Şimdi Ara

5 Yıllık İlişkim Bitti ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki buradaki forumlarla pek ilgisi olmayan bir konudur. Tam bilemiyorum. 5 Senelik bir ilişkim vardı evlenme durumumuz vardı. En son olarak çeyiz vs. alıyordu kız arkadaşım. Ancak sonradan bir soğuma olduğunu hissettim. Nişan için yer bakıp çeşitli eşyalar bakarken bir an da ben hazır değilim henüz demeye başladı. Çok sinirlendim iletişimimiz bu süreçte çok iyi değildi hepten koptu. Sonunda ayrıldık. Ayrılığımız da çok enteresan belki de gerçekten akıl oyunları yapıyordu bana. Mesajlaşırken tartışıyoruz aramız çok bozuk olduğu halde sen benden ayrılamazsın ki diyordu bende tamam ayrıldım o zaman senden yazdım tamam o zaman dedi direk. Sonrasında aradığımda da sen benden ayrıldın bunu sakın unutma dedi. O insan için ben de ailem de çok uğraştık evlenecektik doğru düzgün bir işi yoktu ailemin desteğiyle şu an iyi bir kurumda çalışıyor. Zaten biz de film işe başladıktan sonra koptu. Evimizden çıkmayan insan 15 gün de 1 gelmeye başladı. Eleştirel olmaya başladı doğru düzgün arkadaşı yoktu iş yerinde edindiği arkadaşlar onun ciddi şekilde böyle olmasında sebep olduğunu düşünüyorum. Görüşme bu kişiden sana hayır gelmez dediğim insanlarla görüştü ve 2. 3. kişilerin etkisinde çok kalıyordu. Neticesinde ayrıldık. Ayrıldıktan 1 hafta sonra iş yerine gittim. Hayatım da düşmediğim kadar rezil bir duruma düştüm, öğlen tatiline denk getirmiştim sadece 1 saat görüşmek istedim iş yerine gittiğim de arkadaşlarının için de bana görüşmek istemiyorum seninle dedi ve oradan çıktıktan sonra da bir daha telefon dahi etmedim evinin yakınından dahi geçmedim. Annelerimiz görüşüyorlardı bana da en çok koyan Babam bir rahatsızlık geçirdi ve bunu bildiği halde bir telefon dahi etmedi ne bana ne de babama belki de ben çok çok farklı yerlere koymuştum o insanı. Elden gelen hiç bir şey yok sadece allaha havale ettim. Çünkü elimden ne geldiyse fazlasını yapmaya çalıştım. Onu her daim korudum hiç bir zaman yarı yolda bırakmadım. Ayrılmamızdan 1 hafta öncesine kadar evlenme teklif edeceğim yerleri araştırıyordum. Ama nasip kısmetten öte bir şey yok. Herşey işe başladıktan sonra oldu ben de bu 5 yıl zarfında 3 iş değiştirdim çok kötü paralar kazandığımda oldu şimdi daha da iyi kazanıyorum ancak hiç bir zaman değişmedim 5 yıl önce nasılsam şimdi de aynıyım insan oğlu ne gariptir yeni bir iş para kazanmak yeni arkadaşlıklar nasıl da değiştirebiliyor böyle. Şu an tam 3 ay oldu unutmak çok zor oluyor ama biliyorum ki unutacağım. Giden gidiyor aslında ama içinde bir yara bırakıp gidiyor... ve en çok insanı üzen yaralayan da hayallerinin yıkılması oluyor ..

• O yazıyı okuyacağımızı mı sanıyorsun
  • İyi olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • go krsm allh bsk drt vrmsn

• Anlattığın gibiyse senin adına üzüldüm fakat kurtulduğun için sevinmelisin. Kişilik sahibi olduğunu düşünmüyorum kendisin. Gerçi bu dünyadaki neredeyse herkesin gerçekten insan olduğuna inanmıyorum ya hadi neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güldürmeyen Palyaço

Anlattığın gibiyse senin adına üzüldüm fakat kurtulduğun için sevinmelisin. Kişilik sahibi olduğunu düşünmüyorum kendisin. Gerçi bu dünyadaki neredeyse herkesin gerçekten insan olduğuna inanmıyorum ya hadi neyse.

• 2 insan görünce hemen gözünü dışarı dikmiş olayın senle hiçbir ilgisi yok yeni insanlar tanıyınca daha iyisini bulurum demiş kendine ve mazeret üretip ayrılmış senin için daha iyi olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 YILLIK İLİŞKİ
    6 yıl önce açıldı
    2 senelik iliskim bitti.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Demek ki, iyi olmuş ayrılmanız. Öyle kafasına göre zırt pırt ayrılan kızla evlenmemen daha doğru olurmuş. Bunu bir eleme seansı gibi düşün.

Not: Okumadım.
  • Hocam okudum çok zor bir durum bi de böyle düşünün bu insan sizle evliyken de parayı görüp değişebilirdi Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz da Allah size önceden görmenizi nasip etmiş. Düzelmeniz dileğiyle

• İşte dünyada böyle adi karaktersiz insanlarda var.
    Senin annen sayesinde bir iş bulup para kazanıyor sonrasında sizi umursamiyor saka gibi umarım csb falandir cok koyar insana
    Geçmiş olsun

• Boşver. Çok isabetli olmuş. Ya evlenseydin?

• Okumadim ama takam kafana

Edit: dayanamayip okudum, Allah kurtarmis seni kardes..simdi daha iyisini bulursun insallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İssiz Adam -- 5 Mart 2015; 14:39:50 >
  • Hocam Rabbim hakkında hayırlısıni nasip etmiştir.Kendini üzme emin ol her şeye iyi olucak,Allah yuzune bakmışta nasıl bir insan olduğunu sana göstermiş sende bundan sonra daha güzel hayat yaşamaya bak inşallah.Belki daha hayırlısı senin olur üzülme.

• gecmis olsun, kismet meselesi, allah hayirlisini nasip etsin cumlemize

• Kilit cumleler var en onemlisi şu ; ben çok çok farklı yerlere koymuştum o insanı.

Karşıyı çok fazla düşününce kaybeden o değil de sen oluyorsun. Bu tarz ezik insanlar farklı bir ortam cevre görünce değişirler. Bu durum kizlarda daha fazla oluyor. Sen elinden geleni yapmişsin daha fazlasina da gerek yok. Çok isterse kendisi geri dönerdi zaten. Erkek ol ve geri dönerse kabul etme(geri donmeyecektir zaten de kızı tanimadigim için bir ihtimal). İşine devam et, ileriye bak.

• Geçmiş olsun dostum cidden çok üzücü durum. 5 yıl çok uzun bi süre. Boşa yaşanmış bi 5 yıl insana daha da uzun gelir. Ama arkadaşların da dediği gibi iyi olmuş senin için, kurtulmuşsun. Ben de evlilik aşamasındayım, insan böyle şeyleri görünce çok garip oluyo.

• hocam 2 rekat şükür namazı kıl direkten dönmüşsün

• Okumadım ben de 5 yıllık ilişkiden çıktım çok acı çektim, sana şunu söyleyeyim ancak acısı geçecek, gözün açılacak. Ve emin ol şöyle diyeceksin;

• Fazla uzatmissin, benden sen ayrildin demis

• Hacı ayrıldıysa asla tekrar barışmak için çabalama. Gururunu ayaklar altına alma. Seven insan böyle saçma bir nedenden ayrılmaz. Sevmediği için ayrılmış belli. Yol ver gitsin. Sana böyle yaptığı için emin ol başkasından yiyecektir tekmeyi. Sen önüne bak. Benimde başıma geldi. Keşke diyorum ayrıldıktan sonra gururumu ayaklarım altına almasaydım. Eğer dik dursaydım tekrar geri dönerdi. Ama vicdan çok kötü birşey vicdansız olmak lazım gönül işlerinde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.