Şimdi Ara

50.000 TL'ye Kadar Sıfır Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peugeot 206 marka aracımı satıp sıfır araba almaya karar verdim ama ne alacağıma karar veremedim.
    İç hacmi geniş, sunrooflu, otomatik vites, donanım olarak full, yakıt konusunda üzmeyecek bir araba arıyorum.
    50000 TL bütçe ayırdım. Yardımlarınızı bekliyorum.

• golf
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

golf

Golflerin tasarımı pek hoşuma gitmiyor.
  • herhangi bir sinif belirtmemissiniz ondan dolayi stok bulabilirseniz(stok bulabilirseniz diyorum cunku yeni kasasi gelecegi icin stok bulunamiyor bircok bayide) i30 oneriyorum, ben 3 ay kadar once aldim 47.600e dizel otomatik(1.6 115hp) aracta prime denilen full paket var, sunroof, otomatik klima, otomatik vites, mercekli farlar, yagmur ve park sensoru, geceleyin kendiliginden yanan farlar, deri koltuk, on 2 koltuk isitmasi, elektrikli acilir kapanir aynalar bunlar aklima gelen en onemli donanimlar, euroncap testlerinden 5 yildiz almis bir arac, hemde yakit konusunda cok iyi degerler sunuyor ben aracimi 3 ay once aldim toplam 10.010 km yapmisim ve ilk gunden beri aldigim yakiti hesapladim cebimden su ana kadar 27.328 tl cikmis yakit icin buda km de 27.30 kurus yapar yani 7 litre, otomatik vites bir araba icin gayet uygun veriler bence(sehir ici) sehir disi yol bilgisayarindan yaptigim testler sonucu sakin kullanimda 5.1 e kadar dusurdum yakit tuketimini
  • quote:

Orijinalden alıntı: forgatten2

quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

golf

Golflerin tasarımı pek hoşuma gitmiyor.

jetta diyecemde 50.000 tl ye full alamazsınız megane olabilir
  • 2011 model megane 3 privilege 1.5 dci 110 bg edc sunroof dahil 55.850 tl pazarlikla 54 bine alabilirsiniz
    2011 megane ve 2012 megane arasinda fark yok diye biliyorum
    yada golf 1.4 tsi dsg comfortline alinabilir 53-54 bine ancak sunroof

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCeVViKK -- 25 Aralık 2011; 20:41:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forgatten2

Peugeot 206 marka aracımı satıp sıfır araba almaya karar verdim ama ne alacağıma karar veremedim.
    İç hacmi geniş, sunrooflu, otomatik vites, donanım olarak full, yakıt konusunda üzmeyecek bir araba arıyorum.
    50000 TL bütçe ayırdım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Chevrolet Cruze

İç hacmi geniş +
    sunrooflu +
    otomatik vites +
    donanım olarak full +
    yakıt konusunda üzmeyecek (LPG ŞARTIYLA +)

bizde ESKİ MOTOR 2010 model OTOMATİK VİTES cruze var. şehir içi 9.5 litre civarı yakıyoruz. (sıkışık trafik sürekli dur kalk)

yeni 124 beygirlik OTOMATİK VİTES motorlar da şehiriçi 8.5 litre civarı yakıyor (1 ay önce abim aldı, 8.5 litre yakıyormuş şehir içi)

Alıp 2.000 tlye de Landi Renzo Yağlama sistemli LPG taktırırsanız garantiniz de bozulmaz.

en full ünü 40.000 e alabilirsiniz, 10.000 tl niz de cebinizde kalır. boş donanımsız arabaları fahiş fiyatlara satan markalara bosuna 10 milyar vermemis olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 25 Aralık 2011; 20:43:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni civic olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

herhangi bir sinif belirtmemissiniz ondan dolayi stok bulabilirseniz(stok bulabilirseniz diyorum cunku yeni kasasi gelecegi icin stok bulunamiyor bircok bayide) i30 oneriyorum, ben 3 ay kadar once aldim 47.600e dizel otomatik(1.6 115hp) aracta prime denilen full paket var, sunroof, otomatik klima, otomatik vites, mercekli farlar, yagmur ve park sensoru, geceleyin kendiliginden yanan farlar, deri koltuk, on 2 koltuk isitmasi, elektrikli acilir kapanir aynalar bunlar aklima gelen en onemli donanimlar, euroncap testlerinden 5 yildiz almis bir arac, hemde yakit konusunda cok iyi degerler sunuyor ben aracimi 3 ay once aldim toplam 10.010 km yapmisim ve ilk gunden beri aldigim yakiti hesapladim cebimden su ana kadar 27.328 tl cikmis yakit icin buda km de 27.30 kurus yapar yani 7 litre, otomatik vites bir araba icin gayet uygun veriler bence(sehir ici) sehir disi yol bilgisayarindan yaptigim testler sonucu sakin kullanimda 5.1 e kadar dusurdum yakit tuketimini

dostum o araba adamın ocagına incir agacı diker 10.010 km de 27.328 tl yaktıysa :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: batuuhan

quote:

herhangi bir sinif belirtmemissiniz ondan dolayi stok bulabilirseniz(stok bulabilirseniz diyorum cunku yeni kasasi gelecegi icin stok bulunamiyor bircok bayide) i30 oneriyorum, ben 3 ay kadar once aldim 47.600e dizel otomatik(1.6 115hp) aracta prime denilen full paket var, sunroof, otomatik klima, otomatik vites, mercekli farlar, yagmur ve park sensoru, geceleyin kendiliginden yanan farlar, deri koltuk, on 2 koltuk isitmasi, elektrikli acilir kapanir aynalar bunlar aklima gelen en onemli donanimlar, euroncap testlerinden 5 yildiz almis bir arac, hemde yakit konusunda cok iyi degerler sunuyor ben aracimi 3 ay once aldim toplam 10.010 km yapmisim ve ilk gunden beri aldigim yakiti hesapladim cebimden su ana kadar 27.328 tl cikmis yakit icin buda km de 27.30 kurus yapar yani 7 litre, otomatik vites bir araba icin gayet uygun veriler bence(sehir ici) sehir disi yol bilgisayarindan yaptigim testler sonucu sakin kullanimda 5.1 e kadar dusurdum yakit tuketimini

dostum o araba adamın ocagına incir agacı diker 10.010 km de 27.328 tl yaktıysa :)))

bir nokta solda olucak

• quote:

Alacağım araçta malzeme kalitesine ve sorunsuzluğa önem veriyorum. Bu yüzden Hyundai düşünmüyorum.

quote:

Chevrolet Cruze

İç hacmi geniş +
    sunrooflu +
    otomatik vites +
    donanım olarak full +
    yakıt konusunda üzmeyecek (LPG ŞARTIYLA +)

bizde ESKİ MOTOR 2010 model OTOMATİK VİTES cruze var. şehir içi 9.5 litre civarı yakıyoruz. (sıkışık trafik sürekli dur kalk)

yeni 124 beygirlik OTOMATİK VİTES motorlar da şehiriçi 8.5 litre civarı yakıyor (1 ay önce abim aldı, 8.5 litre yakıyormuş şehir içi)

Alıp 2.000 tlye de Landi Renzo Yağlama sistemli LPG taktırırsanız garantiniz de bozulmaz.

en full ünü 40.000 e alabilirsiniz, 10.000 tl niz de cebinizde kalır. boş donanımsız arabaları fahiş fiyatlara satan markalara bosuna 10 milyar vermemis olursunuz.

Bu fena değilmiş araştıracağım

quote:

yeni civic olabilir

Dün gidip inceledim bu aracı. Çoğu kişi yeni dış görünüşü sevmemesine rağmen benim hoşuma gitti. Donanım olarak da gayet tatmin edici. 7 ocaktan sonra test sürüşüne çıkabileceğimi söylediler showroomda. Test ettikten sonra değerlendiricem bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forgatten2 -- 25 Aralık 2011; 20:56:13 >

• Henüz daha bayilere yeni gelen 2012 model yeni kasa Honda Civic . Full Donanım + otomatik + sunruff felan hepsi 49 küsürdü fiyatı . manuelidi 47 .
  • Hyundai Blue
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

Henüz daha bayilere yeni gelen 2012 model yeni kasa Honda Civic . Full Donanım + otomatik + sunruff felan hepsi 49 küsürdü fiyatı . manuelidi 47 .

This.
  • c4 güzel olur (yalıtım, artan kalite,konfor, donanım...)
  • Yeni focus, cruze veya jetta... dolu olmak zorunda değilde seni tatmin edecekse bak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

Henüz daha bayilere yeni gelen 2012 model yeni kasa Honda Civic . Full Donanım + otomatik + sunruff felan hepsi 49 küsürdü fiyatı . manuelidi 47 .

This.

+2
  • bırakın cruze almayı 50 bin tl bütçem olsa chevrolet bayisinin önünden bile geçmem
  • Yeni Mazda3
    sedan Comfort 46,160 43,650
    Touring 48,720 46,215
    Touring otm. 50,590 48,085
    Impressive 53,250 49,745
    Impressive otm. 54,120 51,615
    Mirai otm. 57,345 55,840
    Comfort dizel 55,440 52,930
    Touring dizel 58,000 55,495
    Impressive dizel 62,455 57,950

su an kampanya var ne kadar sürer bilmiyorum ve 40.000 bin km ye kadar bakım hediye imp otomatigi 50.000 tl ye alırsınız sıkı pazarlıkla diye düşünüyorım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witchking34 -- 25 Aralık 2011; 21:25:19 >

• KİA CEED öneririm.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.