Şimdi Ara

50.000 euroluk araba tavsiyesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
7.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bombayı koydu ve kaçtı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

Konu açan kişi ortalıkta gözükmüyor.

Bombayı koydu ve kaçtı.

Ben de bundan şüphelenip'' körler sağırlar birbirini ağırlar '' demiştim. Sanırım dediğin doğru,kaçtı.

• foruma gircek fırsat bulamadığım için arkadaşlar konuyu açıp kaçtığımı düşünmüşler.öncelikle ilgilendiğiniz ve değerli fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.ama babamda zaten m spor paketli 520D olduğu için bmw yi eledim.ondan şuanlık tercihim audi a4 2.0 ten yana.öğrenci olduğum için çok büyük araba istemiyorum spor olsa daha iyi olur
  • Kusura bakma dostum

Renk tercihin nedir ?
  • audi a4 te ki ilk tercihim beyaz.aklıma başka arabalar yatarsa tercihim değişebilir.aslında mustangde düşünmüştüm ama çok benzin caydırdı beni
  • passat cc
  • quote:

Orjinalden alıntı: doddle

audi a4 te ki ilk tercihim beyaz.aklıma başka arabalar yatarsa tercihim değişebilir.aslında mustangde düşünmüştüm ama çok benzin caydırdı beni

50.000 euroluk araba tavsiyesi

Kırmızı renkte güzel ama bakımı zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 29 Kasım 2008; 14:11:54 >
  • Audi,BMW,Merc üçlüsünden biri ama hangisi

Ben şahsen 177 hp bir 320d veya 520d'ye hayır diyemezdim.Ama A4'ün ledleri ve C serisinin beyaz renk ve AMG paketlisi çok şahane

Öğrenci olduğuna göre Audi A3 2.0 TDI de alabilirsin.Tek kapı.Makyajlı hem de
  • bmw olduğundan 2.sine gerek yok.a3 e gelincede a3 alana kadarda a4 almak daha mantıklı.mercedes c serisi çok güzel özellikle amg lisi ama oda diğerlerine göre pahalı kaçıyor.m spor paketli 320d yide düşündüm ama oda fiyat olarak geçiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doddle -- 29 Kasım 2008; 14:44:01 >
  • Şu an 50 bin euroluk bir araç alacak olsam almam! Kiralarım! İstanbul da borusan,mercedes dahil bütün satıcılar 3 yıllık sözleşme ile baya da uygun fiyatlara istediğin aracın sıfırını veriyor.Üstelik bütün vergisi, kış lastiği, kaskosu, servis bakımları onlara ait.Bu ne demek biliyomusun 3 yılda bir bmw nin kaskosuna sadece 10 bin ytl gider.Lastiği vs ve en önemlisi dizel alınacak bir aracın commonrail sistemi 60 binden sonra ansızın gidebilir.Bunun maliyetini hesaba katmıyorum bile.Üstelik bu kiralama faturasını işletme gideri olarak masraf göstermekte mümkün.50 bin euro da cebinde kalır.Bununla dolar alsan kara da geçersin.Bu hafta 1.58 di yılbaşına kadar 1.8 ni tekrar görecek ilk baharda da 2 lira olabilir.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: pavuryas

Şu an 50 bin euroluk bir araç alacak olsam almam! Kiralarım! İstanbul da borusan,mercedes dahil bütün satıcılar 3 yıllık sözleşme ile baya da uygun fiyatlara istediğin aracın sıfırını veriyor.Üstelik bütün vergisi, kış lastiği, kaskosu, servis bakımları onlara ait.Bu ne demek biliyomusun 3 yılda bir bmw nin kaskosuna sadece 10 bin ytl gider.Lastiği vs ve en önemlisi dizel alınacak bir aracın commonrail sistemi 60 binden sonra ansızın gidebilir.Bunun maliyetini hesaba katmıyorum bile.Üstelik bu kiralama faturasını işletme gideri olarak masraf göstermekte mümkün.50 bin euro da cebinde kalır.Bununla dolar alsan kara da geçersin.Bu hafta 1.58 di yılbaşına kadar 1.8 ni tekrar görecek ilk baharda da 2 lira olabilir.....

Borusanın verdiği şu " baya uygun " fiyatları yazın da hesaplayalım bakalım gerçekten uygunmu.

• quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

http://www.sahibinden.com/75_000_ytl!!!_WQQaXQQ10824385WQQpXQQdisplayitem
    bunu alırım üstüne toptan benzin alırım

bu aracta bişi var bu kadar ucuz olması imkansızz..2002 e 220cdi bile 50 euro ederse bunun daha fazla etmesi lazım bu aractan kıllandım..

Tavsiyeme gelicek olursak c220 cdi ı tavsiye ederim..

O olmadı a4

biraz daha şenlensin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLY.oNE -- 29 Kasım 2008; 15:15:21 >

• Orjinalden alıntı: Ademsx1

harbiden bu kadar ucuz 7serisi hiç görmedim.en mantıklısı buymuş meğer
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ademsx1
    quote:

bu aracta bişi var bu kadar ucuz olması imkansızz..2002 e 220cdi bile 50 euro ederse bunun daha fazla etmesi lazım bu aractan kıllandım..
    Tavsiyeme gelicek olursak c220 cdi ı tavsiye ederim..
    O olmadı a4
    biraz daha şenlensin

Bu resimlerdekini 50bin Avroya nereden alabiliriz?

•  50.000 euroluk araba tavsiyesi

Beyaz bir CLC'ye ne dersin
  • quote:

Bana uyar
  • quote:

bana uyar
  • quote:

Orjinalden alıntı: pavuryas

Şu an 50 bin euroluk bir araç alacak olsam almam! Kiralarım! İstanbul da borusan,mercedes dahil bütün satıcılar 3 yıllık sözleşme ile baya da uygun fiyatlara istediğin aracın sıfırını veriyor.Üstelik bütün vergisi, kış lastiği, kaskosu, servis bakımları onlara ait.Bu ne demek biliyomusun 3 yılda bir bmw nin kaskosuna sadece 10 bin ytl gider.Lastiği vs ve en önemlisi dizel alınacak bir aracın commonrail sistemi 60 binden sonra ansızın gidebilir.Bunun maliyetini hesaba katmıyorum bile.Üstelik bu kiralama faturasını işletme gideri olarak masraf göstermekte mümkün.50 bin euro da cebinde kalır.Bununla dolar alsan kara da geçersin.Bu hafta 1.58 di yılbaşına kadar 1.8 ni tekrar görecek ilk baharda da 2 lira olabilir.....

böyle bişey varmı gerçekden . ilk defa duyuyorum iyiyymiş valla ..

• quote:

bi araba nasıl böyle değer kaybedebilir ya
  •  50.000 euroluk araba tavsiyesi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.