Şimdi Ara

3 YILLIK İLİŞKİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba 2 gün önce sevdiğim kadından ayrıldım. birbirimizi çok seviyorduk yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu her ilişki gibi arada tartışmalarımız oluyor bazen ciddi bazen ufak tefek . ben ani sinirlenip çok çabuk yumuşarım o ise sinirli olduğunda kolay kolay geçmiyordu yani ortalama 4-5 saat neyse geçenlerde bir mesele yüzünden tartıştık ve ben bir anlık sinirle (ilk defa söyledim) ''ayrılalım'' dedim ve whatsapp profil resmim durumum dahil değiştirdim bir anda. velhasıl kelam ayrıldık ama ben 1 saat sonra pişman oldum tabi ama iş işten geçti ve erkeklik gururumun verdiği aptallıkla o gün mesaj atmadım daha sonra arayarak buluşup konuşalım dedim ve kabul etti . buluştuk konuştuk bir o ağlıyor bir ben, bana çok yorulduğunu söyledi. son bir şans istedim tek ve son ama o kabul etmedi ağlaya ağlaya reddetti . şimdi konuyu açmamda ki amaç; sizce bana olan sinirinden mi reddetti beni yani bunun için biraz zaman mı vermeliyim yoksa artık bitirmişmi kafasında herşeyi.. he birde unutmadan giderken şu cümleyi kurdu '' bu kararı seni sevmediğim için vermiyorum yanlış anlama'' dedi. dünden beri kendimde değilim hep yazmak istiyorum ama bir yandanda sıkmak istemiyorum . sizce ne yapmalıyım..

bu arada nickim komik yaklaşık 10 yıl önceki hesap :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanbaba13 -- 15 Mayıs 2019; 17:1:44 >

• Seni hala seviyor dediğine göre ama neden o an bir şans vermiyor bu da soru işaretleri bırakıyor yani neden hemen o an tamam demedi? Demek ki kafasında senle ilgili sorunları var bunları tahmin edebiliyorsan bunları çöz vr bunj ona kanıtla bunu onun için yaptığını yani sevdiğin için yaptığını söyle. Seviyorsan bundan eminsen bırakma sakın 3 yıl ne demek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşlar 13 mü

• İlişkinizin boyutunu bilmek gerekli aslında. 3 yıl sevgili olabilirsiniz ama bir arpa boyu yol gitmemişseniz kopması kolay oluyor. Kızın çok yoruldum demesi aslında ilişkinin bir üst aşamaya geçmediğini gösteriyor. Bu kızın başka bir derdi var bence.

Yazışmanız devam ediyorsa sorsana ona;

İlişkinizde onu yoran ne olmuş? Neden bu duruma geldiniz? bi sorgula bakalım. Kızın cevaplarını dikkatli irdele. Hemen cevap verme. Belki derdi farklıdır. Bana anlatamadığın bir şey mi var de. Empati kurmaya çalış. Kıza hemen bana geri dön Tülayyyyy ayağına girme. Uzaktan bi izle kızı bakalım. Ne paylaşıyor ne düşünüyor? Bunları çözersen derdini de çözersin.

Yok eğer bunların dışında kavgayı kız çıkarıp seni ayrılalım moduna soktuysa geçmiş olsun. Kızın ilgilendiği başka biri var ve seni yedek kulübesine almıştır.

• Köpeği olmanı istiyor, kapısında falan yatar pahalı hediyeler alırsan barışır ama tüm ipleri onun eline vermiş olursun
  • Biraz yalvaranı istiyor olabilir ama birazcık zaman ver bence birazcık ama uzun değil maks 1 hafta falan
  • Bence zaten o da ayrılmaya meyilliymiş bu da tuz biber olmuş. Kendisi ayrılmamış oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 yılın sonunda biten ilişki
    4 yıl önce açıldı
    2.5 senelik ilişkim bitti
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sacma sapan yorumlar gelmiş. Dikkate almayın

Ayni yollardan ben de geçtim hocam. Sanırım tartışmalarınız cok fazla. Devamli ufak tefek anlamsiz seylerin uzamasi, büyümesi ve kavgaya dönüşmesi durumu var.

Benim de 3.5 yıllık bir iliskim var. Çok sukur en son hard kavgamiz 3.5 ay önce oldu. Öncesinde ise ayda en az 1 defa ayrilalim muhabbeti geciyordu.

Benimki namaza basladi, valla kafam rahatladi. Artik kavga cikarmaz ikimiz sakin takin takiliyoruz.

Aranizda belki birinizin sorunlari var belki ikinizin ama suna eminim kiz seni seviyor, aranizdaki sorunlar kafasinda soru isareti olusturuyor ben bu kisiyle ileride ne yapacagim, devamli kavga gürültü, böyle olamaz gidemez diye.

Ailesi nasıl? Ailesinde anne baba arasinda.bu tarz olaylar oluyor mu ?

• 4 yıl önce güzel bir ortamım, sınıftaki herkesle muhabbetim vardı, sevilen biriydim sonra bir sevgilim oldu 4 yıldır beraberdik taaa ki 2 ay öncesine kadar. Rutinleştiğini, artık bir şey hissetmediğini ve sadece iyi vakit geçirdiğini bahane ederek ayrılmak istedi ve gitti. İlk 1 ay çok acı çektim yeri geldi ağladım sızladım ama şimdi bir bakıyorum asıl ağladığım sızladığım şey bırakıp gitmesi değilmiş. Bu 4 sene boyunca ben kendimi herkesten soyutlamış ve sadece ona adamışım. Etrafımdaki herkesi uzaklaştırmışım. Yeni arkadaşlıklar kuramamışım. Şu an o kadar yalnız hissediyorum ki. Kardeşim bile farketmiş ki abim onunlayken hiç yeni arkadaş edinemiyordu demiş anneme. Yaş oldu 24 hala genciz ancak üniversite bittikten sonra yeni birileri ile tanışmak çok zorlaşıyor. Bu olayın üstüne tabiki sevgili istemiyorum artık uzunca bir süre ama insan oturup kalkacağı beraber eğleneceği bir ortam istiyor.

Ama emin olun uzun ilişkilerin çoğu bu gibi ıvır zıvır sebeplerle bitiyor. Arkadaşların dedikleri hiç de saçma değil. Bu olay ona da fırsat olmuş gibi.

• nasıl 3 yıl 4 yıl aynı kadinla çıkabiliyorsunuz la sıkılmıyor musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

nasıl 3 yıl 4 yıl aynı kadinla çıkabiliyorsunuz la sıkılmıyor musunuz
    Doğru kişi olduğuna inanıyorsun, çok seviyorsun, tüm yaşantını onun üstüne kuruyorsun evlenmeyi hayal ediyorsun, evlneceğiniz gün için çabalıyorsun ona göre plan yapıyorsun sonra ''beni hiç bırakmıcaksın dimi, ben hep çok sev, biz evlencez dimi, evlenince de hep böyle olcan dimi'' diyen kadın bi anda çekip gidiyor sen öylece kalıyorsun ortada, her şey tepetaklak oluyor bi anda neye uğradığını şaşıyorsun sonra forumlarda gruplarda orda burda böyle dert yanıyorsun hiç tanımadığın insanlara. Ben başıma gelmeden önce hiç farkında değildim bu durumda olan insanların bu kadar çok olduğuna ama şimdi bir bakıyorum başına böyle olay gelmeyen kişi sayısı bi elin parmağını geçmez. Uzun ilişki yaşayıp da sonucu böyle olmayan çok az yani. Bu kadar yazmamdan anlamışsındır ne kadar dertli olduğumu :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.