Şimdi Ara

50.000 TL araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 50 bin tl lik bir bütçem var sizinde görüşlerinizi bekliyorum aradığım kriterler: dizel, sedan, otomatik düz fark etmez aile geniş olduğu için sedan tercihim birde satacağım zaman kolay satılan bir araç tavsiye eder misiniz ? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasdas -- 5 Eylül 2015; 8:15:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Skoda rapid 1.6 tdi

• quote:

Orijinalden alıntı: naklow_

Skoda rapid 1.6 tdi

DSG versiyonunu önerir misiniz? malum çok söylenti var dsg ile ilgili aracı inceledim internette olumlu yorumlar var cidden. :)
  • Bir zamanlar ( 1-2 ay önce) yeni toyota auris 1.33 life ( en baz modeli ) 50bin tl ye satılıyordu. Şimdi nerdeyse 55bin tl olmuş.

Birde Fordu Courier var. 50 bin tl ye donanımlı dizel ve az yakan bir araba almış olursunuz. Titanium donanımı. Tek kusuru ticari geçmesi. Binek geçmesi için 12 bin tl fark istiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood

Bir zamanlar ( 1-2 ay önce) yeni toyota auris 1.33 life ( en baz modeli ) 50bin tl ye satılıyordu. Şimdi nerdeyse 55bin tl olmuş.

Birde Fordu Courier var. 50 bin tl ye donanımlı dizel ve az yakan bir araba almış olursunuz. Titanium donanımı. Tek kusuru ticari geçmesi. Binek geçmesi için 12 bin tl fark istiyorlar.

Önerin için teşekkür ederim fakat ticari düşünmüyorum sedan düşünüyorum.

Corolla 1.4 D-4D Önerir misiniz? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasdas

quote:

Orijinalden alıntı: naklow_

Skoda rapid 1.6 tdi

DSG versiyonunu önerir misiniz? malum çok söylenti var dsg ile ilgili aracı inceledim internette olumlu yorumlar var cidden. :)

DSG büyük rahatlık ama ben o riski almazdım.
  • astra 1.4 t sport
  • Corolla 1.4 D-4D 90 Beygir. Otomatik. Yakıt Cimrisi çok güzel bir araçtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasdas

quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood

Bir zamanlar ( 1-2 ay önce) yeni toyota auris 1.33 life ( en baz modeli ) 50bin tl ye satılıyordu. Şimdi nerdeyse 55bin tl olmuş.

Önerin için teşekkür ederim fakat ticari düşünmüyorum sedan düşünüyorum.

Corolla 1.4 D-4D Önerir misiniz? :)

Corolla 1.4 D-4D manuel kullandım uzunca bir süre
    istesende yaktıramazsın
    öneririm bende

• Citröen c5
  • Az birşey daha ekleyip sıfır 95 hp 1.3 multijet linea alın. Motoru çok iyi, bagaji çok geniş, iç mekanı oldukça iyi ve sağlam araçtır. Bakım masrafları rakiplerine göre oldukça düşüktür. Satarken de hiç zorlanmasınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.