Şimdi Ara

50.000 TL sıfır ve ikinci el araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki gibi bütçe max 50.000 tl olacak ve aile arabası olacak benzin düşünüyoruz yakıt olarak temiz en az 2012 model ikinci elde olabilir arkadaşlar vites fark etmez
    Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim
    Aracı haziran ayı gibi almayı düşünüyoruz

Sıfır arac secenekleri

Vw jetta 1.2 tsı
    Toyota auris 1.33
    Ford focus 1.6i benzinli
    Chevrolet cruze 1.4t
    Chevrolet trax
    Opel astra hb 1.6 edition
    Peugeot yeni kasa 308

İkinci el suv olabilir
    Qasqai asx trax gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugios34 -- 18 Nisan 2014; 20:37:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam senin aracin yeni kasa civic elegans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 bin tlye sıfır araba var mı ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

50 bin tlye sıfır araba var mı ya?

Sene sonunda honda bayisini gezmistim. Fabrika cikisli lpgli elegans araca 52bin istemislerdi. Simdi dunya zamlandi ayni arac. Keske alsaymisim belki fazlasina bile satardim

• quote:

Orijinalden alıntı: Demage

50 bin tlye sıfır araba var mı ya?

Bende baktım göremedim ilk araç olacağı için fazla para vermek istemiyoruz ben jetta 1.2 trendlıne düşündüm sıfır

• haziran ayında alicaksan simdi ne desek boş :) belki haziranda fiyatlar düşer

• quote:

Orijinalden alıntı: mlkgnc

haziran ayında alicaksan simdi ne desek boş :) belki haziranda fiyatlar düşer

En azından kara vermiş oluruz iş almaya kalır çünkü ilk araç olacak herhangi bir tecrübe yok sıfır secenekleri ekledim konuya sence hangisi olmalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugios34

quote:

En azından kara vermiş oluruz iş almaya kalır çünkü ilk araç olacak herhangi bir tecrübe yok sıfır secenekleri ekledim konuya sence hangisi olmalı

opel astra al hocam tecrübe yoksa en iyi o araba ile öğrenirsiniz. Eğer dizel alırsanız daha iyi olur sizin için çünkü dizel motor benzinliye göre daha iyi kalkış olsun sürüş olsun vs . Chevrolet jetta falan düşünme hele hele chevrolet hiç düşünme piyasadan çekildi sızın açınız dan iyi olmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tugios34

quote:

opel astra al hocam tecrübe yoksa en iyi o araba ile öğrenirsiniz. Eğer dizel alırsanız daha iyi olur sizin için çünkü dizel motor benzinliye göre daha iyi kalkış olsun sürüş olsun vs . Chevrolet jetta falan düşünme hele hele chevrolet hiç düşünme piyasadan çekildi sızın açınız dan iyi olmaz

Neden chevrolet kötü piyasadan çekilme ne oluyor satış yok mu yani bide aldığımız aracı 5 yıl kullanıcagız ilgin için teşekkür ederim

• tugios34 kullanıcısına yanıt
    türkiye de chevrolet artık satılmıyicak yedek parça sıkıntısı satarken zarara satmak gibi büyük sorunlarla karşılaşırsın

• quote:

türkiye de chevrolet artık satılmıyicak yedek parça sıkıntısı satarken zarara satmak gibi büyük sorunlarla karşılaşırsın

Anladım arkadasım haklısın mantıksız olur secim

• tugios34 kullanıcısına yanıt
    bu listedeki arabalara git bak bayiye otur falan içine hangisi siniyorsa o daha önemli hiç biri seni üzmez ama opel hiç üzmez içi olsun dışı olsun alman arabası temiz temiz kullanırsin chevrolet leri sil listeden

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-bu-2012-mazda3-bomba-etkisi-yaratacak-bu-arac-cok-konusulacakk-154757600/detay

Linkteki aracın fiyatı cok dusuk degılm mı sizce

• Jetta trendline biraz boş gelebilir size suv olarak tiguan a bakmanızı tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: dedalus4040

Jetta trendline biraz boş gelebilir size suv olarak tiguan a bakmanızı tavsiye ederim

O fıyata temiz tıguan yok galıba baktım ilanlara

• 308
    Cruze
    ve
    Focus

Dışındakileri eleyin derim iila sıfır olacaksa.

2.el temiz D sınıfı bakın aklıma gelenler C5 ,Avensis ve Opel İnsignia
  • Leon al. O segmentte tasarımı daha iyi ve daha az yakanı yok. Ben öyle yaptım zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.