzeyine çıkmaz bunu kadın bile fark etmez ama başka konularda huzursuzluk çıkarır .asla size parasızlığınızdan veya yeni bir talip olduğu için terkettiğini söylemez . başka bir yalan uydurulur . ama kadına yetmez . üstüne üstlük sizin etinizden de bir parça kopartmak ister . çünkü duygusal bir iz bırakmak ve dizilerden öğrendiği dünyasında bir oyuncak yaratması gerekir . yine de hayata küsmeyin , aslanlar bile sürüsünü kaybediyor . doğanın kanunu bu . doğa boşlukları sevmez . bir şekilde ileriye bakın yenileri gelecektir . ''

Kadınlar hakkındaki yoruma tamamen katılıyorum benim tavsiyem bu tip kadınlardan uzak durulması ve erkek gibi düşünen bir kadın ile bir ilişki yürütülmesidir. Yıllar aylar sonra belirli bir samimiyete ulaştığınız da paranız yokken cebinize para koyabilmeyi alıl edecek kafada bayanlar ile ilişki kurun siz hata yapmadığınız sürece üzülmezsiniz.

Bağzılarımıza çok saçma gelebilir adamlık sadece erkeğe özgü birşey değil kadında da olmalı yoksa para bitti aşk bittiye döner iş

• Fox90 kullanıcısına yanıt
    Kaç karakterde var böyle bir durum? Ya da çok fazla biz mi göremiyoruz? Bence herkes yerini bildikten, olgun olabildikten sonra kadının erkek, erkeğin de kadın karakterini yansıtmasına gerek yok. Nice erkekler var saçma sapan, karakteri beş para etmez. Herkes istiyor gönlünce ilişki ama bulabilen var bulamayan var. Bir insanın karakterinde sorun varsa kadın ya da erkekmiş pek farketmiyor yani hocam. Umarım çok daha iyileri karşımıza çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

Bende bir süre önce uzun süreli ilişkimi bitirmiştim kendim istemediğim halde. İlk başta sürekli aklıma geliyor ve aklıma geldikçe midem bulanıyordu , yemeden içmeden kesilmiştim moralim aşırı bozuktu hiç bir zaman eskisi gibi olmayacak diye düşünüyordum ama bir süre sonra rahatlamaya başladım. İlişkinizin olumsuz yönlerini düşün her zaman ondan daha iyisini bulabileceğini ondan daha güzel , seni ondan daha çok sevecek ve beraber çok daha mutlu olabileceğiniz birileri olduğunu düşün

Şimdilerde daha iyiyim elbette. İlk dönemi bir şekilde atlattıktan sonra gerisi yavaş yavaş düzeliyor. Sizin adınıza da sevindim. Görüldüğü üzere kimse vazgeçilmez değildir bir şekilde su akar yolunu bulur

• quote:

Çoğu mesajı okudum benim anlamadığım çoğunluğun hala kadınları ve kızları el üstünde tutulacak yada sürekli ona göre yaşanması gereken mahluklar olarak görüyor.Çıkın abi artık şu kafadan hayat müşterek ben seçilmem seçerim kafasında olun.Birisi sizden birşeyler beklediğinde sizde aynılarını bekleyin ilişki dediğin iki kişilik neden hep siz taviz veren fedakar davranan taraf olasınız ki? En basitinden kız isteme mevzusunda erkeğe işinin evinin arabasının sorulması.Sana bunu sorduklarında sende aynılarını karşı tarafa soracaksın aynılarını sende isteyeceksin.Bırakın artık şu kızları ulaşılmaz olarak görmeyi onlarda insan hakettikleri gibi davranın ezdirmeyin kendinizi.Güçlü olan siz olun hem duygusal hem karakter anlamında.Hayır demeyi dur demeyi bilin.Hiç bir zaman ailenizden öne koymayın,asla büyük konuşmayın vs. Konuyu açan arkadaşa gelirsek sen yapılmaması gereken herşeyi yapmışsın hiç mi kimse ben gibi çıkıp sana olum manyak mısın böyle olur mu demedi? Bırakın artık şunlara hakettiklerinden fazla değer vermeyi.

İlişkimde doğrularım kadar yanlışlarım da oldu bunu inkar edemem. Uyaran arkadaşlarım çok oldu kimisini dinledim kimisinde ise nefsime yenik düştüm. Ha her hatamdan ders çıkardım çok şükür. Ayaklarım yere çok daha sağlam basıyor ve daha çabuk atlattım artık bir şeyleri. İnsan bunları yaşayarak tecrübe ediyor. Yaşamadan, tecrübe etmeden karakter analizi yapamazsın, kendi değerini, gücünü ortaya çıkaramazsın. O yüzden yaşadığım her şey olumlu olumsuz bana bir şeyler kattı. Bu herkes için de böyle kanımca.

• quote:

quote:

İlişkimde doğrularım kadar yanlışlarım da oldu bunu inkar edemem. Uyaran arkadaşlarım çok oldu kimisini dinledim kimisinde ise nefsime yenik düştüm. Ha her hatamdan ders çıkardım çok şükür. Ayaklarım yere çok daha sağlam basıyor ve daha çabuk atlattım artık bir şeyleri. İnsan bunları yaşayarak tecrübe ediyor. Yaşamadan, tecrübe etmeden karakter analizi yapamazsın, kendi değerini, gücünü ortaya çıkaramazsın. O yüzden yaşadığım her şey olumlu olumsuz bana bir şeyler kattı. Bu herkes için de böyle kanımca.

Alıntıları Göster
    hahaha çok gülüyorum. kızların kölesi olan tüm erkekler imi bin siviyirim nipiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaq

hahaha çok gülüyorum. kızların kölesi olan tüm erkekler imi bin siviyirim nipiyim

Kızların kölesi olmak değil bu arkadaşların sorunu, yalancı sahte insanlara güvenmeleri
  • ardaq kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar saçma sapan da olsa konuma yorumun için teşekkür ederim.
  • quote:

Her ne kadar saçma sapan da olsa konuma yorumun için teşekkür ederim.
    Şu an çok yazasım yok yaşadıklarımı. Ancak ufak bir şeyler atmak istedim. Halini benden iyi anlayan olamaz. 5 yıllık ilişkim geçen sene Mart ayında bitti. 1 seneyi doldurdum. Düşünmeden geçen 1 günüm yok. Herkesin her tavsiyesini denedim. Başkaları da girdi çıktı hayatıma. Sadece unutabilir miyim acaba diye bir şeyler denedim başkalarıyla. Olmadı. Olmayacak gibi geliyor. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Dua etmekten başka bir şey gelmedi elimden hiçbir zaman. Faydası oldu mu? Elle tutulur bir sonuç olmadı. Ama rahatlıyorsun. O da yetiyor. Sevgiler. İyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda'

Şu an çok yazasım yok yaşadıklarımı. Ancak ufak bir şeyler atmak istedim. Halini benden iyi anlayan olamaz. 5 yıllık ilişkim geçen sene Mart ayında bitti. 1 seneyi doldurdum. Düşünmeden geçen 1 günüm yok. Herkesin her tavsiyesini denedim. Başkaları da girdi çıktı hayatıma. Sadece unutabilir miyim acaba diye bir şeyler denedim başkalarıyla. Olmadı. Olmayacak gibi geliyor. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Dua etmekten başka bir şey gelmedi elimden hiçbir zaman. Faydası oldu mu? Elle tutulur bir sonuç olmadı. Ama rahatlıyorsun. O da yetiyor. Sevgiler. İyi geceler

Geçmiş olsun. İçkiyi fazla kaçıran sarhoş, aşkı fazla kaçıran ondan da sarhoş olurmuş. Sizin bir yıl olmuş ve unutamamışsınız. Gerçekten sevmişsiniz demek ki. Benim de 3 ay oldu ve hala hissediyorum acısını. Hakkımızda hayırlısı.

• quote:

Burun hocam
    Kendisi Okul öncesi öğretmenliği yapıyor. Normalde karakter olarak çok kıskanç ve kız arkadaşlarıma tahammül edemeyen birisidir. Üzerimde baskı kurmaya çalışır devamlı. Kendisi yeni ortamına girdikten sonra müthiş derecede değişti. Asosyal olan kız arkadaşım iyice açıldı ve bana yapma dediği şeyleri kendi yapmaya başladı. Söz verdiği halde benden gizli sigara içmeler, erkek arkadaş edinmeler ve yine benden habersiz evine kahve içmeye gitmeler, dışarıda kafede buluşmalar ki ben oldukça anlayışlı bir insanım kesinlikle sorun etmem herşey dozajında olduğu sürece hocam. Ama bu son bir senedeki inanılmaz değişimi ve son 5-6 ayda vurdumduymaz tavırları günde iki üç mesaj ile üstünkörü konuşmalar derken ben sorgulamaya başladım. O da böyle iyiyiz benim açımdan problem yok diyince ben daha fazla uğraşmanın anlamsız olduğunu görmeye başladım.

Kendisi bir kız arkadaşımla buluşacağım zaman ortalığı yıkarken benden habersiz yaptıklarını sonradan öğreniyorum. Hani kısıtlasam kesinlikle haklı derim çok sıkboğaz ettiğimi düşünürüm ama ben bu kadar ılımlı davranırken, karakterinin 360 derece dönüş yapması beni çok yaraladı ve noktayı koydum. Şimdi çok ama çok pişman ama kesinlikle dönmeyi düşünmüyorum.

Ben ki onu ellerimle büyüttüm, karakterinin oturmasında çok emeğim var, ona zarar gelmesin diye neredeyse bütün arkadaşlarımı karşıma almışken o bana bunları yaptı. Sonuç olarak ayrıldık ama ben birçok arkadaş çevremden oldum sayesinde. Şu anki aklım olsa kesinlikle yapmazdım...

180 olucak o hocam

• chevanton kullanıcısına yanıt
    İnsan olarak tek sorunumuz bağlanmak,

Teknoloji,eğlence,oyunlar vb süreçler atlatılabilir.Fakat bir insana bağlanmak birde uzun vadede biz insanları çökertmek için yeterlidir.Kadın erkek farketmez.

Böyle durumları atlatmak için kendiniz için bir şey yapmak daha önemli,spor yapın,başka insanlara yardımcı olun,hayatınıza yeni bir şekil veril.Kısaca değişin.

@chevanton hocam yaşça benden büyüksün ben daha bu kadar uzun süren bir bağlılık yaşamadım ama senin yaşadığın durumlarıda yaşadım psikoloji olarak çöktüm."Gelmiş ergen burda bana öğüt veriyor hahaha" diyebilirsin herkes diyebilir.Ama tek söylemek istediğim kendin için birşey yap.
  • Uzun ilişkilerde böyle bi sıkıntı var ne yazık ki 6 sene çıktıktan sonra bende ayrıldım. Kızın üstüne çok düşüyodum çok şey yapıyodum onun için karşılık beklemeden ama yaptığım şeylerin kıymetini de bilmeyince benim canıma tak etti baktım böyle yürümüyo uyardım snaa olan sevgim azalmasın yaptıklarımı gör dedim çünkü cidden zarar gören bendim. Ne yaptın sanki dedi 6 yıl üstüne bunu dedi ve ben ufak tefek yaptığım şeyleri anlattım yapmasaydın diye umursamaz bi tavırla cevap verdi. İşte o gün ve o gün gemimiz su almaya başladığını hissettim. Biraz daha yürüdü üniversite falan ben şehir dışında okudum istanbula gelince ilk işim onu görmek oluyodu ama zamanla çıkamam edemem şeyleride başladı ve tamamen bitmemiz an meselesiydi ve uzun sürmeden bitti. Bi 5 ay kadar ayrı kaldım arada mesajlastık senin yaşadığın kafadaki deli soruları , yani tekrar başlasak olur mu ? gibi şeyler kafamın etini yiyiyodu. Daha sonrasında önceden tanıdığım bi kızdan hoşlanmaya başladım ve onunla 1 sene kadar çok güzel samimiyetli bi ilişki yaşadık. Karşılık görünce insan çok çok daha mutlu olduğunu hissettim .Eski kız aklıma geliyodu '' peki o benim ilkimdi ve bana böyle karşılıklı davransaydı şimdi nasıl mutlu olurduk neden olmadı neden diye kafamda kur yapmaya başladım. Psikolojim tamamen bozuldu . Eski kızla tekrar konuşmaya başladık ufak mesajlar falan. Bana çok pişman olduğunu söyledi yeminler etti değerimi anladığını söyledi. 5 ay kadar ona inanmam için süre verdim ama diğer kızdan ayrılmadım bu yaptığım en büyük yanlıştı. Diğer kızıında hakkına çok büyük hakkında girdim hemde. Ondan ayrıldım en sonunda . Tekrar eskisiyle çıkmaya başladım çünkü 6 yılımı vermiştim buna ve bana böyle yemin etmeleri beni çok umutlandırdı... Ben çevremdeki tüm kızları hayatımdan silmiştim ve konuşmuyodum selam vermiyodum çok aptalmışım halbuki ne kadar samimi kız arkadaşlarım vardı gerçek arkadaşlardı. Onlarla tekrar konuşmaya başladım bir çoğu zaman seni sildik senin bizi sebepsiz sildiğin gibi falan dediler. Şimdi onlara taktı bahane arıyodu zaten eski haline geri döndü..

Sana tavsiyem eski kız arkadaşına onun kabahatinden dolayı özür dileyerek barışmak istiyosa değiştim falan diyosa kesinlikle geri dönmemen yönünde. Kızlara asla güven olmaz.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.