Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

50.000 euroluk araba tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
7.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya 5 serisi ya E serisi derim.Sıfır araba hiçbizaman mantıklı gelmedi ve gelmiyorda.Kriz önce sıfır araba alanların hali malum ortada.Çok temiz 2. el araçlar var tavsiye ederim
  • 50.000 euro ya araç alıcak olsam

audi a6 2.0 tdi
    yada
    bmw 520d alırdım
    yada

http://www.sahibinden.com/sahibinden_orjinal_temiz_aracWQQaXQQ11231642WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 28 Kasım 2008; 14:53:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

50.000 euro ya araç alıcak olsam

audi a6 2.0 tdi
    yada
    bmw 520d alırdım
    yada

http://www.sahibinden.com/sahibinden_orjinal_temiz_aracWQQaXQQ11231642WQQpXQQdisplayitem

bak sen arabadan anlıyorsun dostumama C 220 CDİ önceliğimdir..

• e sınıfı araçlarla d sınıfını bir tutmayın lütfen...
    eğer araç temiz ise modeli premiumda pek önemli değildir bence....

e sınıfında bir araç her zaman farkını belli eder...

a6 5 serisi yada e serisinden birini seçerdim ...
  • SAAB VECTOR 1.9 TURBO DİZEL FULL+FULL Dreksiyondan kumandalı sentronic vites dahil olmak üzere akıl almaz donanımlarla 36.900€ gibi süper fiyata.Saab Türkiye sitesinde tüm donanımlar yazıyor.Benim çok aklımı çelen birkaç araçtan birisidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bureda -- 27 Kasım 2008; 16:36:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bureda

SAAB VECTOR 1.9 TURBO DİZEL FULL+FULL Dreksiyondan kumandalı sentronic vites dahil olmak üzere akıl almaz donanımlarla 36.900€ gibi süper fiyata.Saab Türkiye sitesinde tüm donanımlar yazıyor.Benim çok aklımı çelen birkaç araçtan birisidir..

reklam kokan hareketler bunlarBiz e serisinden aşağı inmiyoruz bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: LE10

quote:

SAAB VECTOR 1.9 TURBO DİZEL FULL+FULL Dreksiyondan kumandalı sentronic vites dahil olmak üzere akıl almaz donanımlarla 36.900€ gibi süper fiyata.Saab Türkiye sitesinde tüm donanımlar yazıyor.Benim çok aklımı çelen birkaç araçtan birisidir..

Saab olmaz mı,e serisi şartmıymışCanım türkiye'de BMW ve Mercedes harici arabaya binilmez mi?
    50000€ para soz konusu olunca neden Audi ,BMW ve Mercedes geliyor akla ,hani bu forma bir sürü araç yazılıp çizilmese ben bile bu üç marka var zannedeceğim.Halbuki yeri geldiğinde sular seller gibi araba listeleri çıkıyor hayret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bureda -- 27 Kasım 2008; 17:10:10 >

• quote:

quote:

quote:

Saab olmaz mı,e serisi şartmıymışCanım türkiye'de BMW ve Mercedes harici arabaya binilmez mi?

audi

• Yukarda yazılan tercihlere bakıyorum da bu mudur diyorum pess bu mudur araç bilgimiz,külttürümüz.
    Bi de bütün bu yazdıklarımı şunu düşünerek de yazdım, topiği açan arkadaş umarım fikir isterken ciddidir.Yoksa körler sağırlar birbirini ağırlar
  • quote:

Yukarda yazılan tercihlere bakıyorum da bu mudur diyorum pess bu mudur araç bilgimiz,külttürümüz.
    Bi de bütün bu yazdıklarımı şunu düşünerek de yazdım, topiği açan arkadaş umarım fikir isterken ciddidir.Yoksa körler sağırlar birbirini ağırlar

banada biraz öyle geliyor ama neyse

dediğiniz gibi saab çok özel arabadır aslında ancak ülkemizde hiç tutulmuyor....
    reklamıda yapılmıyor..
    autoshow da bile çok çok sönük kaldılar....

aslında uçak üreten bir firmanın çok özel arabaları...
    seven deli gibi seviyor sevmeyende pek yanaşmıor....
    kokoreç gibi araba valla

• Bence kuyua biri taş atıp kaçtı hesabı oldu.Kendi kendimize konusuyoruz
  • Neye Göre 50,000
    Konfor mu ?
    Spor arac mı ?
    Performans mı ?
    SUV Arazi araclarımı?
    Ona göre birşey söle bizde ona göre tavsiye verelım dizel mi benzinlimi
  • quote:

Şu Saab iyi bir otomobil zannediliyor üzülüyorum, eski vectra platformu üzerine giydirme bir araç, katıldığı bütün testlerden orta sınıf içerisinde açık ara sonuncu olan bir araç, bırak 3 serisi c serisini felan, çok daha alttaki otomobiller yanında dahi adı geçmiyor. 10 sene önceki teknolojiyi temel alan araca o para yazıktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: desiya

Şimdi biri çıkar SIFIR PASSAT 2.0TDI DSG 4X4 HIGHLINE SUNROOF falan derse bence o yorumu görmezden gelin :)

O sınırda 2.el tertemiz 520d alırdım .

http://www.sahibinden.com/zumrut_otomotiv_bmw_520d_yeni_motor_177_ps_fullWQQaXQQ11139072WQQpXQQdisplayitem

İlandaki araç muhtemelen passat diyecekleri sustururdu :)

Yakın bir zaman önce gri rengini yakın bir arkadaşımın babası 52.000 eurodan sattı .

Ama bunlar borusan değil . O sebeple daha 1 senelik olmasına rağmen fiyatları çok uygun .

50.000 euro veripde passata mı bınılır beeee şaşırmış olmak lazım ... ( biraz ortalık kızışsın )

• quote:

Bence kuyua biri taş atıp kaçtı hesabı oldu.Kendi kendimize konusuyoruz

Bazı kişiler var form da ta 10 yıl sonrası ıcın yorum ıstıyor araçla ılgılı . şimdiden hayalını kurdugu arabanın .. be adam 10 yıl sonrasına ne arabalar cıkar yorumu napcan sımdıden
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

Şimdi biri çıkar SIFIR PASSAT 2.0TDI DSG 4X4 HIGHLINE SUNROOF falan derse bence o yorumu görmezden gelin :)

O sınırda 2.el tertemiz 520d alırdım .

http://www.sahibinden.com/zumrut_otomotiv_bmw_520d_yeni_motor_177_ps_fullWQQaXQQ11139072WQQpXQQdisplayitem

İlandaki araç muhtemelen passat diyecekleri sustururdu :)

Yakın bir zaman önce gri rengini yakın bir arkadaşımın babası 52.000 eurodan sattı .

Ama bunlar borusan değil . O sebeple daha 1 senelik olmasına rağmen fiyatları çok uygun .

Gerçekten çok güzel temiz, bakımlı

• quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

50.000 euro veripde passata mı bınılır beeee şaşırmış olmak lazım ... ( biraz ortalık kızışsın )

şaşırmak ne kelime ben ambulans çağırırım!!!
    ortalık daha da kızışsın
  • ben sıfır sebring convertible crd alırdım...
  • Tamam, kızışsın, biz hazırız.

50.000 euroluk araba tavsiyesi
  • AMERİKAN VE HİNDİSTAN MARKALARININ TEMSİLCİLERİ DE TEŞRİF ETTİLER

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.