Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

50.000 euroluk araba tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
7.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: playmaker

quote:

Orjinalden alıntı: bureda

SAAB VECTOR 1.9 TURBO DİZEL FULL+FULL Dreksiyondan kumandalı sentronic vites dahil olmak üzere akıl almaz donanımlarla 36.900€ gibi süper fiyata.Saab Türkiye sitesinde tüm donanımlar yazıyor.Benim çok aklımı çelen birkaç araçtan birisidir..

Şu Saab iyi bir otomobil zannediliyor üzülüyorum, eski vectra platformu üzerine giydirme bir araç, katıldığı bütün testlerden orta sınıf içerisinde açık ara sonuncu olan bir araç, bırak 3 serisi c serisini felan, çok daha alttaki otomobiller yanında dahi adı geçmiyor. 10 sene önceki teknolojiyi temel alan araca o para yazıktır.

Şaka mı, bu ciddi misin ?Üzülme, sen de saab' ı almazsın olur biterAltsıra arabalardan kastın nedir ki ,verdiğin örnek polimik kokuyor,3 serisi,c serisi
    yaşa sen,varol, arabanın durumu hakkında çoook aydınlatıcı bir açıklama olmuş.İşte budur.........................

• quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Tamam, kızışsın, biz hazırız.

50.000 euroluk araba tavsiyesi

Hocam,ayaktakilerden soldan 5. sen misin?
  • 520d
  • quote:

Tamam, kızışsın, biz hazırız.

tanklı resim vardı onu alalım ya, gayet korkutucuydu
    bkz: facebook
  • Ortalık biraz renklensin.

•  50.000 euroluk araba tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 27 Kasım 2008; 19:37:48 >

• http://www.sahibinden.com/acill_satilik_2008_model_25_000_km_de_yeni_sanziman_full_fullWQQaXQQ11114694WQQpXQQdisplayitem&keyword=bmw%205.20d

2008 MODEL YENİ ŞANZIMANLI SIYAH RENK 25.000 KM DE ,25.000 KM BAKIMI YENI YAPILMIS OLAN FULL+FULL ARACIMI SATIYORUM.ARACIM HASARSIZDIR VE PLAKASI OZELDİR 16 BBB XX DİR.İLGİLENENLER BANA TELEFONUMDAN ULAŞABILIR.ARKADAŞLAR FİYATI DUSURDUM SON FIYATTIR.BU FIYATA BU OZELLIKTE 5.20D DIZEL BULAMAZSINIZ

ben olsam bundan alırdım.177 hp 350 nm tork 0-100 8.3 sn...m5 direksiyonlu joystick vitesli yemede içinde yat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_m5 -- 27 Kasım 2008; 19:35:17 >

• Vaaaayyy demek Facebook sayfamı da gezdiniz... Çok iyi.
  • ayıpsın, aranan adamsın
  • Yeni BMW 318d
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: playmaker

quote:

SAAB VECTOR 1.9 TURBO DİZEL FULL+FULL Dreksiyondan kumandalı sentronic vites dahil olmak üzere akıl almaz donanımlarla 36.900€ gibi süper fiyata.Saab Türkiye sitesinde tüm donanımlar yazıyor.Benim çok aklımı çelen birkaç araçtan birisidir..

Şu Saab iyi bir otomobil zannediliyor üzülüyorum, eski vectra platformu üzerine giydirme bir araç, katıldığı bütün testlerden orta sınıf içerisinde açık ara sonuncu olan bir araç, bırak 3 serisi c serisini felan, çok daha alttaki otomobiller yanında dahi adı geçmiyor. 10 sene önceki teknolojiyi temel alan araca o para yazıktır.

Şaka mı, bu ciddi misin ?Üzülme, sen de saab' ı almazsın olur biterAltsıra arabalardan kastın nedir ki ,verdiğin örnek polimik kokuyor,3 serisi,c serisi
    yaşa sen,varol, arabanın durumu hakkında çoook aydınlatıcı bir açıklama olmuş.İşte budur.........................

ciddiyim ne yazık ki. Dışı güzel içi güzel diye bu araba birşey zannediliyor ne yazık ki. Eski vecta platformuna giydirme dediğim gibi.
    Orta sınıf otomobillerin grup testi yapıldığı zaman, misal 10 araçki en son okuduğum, araç sonuncu oluyor açık ara her zaman. Özellikle sürüş özellikleri
    günümüzün uzağında. Eğer gerçekten premium sınıf alternatifi arıyorsanız volvo alın, saaba verilen paraya yazıktır.
    Bu arada yılda 50 civarı satıyor toplamda, ikinci eli felanda rezaalettir saabın, sıfır alırsanız zararın boyutları büyük olur.

gerçekler acıdır, öyle sopa sallamakla olmuyor bu işler ne yazık ki...

• Vw yi sevmeme ramen o paraya audi bmw mercedes veya volvo gibi araçlar bakardım 50.000 eurodan bahsediyoruz yani tamam passat güzel de o kadar da değil bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

ayıpsın, aranan adamsın

• Dostlarım,

Kendi VW forumumuda da çok dile getirdim. Doğuş Otomotiv 2.0 TDI (140/170 HP) ve 2.0 FSI/TSI (150/200 HP) ve özellikle HIGHLINE modellerin fiyatını hem kendisi sun'i olarak arttırıyor, hem de % 60 ÖTV'yi buna suçlu gösteriyor. Yabancı forumlara en pahalı 2.0 TDI/TSI Passat'ın Türkiye'de 100.000 YTL'ye yaklaştığını/geçtiğini ve bunda navigasyonun da olmadığını ifade ettiğimde aldığım tepkiler "şaka yapıyorsun"dan "inanmıyorum"a kadar uzanıyor. En ucuz otomobillere binenler A.B.D. halkı, en pahalısına binenler vergilerle halkını terbiye etmeye çalışan hükümetlerin ülkelerindeki insanlar (biz, Suriye, Taylant, Norveç vb.). 50.000 € nakit param olsa ben de büyük olasılıkla tercihimi bir BWM 520d modelinden yana kullanırdım. Adana'da cadde kenarında bu işin ticaretini yapan (Almanya'dan kendileri "bir şekilde" ithal ediyorlar) birkaç galeri var. Araçlar sıfır, ama sahipleri biraz "karanlık", yani içeriye girmeye korktum işin açıkçası, herhalde randevusuz veya "adamsız" öyle yerlere gidilemiyor). Fakat geçen hafta muhteşem bir 520d beyaz duruyordu, jantları bile ayrı bir dünya sayılırdı ve 3 günde satılmıştı. Geçen yaz çok ciddi olarak satın almayı düşünmüş, 56.000 ve 62.000 € arasında fiyat almış ("arabanın doluluğuna göre abi") ama bir BMW'yi ikamet ettiğim semtte koruyamamanın ve park sorunu gerçeği karşısında bu hayalimden vazgeçmiştim.

Belki bir gün...

T.G.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 27 Kasım 2008; 21:05:04 >

• @tanergode arabayı allayıp pullayıp sana hazırlamışlar,ellerinde tutuyorlar.Park sorununu hallet hemen kapıda bil.
  • quote:

Dostlarım,

Kendi VW forumumuda da çok dile getirdim. Doğuş Otomotiv 2.0 TDI (140/170 HP) ve 2.0 FSI/TSI (150/200 HP) ve özellikle HIGHLINE modellerin fiyatını hem kendisi sun'i olarak arttırıyor, hem de % 60 ÖTV'yi buna suçlu gösteriyor. Yabancı forumlara en pahalı 2.0 TDI/TSI Passat'ın Türkiye'de 100.000 YTL'ye yaklaştığını/geçtiğini ve bunda navigasyonun da olmadığını ifade ettiğimde aldığım tepkiler "şaka yapıyorsun"dan "inanmıyorum"a kadar uzanıyor. En ucuz otomobillere binenler A.B.D. halkı, en pahalısına binenler vergilerle halkını terbiye etmeye çalışan hükümetlerin ülkelerindeki insanlar (biz, Suriye, Taylant, Norveç vb.). 50.000 € nakit param olsa ben de büyük olasılıkla tercihimi bir BWM 520d modelinden yana kullanırdım. Adana'da cadde kenarında bu işin ticaretini yapan (Almanya'dan kendileri "bir şekilde" ithal ediyorlar) birkaç galeri var. Araçlar sıfır, ama sahipleri biraz "karanlık", yani içeriye girmeye korktum işin açıkçası, herhalde randevusuz veya "adamsız" öyle yerlere gidilemiyor). Fakat geçen hafta muhteşem bir 520d beyaz duruyordu, jantları bile ayrı bir dünya sayılırdı ve 3 günde satılmıştı. Geçen yaz çok ciddi olarak satın almayı düşünmüş, 56.000 ve 62.000 € arasında fiyat almış ("arabanın doluluğuna göre abi") ama bir BMW'yi ikamet ettiğim semtte koruyamamanın ve park sorunu gerçeği karşısında bu hayalimden vazgeçmiştim.

Belki bir gün...

T.G.

Hocam sen öğretmenlik yapıyor musun?

• quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

http://www.sahibinden.com/75_000_ytl!!!_WQQaXQQ10824385WQQpXQQdisplayitem
    bunu alırım üstüne toptan benzin alırım

Araba hiç de 5 yıllık gibi durmuyor.Güzeeeel
  • quote:

quote:

valla eski 7 serisi hiç bu kadar güzel görünmemişti gözüme...
    mükemmel...
    ve temizliği çok belli....

• quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

quote:

quote:

valla eski 7 serisi hiç bu kadar güzel görünmemişti gözüme...
    mükemmel...
    ve temizliği çok belli....

Bak temizlik konusuna hiç girme ,milleti akşam akşam coşturma.Ben özellikle o malum kelimeyi kullanmadım.
    Ama gerçekten nefis duruyor .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.