Şimdi Ara

50.000 TL'ye kadar muhteşem üçlü. (bayan-otomatik-ilk araç)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, kız arkadaşım araba alacak. 50.000TL'ye kadar otomatik bir araba arıyoruz. Dizel-benzin fark etmiyor.

İlk arabası olacak, acemi.

Benim aklımda sıfır km olarak Golf 1.4TSI + DSG(52.000) ve Astra 1.4T Active Select(48.600) var. İkinci el olarak da BMW 116i düşünüyoruz.

Bunlar dışında önerileriniz var mı?

İyi forumlar.

dizel-benzin fark etmez diyorduk ama su an dizel ve otomatik ariyoruz cunku gunde 70-75km yol yapilacakmis. dizele yoneldik yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 25 Ekim 2012; 12:07:50 >

• 2006 -2007 model grande punto duologic yada muadili bir araç tavsiye ederim trafikte ilk altı ay için , ama işte kızlarda malesef bi marka tutkusu oluyor ikna edebileceğini sanmıyorum ama doğrusu bu ......
  • Sıfır arabaya yazık olur, acemiliğini atana kadar ikinci el az değer kaybedecek bir araç almanız daha mantıklı duruyor. 3-5 ay acemiliğini attıktan sonra sıfır 2013 model bir araba alınabilir. Tercih sizin tabiki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

2006 -2007 model grande punto duologic yada muadili bir araç tavsiye ederim trafikte ilk altı ay için , ama işte kızlarda malesef bi marka tutkusu oluyor ikna edebileceğini sanmıyorum ama doğrusu bu ......

Aynen öyle.

Sıfır km Golf ya da Astra diyorum ikinci el 116i diye tutturdu şu an
  • Sıfır arabaya gerçekten yazık olur ama illa olacaksa Alfa romeo'larda indirim varmış.
  • BMW bence gitmez kız arkadaşınıza, Juke tarzı birşey bakın zaten gösterdiginiz an bayılır kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

2006 -2007 model grande punto duologic yada muadili bir araç tavsiye ederim trafikte ilk altı ay için , ama işte kızlarda malesef bi marka tutkusu oluyor ikna edebileceğini sanmıyorum ama doğrusu bu ......

Aynen öyle.

Eyvah tecrübelerime dayanarak söylüyorum al kurtul

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000'e kadar 2. el veya 0 araç
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhandonmez

Sıfır arabaya yazık olur, acemiliğini atana kadar ikinci el az değer kaybedecek bir araç almanız daha mantıklı duruyor. 3-5 ay acemiliğini attıktan sonra sıfır 2013 model bir araba alınabilir. Tercih sizin tabiki...

quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Sıfır arabaya gerçekten yazık olur ama illa olacaksa Alfa romeo'larda indirim varmış.

bence de yazık olur ama şimdi Audi a1, bmw 116i bakan kıza, 2006 punto aldır desem ne kadar dinler, ne kadar etkili olur o da var. Yoksa ben de sizin gibi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

BMW bence gitmez kız arkadaşınıza, Juke tarzı birşey bakın zaten gösterdiginiz an bayılır kalır

Hocam inanır mısın babası da Juke almak istiyomuş ama hiç istemiyor Juke istese alacaktı çoktan, şimdi araba bakıp beğendirmeye çalışıyoruz
  • Bence ucuz bir otomobille başlamalı ...
  • quote:

quote:

BMW bence gitmez kız arkadaşınıza, Juke tarzı birşey bakın zaten gösterdiginiz an bayılır kalır

Hocam inanır mısın babası da Juke almak istiyomuş ama hiç istemiyor Juke istese alacaktı çoktan, şimdi araba bakıp beğendirmeye çalışıyoruz

Mercedes B serisi bakın hocam, güzeldir hoştur yani.

bayanlar genelde hep kullanıyor.

• quote:

quote:

quote:

Aynen öyle.

yok arabayı ben almicam babası alacak, babası Juke istiyor, kız istemiyor, kız 116i istiyor onu da babası istemiyormuş.

bana fikir sordu, ben aklıma gelenleri söyledim ama sizden gelecek farklı fikirlere de açığız.

• para senden çıkmıcaksa ne istiyorsa alsın sakın müdahale etme . etiler taraflarındaki galericilerde bir sürü 1.16 görüyorum 2.el .
    umarım trafikte başkalarına zarar vermez .

edit: o fiyatlara sportage ya da tiguan bulunabilir, cip isterse .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash_bandicoot -- 25 Ekim 2012; 0:19:52 >
  • quote:

quote:

quote:

Mercedes B serisi bakın hocam, güzeldir hoştur yani.

bayanlar genelde hep kullanıyor.

Evet güzel bir öneri, şu an attım iki ilan, babasına gösteriyor o da. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: crash_bandicoot

para senden çıkmıcaksa ne istiyorsa alsın sakın müdahale etme . etiler taraflarındaki galericilerde bir sürü 1.16 görüyorum 2.el .
    umarım trafikte başkalarına zarar vermez .

edit: o fiyatlara sportage ya da tiguan bulunabilir, cip isterse .

baktım da otomatik tiguan yok bu fiyata, en azından Ankara içinde yok.

Sportage olabilir otomatiği var mı onun?
  • sportage yeni kasasında 1.6 da yokmuş, ben de şimdi farkettim :)

mazda 3 hb gösterin bir de sunfrooflu olanlarından . 2.elde uygun fyata bulunabilir . Audi a1-3 de bulunabilir o fiyatlara .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash_bandicoot -- 25 Ekim 2012; 0:32:12 >
  • Titanium x paket fiesta iyi olur lansman rengi varya hani vişne çürüğü tarzı bi renk onu göster ama resim gösterme bayide v.s göster bayılır kalır yani genelde öle oluyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Aynen öyle.

Yakın zamanda arkadaşımda böyle bir olay yaşadı :)

Biz A3 aldırarak ilk aşamayı hallettik.. Yaklaşık 1 sene oluyor, km'si yüksek, modeli düşük ucuza bir A3 almıştık..

Şimdide araç ucuza alındığı gibi ucuza satılacak, 2013 Ocak itibariyle sıfır Mercedes A alınacak.. Aldığı A3'ü 1 sene zarfında en az ayda bir kez olmak üzere sanayiye götürdük kazadan ötürü..

Dikkat edin sanayiye, her seferinde servise götürseydik, 1-2 hafta tamir süresi, yenge arabaya binemezdi bile doğru düzgün.. Şimdi güzel kullanıyor ama, tam manasıyla acemiliğini attı..

Şuan haketti sayılır sıfır bir aracı, arada tatlı makaslara bile giriyor ( lafın gelişi, trafiğin akışına göre şerit değiştirmeyi kast ediyorum )

Bence sizinde bizimkine benzer, ucuz yollu ama bayanların gönlünü çalacak bir çözüm getirmeniz gerekir..

A3 en mantıklısı.. Değişmeyen kasası sayesinde, (bir bayan için en azından) güncel sayılabilecek bir A3 alarak ucuza kapatılabilir bu dar boğaz durumu..

• astrayı kesınlıkle kullanamaz onu cok yuksek onu sılın bence.
    golf olabilir
    yada bulunursa temız 2. el mini kırmızı cok hosuna gidecektir.
    hayırlısı olsun.
  • nissan micra, honda jazz falan tercih edilebilir ilk arac olarak
    1-2yil sonra segment yukseltilir duruma gore:))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.